Петъчна: Сексуални гафове

• 95 800
  • 551
  •   1
Отговори
# 360
 tooth tooth tooth tooth tooth

kamunyak - Чудна веселба..... Типично .......

# 361
Първите години след случката , момчето хич не носеше на майтап по темата, но с годините посвикна. Всъщност майка му не ни остави да забравим.
 Mr. Green

# 362
това с тампоните е невъзможно!!!

# 363
А какво ще кажете за футболните изпълнения? Наша семейна приятелка
разказва как в много страстен момент докато тя с гръб към телевизора,
върху партньора си, той я избутва настрани и почва да крещи: "Гооол, "Манчестър"
вкараха гооол!!!!"

# 364
  • в сърцето на един мъж...
А какво ще кажете за футболните изпълнения? Наша семейна приятелка
разказва как в много страстен момент докато тя с гръб към телевизора,
върху партньора си, той я избутва настрани и почва да крещи: "Гооол, "Манчестър"
вкараха гооол!!!!"

Хех, тоя мъж скоро няма да прави секс с мен, ако ми се случи такова нещо Mr. Green

# 365
# 366
  • София
Кво се хилите, бе, знаете ли квой е на една маман да чуе как се задъхва отрочето й?  Crossing Arms

# 367
  • I want it all and I want it now.
Това звучи, като историята: - Защо, бос бе мамо на цимента. Обуй се.

# 368
Камуняк, потресаващо просто...

# 369
Изцепка, изцепка - колко да е изцепка....

С мъжа ми сме още пресни гаджета във вихъра на сексуалните си подбуди. Не живеем заедно все още, но той почти всяка вечер приспива при мен. Аз - на квартира с две мацки. Двустаен апартамент с кухня. Същата вечер, обаче на гости на едната съквартирантка е неин приятел. Решаваме проблема - тя и той на спалнята, а аз, моя човек и другата съквартирантка на дивана - приспособен с двата фотьойла (не знам дали стана ясно - студентска работа някаква). Лягаме ние-другата съквартиранта, аз и мъжа ми, в този ред и гледаме филм. С него си се галим под завивките, ама до там. Да, обаче по едно време филмът свърши, съквартирантката не се е обаждала вече половин час и ние решаваме, че сега е момента. Всъщност нищо не решаваме, а направо си се награбваме едно хубаво и тихичко започваме да си правим готиното. Почиваме, пушим, после пак тихичко и сме доволни от своята дискретност. След един приличен интервал от време и двамата щастливи приключваме каквото там сме правили и мъжа ми отива в банята. В момента, в който той излезе от стаята, съквартирантката отмята завивката с думите "Охххх най-накрая. Умрях от жега, а освен това вече ми се пуши толкова много, вие една кутия изпафкахте"   Laughing Blush После мъжа ми нахълта само с ръчичка на онуй, което само аз трябва да виждам, а тя с истеричен смях се зави през глава и заяви " и това е краят на култовата история ". Смяхме се и тримата много след това.

# 370
 newsm62 Popcorn
  Много забавна темичка  Grinning

# 371
kamunyak  Joy Joy Joy

Слънчо, класика! Joy

# 372
Изчетох ви мноооого внимателно и се хиля втори час вече  Joy Joy Joy

# 373
нали знаете какво е студентска тройка?....двама правят секс,а съквартиранта се прави че спи...

# 374

Общи условия

Активация на акаунт