Петъчна: Сексуални гафове

• 95 784
  • 551
  •   1
Отговори
# 375
Петък, 13-ти?  Party

# 376

И какво.. да не би мамите да се редят за праз лук на пазара???  Joy

# 377

И какво.. да не би мамите да се редят за праз лук на пазара???  Joy
hahaha Joy Joy Joy

# 378

И какво.. да не би мамите да се редят за праз лук на пазара???  Joy
Добре казано  Joy

# 379

tooth

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 15:59 от surela

# 380
К`во стана, да не е свършил `праз-лукът`? Mr. Green Joy

# 381

К`во стана, да не е свършил `праз-лукът`? Mr. Green Joy

Ми ти с онова дет го постна... направо изби рибата бре...та празият вече не е актуален.  Joy

# 382
Днес не ми е петъчно.. по-скоро е като четвъртъчно  Confused

# 383
Аа..след има,няма половин час,става петък Mr. Green

# 384
До 20 страница ги прочетох и не се сдържах да напиша и аз една случка.Сутринта сме  правили секс , а следобяд имам час при Гинеколог.Отивам на преглед и в момента в който той ще ми взима цитонамазка и аз изпускам газ от влагалището, а гинеколога се засмя /аз засрамена/ и каза ,някой е правил СЕКС на ЕКС ,днес !

# 385
До 20 страница ги прочетох и не се сдържах да напиша и аз една случка.Сутринта сме  правили секс , а следобяд имам час при Гинеколог.Отивам на преглед и в момента в който той ще ми взима цитонамазка и аз изпускам газ от влагалището, а гинеколога се засмя /аз засрамена/ и каза ,някой е правил СЕКС на ЕКС ,днес !
Joy
шундопръцкане, а? Joy

# 386
Паднах да се хиля с тая тема  smile3532

# 387
Цитат
а гинеколога се засмя /аз засрамена/ и каза ,някой е правил СЕКС на ЕКС ,днес !
Ах, какви циници саааа!
Така и аз ден преди преглед бях ходила на кола маска, но кожата ми е много чувствителна и
и в деня на прегледа бях яко зачервена. Той ме поогледа, поогледа и изкоментира: "Само не мога да разбера това с кола-маската защо си го причинихте!"

# 388
 На мен са ми най-противни като ми кажат по време на преглед с една лека усмивчица - "Не се стягай като не те боли сега, де". Все едно съм отишла да ме *** с пръсти и се стягам, че на него да му правя готино.

# 389
Какви са тези доктори, при които ходите... Laughing Аз бих се отказала повторно да ида при него, ако ми рекне така....

Общи условия

Активация на акаунт