Петъчна: Сексуални гафове

• 95 784
  • 551
  •   1
Отговори
# 390
Този, за когото написах, ми беше препоръчан от личния лекар и го виждах за първи път.
В последствие разбрах, че е доста "вървежен" и доста жени с трепет ходят при него,
а пред кабинета му е като модно ревю, някои от чакащите се държаха така, все едно отиват на
първа среща Simple Smile
При мен явно искаше да разчупи атмосферата и наистина съчувствено изрече репликата, но бих предпочела да не го беше коментирал.

# 391
  • в кукувиче гнездо
Да не е доктор Новачков?

# 392
Цитат
Да не е доктор Новачков?

Simple Smile Не.
Но за тоя има тема естествено и в бг-мамма, като в заглавието на темата гръмко пише:
Д-р.... най-готиният гинеколог ....

# 393
# 394
  • I want it all and I want it now.
Shocked Joy Joy Joy най добрият

# 395
  • където ми харесва
Нещо като Муньовците, но между чаршафите. Стига сте се хвалили и четкали из темите, споделете малко истории от реалността.
Да, да, знаем, че сте омъжени за най-добрите (такава тема вече имаше, моля не пускайте нова).

Инспирирано от нет-а. Ето и техните Топ 6 на сексуалните гафове:

1. Връщате се от банята и виждате, че той вече си е тръгнал.
2. Заспива дълбоко веднага след секса.
3. Отивате у тях и спалното бельо е мръсно.
4. Не е предвидил/купил предпазни средства.
5. Отказва да ползва предпазни средства.
6. Импровизира без да е сигурен дали сте съгласна.

Номер едно не ми се е случвало, но съм фен на номер две-аз заспивам много по-бързо от него, и после мрънка, че му било скучно и не е имало с кого да си говори...
В мръсно бельо не съм лягала...
Предпазни средства му се е случвало да не купува, но ние и сега не ползваме. Иначе един бивш търча до аптеката в четири посред нощ, защото се заинтатих (мали, ква съм гад).
Ставало ми е смешно, по време на секс, един пич спря, стана и отиде в кухнята да яде. След този  Shocked поглед от моя страна, той обясни, че не може да прави секс, докато чува как червата му къркорят... Crazy
Пък един друг ме ухапа по дупето, чак ми пусна кръв (това във връзка с точка номер 6)...

# 396
Цитат
« #393 Ср., 25 Ян. 2012, 16:18 »   

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=303299.msg7754545#msg7754545
Гулъля всичко разконспирира

Знаех си, че веднага любопитството ще надделее! Simple Smile

# 397
До 20 страница ги прочетох и не се сдържах да напиша и аз една случка.Сутринта сме  правили секс , а следобяд имам час при Гинеколог.Отивам на преглед и в момента в който той ще ми взима цитонамазка и аз изпускам газ от влагалището, а гинеколога се засмя /аз засрамена/ и каза ,някой е правил СЕКС на ЕКС ,днес !
извод:обезвъздушавайте си влагалищата hahaha

# 398

Ставало ми е смешно, по време на секс, един пич спря, стана и отиде в кухнята да яде. След този  Shocked поглед от моя страна, той обясни, че не може да прави секс, докато чува как червата му къркорят... Crazy

Като го прочетох това се сетих, че един пич така както си правихме секс се поспря, пипешком намери къде му е телефона, видя колко е часа и стана да си донесе пиле с ориз от кухнята. Омете си чинийката най-невъзмутимо пред очите ми, а аз -  smile3505 след което ми обясни, че има фитнес режим и трябва да яде в 2ч. през нощта, ама точно в 2 всяка нощ  Joy
И после си се върна в леглото като най-големия пич с очакване да си продължим все едно нищо не е станало  #2gunfire

# 399
# 400
а, ми стана квото трябваше да става  Whistling
ама на мен ми трябваше малко повече време да се "настроя" пак на вълна...

# 401
Аз си представях далеч по-кръвожадна реакция на неговото изпълнение.

# 402
 smile3506 Просто с този човек никога не повторих! А имаше обещаващ вид...  Whistling
Което ме навежда на друго мое наблюдение - в повечето случаи мъжете с много, ама наистина невероятно много хубави тела (фитнес маниаците обикновено) нямат никакъв усет и подход в секса (може би си мислят, че имаш ли тялото - в кърпа ти е вързано)...

# 403
smile3506 Просто с този човек никога не повторих! А имаше обещаващ вид...  Whistling
Което ме навежда на друго мое наблюдение - в повечето случаи мъжете с много, ама наистина невероятно много хубави тела (фитнес маниаците обикновено) нямат никакъв усет и подход в секса (може би си мислят, че имаш ли тялото - в кърпа ти е вързано)...
грешиш...до човека си е!

# 404
Да не си се разпознал?  rotfImao

Шегувам се, разбира се  Peace

Както казах това си е мое наблюдение, пък наблюденията не са грешни или правилни... просто аз на това съм попаднала може би...

Общи условия

Активация на акаунт