страхотна изненада ни направи!!!

Нали бяхте писали,че ще си водите гостенки,та ми стана неудобно да питам тези,които не са ми познати от снимките кои са.
- страшни снимки, добре че ни нямаше, с тия сополи...
помислете си...

и при мен е същото положението, нещо доста нанагорно ми идва всеки ден на работа и после сама с детето, мъжът ми все късно се прибира и аз го отнасям.

Марвина не успях да видя твоите снимки, но ако тази от партито е твоя
Изглежда страхотно!
Ама не видях какво точно взе

!!!
. Вчера имах мусколна треска от тичане, гушкане и навеждане след Ев
.
,винаги питаш за Гоги,благодаря ти. Пие Есберитокс, миналата зимаму давах и Изопринозин.Може би трябва пак да взема от него.
Но много скъпа тая коластра. 90лв за 60 капсули. Е вярно стигат за 2 месеца, но пак ми идва като удар под кръста, особено сега като и майчинството ми свърши и бюджета намаля драстично 
Няма умора това дете, обикаля по цял ден, дори и не се заиграва вече а само снове напред назад
Днес е даден на бабин дом, а мъжа ми отиде да вари ракия, та съм сама и ще му ударя един хубав релакс с винце и филми
Аз и затова имам време да пиша де.. Но в общи линии съм се запритеснила как ще изкарвам зимата, то ни навън да си ни вкъщи!
Жена, супер ме кефиш с тоя ентусиазъм, желание и креативност
Браво!
Чудя се аз, че не ми се появавя нищо в Нови отговори на публикации, ми то да съм се записала първо 
Препоръчани теми