Петъчна: Сексуални гафове

• 95 790
  • 551
  •   1
Отговори
# 405
  • 1st floor
Очаквах нещо по-пикантно...а то!  Crossing Arms

# 406
Да не си се разпознал?  rotfImao

Шегувам се, разбира се  Peace

Както казах това си е мое наблюдение, пък наблюденията не са грешни или правилни... просто аз на това съм попаднала може би...

Laughing

# 407
Да взема и аз да допринеса за всеобщото благо на темата  Laughing
http://www.chudesa.net/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%B … 0%BD%D0%B0%D1%82/

Извинявам се,ако е пускано вече  Blush

# 408
http://www.chudesa.net/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%B … 0%BD%D0%B0%D1%82/

И на най святото посегнаха.. тц, тц тц... после защо изчезнала рибата???  #Crazy  newsm78 Joy Joy Joy

# 409
# 410

ЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ   Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green къде остана добрият стар вибратор  Laughing

# 411
  • София
 Бях си хванала един пич, който свършваше доста бързо. Мислех, че е само в началото, но това продължи доста време и накрая той си купи спрей за удължаване на ерекцията. Та започваме ние, той явно усеща, че момента му наближава, затова спира, вади флакончето, цъка и...свършва от допира със спрея!

# 412
Бях си хванала един пич, който свършваше доста бързо. Мислех, че е само в началото, но това продължи доста време и накрая той си купи спрей за удължаване на ерекцията. Та започваме ние, той явно усеща, че момента му наближава, затова спира, вади флакончето, цъка и...свършва от допира със спрея!
еееееее ужас  Mr. Green и кво стана после

# 413
  • Kопенхаген
Мммм... супер забавна темичка, посмях се от сърце и ще продължа после  Laughing
Не бих могла да се похваля с кой зне какви секс гафове. Веднъж с едно гадже ми се случи в бързината ли какво, пропусна да си събуе чорапите. Погледнах го и му казах, че няма да ме консумира докато не остане бос  Grinning
А по отношение на пърдящите писани... случвало ми се е  Embarassed И не защото съм раждала / всъщност раждала съм, но не вагинално/ и не заради тънък член / предоволна съм даже/ ами понякога при по силни тласъци се получва нещо като въздушна възглавница и така навлиза въздух. Когато ми се случи... не се чувствах особено комфортно... заради самия звук  Grinning

# 414
  • 1st floor
ами понякога при по силни тласъци се получва нещо като въздушна възглавница и така навлиза въздух.
Термина в гинекологията е "секс на екс"  Mr. Green Някой по-напред беше писал...

# 415
  • Kопенхаген
ами понякога при по силни тласъци се получва нещо като въздушна възглавница и така навлиза въздух.
Термина в гинекологията е "секс на екс"  Mr. Green Някой по-напред беше писал...
Да де, знам го случая  Grinning Та от тогава ми се върти един въпрос. Как аджаба този въздух е останал толкова дълго в кухината? Най- малко при изправяна или при клякане след това ще излезе  newsm78

# 416
Да де, знам го случая  Grinning Та от тогава ми се върти един въпрос. Как аджаба този въздух е останал толкова дълго в кухината? Най- малко при изправяна или при клякане след това ще излезе  newsm78

И на мен ми се е случвало такова нещо... Embarassed Свършваме си работата....лягам..вдигам си единия крак на него и упс... Weary Случва се когато си разтворя краката...

# 417

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 418
Сега се сетих за първия ни път с мъжа ми. Натискаме се ..а-у, решава милия да ме води до спалнятя..вдига ме от дивана и ме изпусна на масата. Laughing Цялата бях налепкана с кола и пуканки...но това него спря. Правихме го 9 пъти защото не беше излизал с жена от 2г и свършваше бързо...и оттогава взехме да си пеем "четири секунди са ни нужни..за да прави шаляля-ля,шаляля-ляля... Laughing Laughing

# 419
Де да го знам дали е сексуален гаф, но ще ви го разкажа  Crazy
В едни малко по-далечни времена се прибираме с мъжа ми по късна лятна доба. Колата спряна на едно тъмно паркигче, а ние вървим към нея гушнати, подпийнали, разгорещени и си говорим мръсотийки  Blush Още по пътя се огледах, че няма жива душа наоколо и измислих пъкления си план. При опита му да ми кавалерства и да ми отвори вратата, с театрален жест го бутнах към колата, тръшнах чантата си отгоре и му заръчах да гледа звездите, а аз ще му покажа такива дето сега не се виждат и бавно и плавно слязох надолу, докато клекнах Blush Занимавам се аз с каквото там се занимава, а той уж е отметнал глава нагоре. В един момент с много спокоен глас ми казва "Бебчо, я спри!" и лекичко се опитва да ме избута назад. "Нееее!" Упорствам аз като си мисля, че нещо се притеснява и налитам да си довърша заниманието. А той пак много спокойно и сериозно "Бебчо, наистина трябва да станеш!". Стреснах се че нещо го е заболяло и скокнах, а той ме придърпа към себе си да се прикрие и ми кимна с глава посочвайки зад мен. Аз хубаво огледах паркинга, ама в колата спряла с угаснали фарове до нашата въобще и не се сетих да погледна, а там в пълната тъмница две бели лица седят обърнати към нас. Единия човек бе на седалката до шофьора, а другия на задната от страната към нас.  И до ден днешен се надявам да не е било попораснало дете! Качваме се в колата и след като се посмяхме го питам, защо не ме е спрял по-бързо като ги е видял, а толкова спокойно и бавно. "А да бе! Да се стреснеш и стиснеш зъби!" бе неговия шеговит отговор.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт