ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 829
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Краси, браво на силното ти момченце  smile3501 Много се радвам, във вторник ще сте у дома  Simple Smile

Диданка, дано се оправите бързо!

# 571
  • Stavanger,Norway/ Varna
ХЕйли, супер  Peace

На мен пък, само Мила ми е в главата. О6те имала температура каза ба6та й. Само искам да се прибера и да си я гушна, сега най- много й трябва мама. Утре пък, 6те водим Йована на лекар, 4е много й пада косата напоследък, в 4удо се видях  Shocked

Ух, айде само о6те 40 мин  Crazy

# 572
Хейли,дано Симеон се оправи бързичко и скоро да сте си вкъщи Hug
Наистина много болнички,какво става?
Ние украсихме и съм качила елхата върху телевизора Mr. Green.Ники само я гледа и казва" А,А,еееххх Joy
Да ви се похваля,спечелих от един детски магазин ваучер за 50 лв и сега нямам търпение да го оползотворим Laughing
Брикси,голям ужас си изживяла,Ники пък се крие под масата и като го викам мълчи.
Оставям ви,защото така ме цепи главата Tired

# 573
Здравейте  Simple Smile!

Хейли, бързо да оздравявате и да се прибирате вкъщи  Hug.

ЕваHug.

Марвинаsmile3501 отново зашеметяваща торта.

Бързо оздравяване на всички болни!

И ние бяхме болни, но за щастие сега сме добре. Направих цялата коледна украса и както каза Бобче, зора беше за 3 дни  Grinning, после Ев спря да сваля топките. Купихме си огромна елха и съм я накичила с над 80 топки  Mr. Green.

# 574
  • Бургас
Много болнички , какво става  Sad
Краси, дано по  - бързо се възстанови Монката, и вкъщи все пак е по  - добре! Ох, като чуя за 3-та градска и ми настръхва косата, дано има подобрение , че преди имаше  доста недоволни от детското отделение!
Бобче, и на вас бързо оправяне!
Флъфи, мила мерси за картичката и за страхотното пожелание Hug Голяма радост като отворихме пощенската кутия, а и мъжа ми се върна в детството , когато събираше марки и започна да отлепва марката от твоето писъмце, за да си я сложи в класьора Laughing

Аз все пак реших да направя и някоя друга картичка аз самата. Много ми е гот, голям кеф, но няма да мога да направя на всички, просто нямам никакво време, правя ги от 24:00 до 02:00, лишавам се от форума, хихи, но няма как  Laughing

Пашик, надявам се, че вече сте добре и няма сополки  Hug Много добре, че свеки сте я включили в действие. Ние нашия само на майка ми сме го оставяли вечер, но сега свекито вече е в Бургас , така че почнахме през деня вече да го оставяме , ще почнем и вечер , за да може да отидем на клуб и малко да разпуснем.

Орхидейке, браво 80 топки, суперрр Simple Smile
Ева, дано сте намерили верният път, пожелавам ви много сили , късмет и вяра Praynig

# 575
Fluffy,мерси за картичката!И аз вече получих две и ще ги събирам в една кутия за спомен.Днес изпратихме нашите.Каката пуска-пуска една по една   Crazy Само утре ще пусна чужбинските,че трябва в пощата!
Нани,яко е това с мъжа ти и марките! Peace
Вече ни минаха сополките с коларгола!

# 576
Момичета, предлагам да пишем от кой сме получили картички,
не за друго, ами е добре да знаем дали всички са достигнали успешно. Peace

Всички болни да оздравяват по-бързо!  Hug

# 577
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте!

Минавам набързо,че днес беше ден пълен със задачи и съм

Краси, Hug Hug Hug Много и за двамата! Дано скоро това приключи и живи здрави се приберете у дома! Praynig
Nad,радвам се,че ти е харесало моето аматьорско изкуство ,но определено си права...правих всичките картички с многооооо желание и позитивно настроение! Картинките също съм ги сглобявала сама,а не са готови. Всяка една картичка е различна! Heart Eyes Mr. Green

Лека и спокойна вечер!

# 578
момичета, много съм ви благодарна за добрите думи и пожелания! сега моралната подкрепа ми е повече от достатъчна Simple SmileSimple SmileSimple Smile

нани, отношението на персонала е под всякаква критика, днес цял ден се моля за едно шишенце вода за момченце, дето е самичко и не ми дадоха... цял ден капка вода не е пило, чак като се смениха в 19:30 помолих новата сестра, вика ми: ама как цял ден не е пил вода...
и още, и още... ако детето е само никакво внимание, жалка картинка. дано във вторник ни пуснат, че луднах тук

# 579
 Здравейте, как сте днес  Grinning Ние сме си болни, ама то вече не е новина...Тия зъбиииии, просто живота ми скъсиха с 100 години  Crazy
  Може ли някой да ми пусне линк на инхалатор как изглежда  newsm78  Гледам тука някакви, но те са за астма, като дезедорантче едно, а другите са чаша с накрайник за дишане  Rolling Eyes Това ли е  newsm78
  От тия болести не мога нищо да свърша. Не съм украсила дори още, но гледам да се гушкаме през цялото време и да си играем, другото ще почака. Ако ви кажа, че не съм яла нормална храна от седмици...Не че имам вкус де, главата ми е блокирана от сополи  Crazy
  Иначе още не иска да ходи и все по-кюфтачеста става  ooooh!
  Хайли радвам се, че е добре Монката вече, дано повече не стъпвате там  Hug
  Хайде, оправяйте се всички и догодина никакво болести  Hug

# 580
  Привет момичета!!!
 Пуууу да идва снежеца,че да изчисти гадните вируси!!!Бързо да се оправя Монката и всички болнички дечица  Hug!
 Ева,потресена съм от това което разказваш!Дано се оправи детенце и да забравите този тежък момент в живота си!
 Аз имам картичка от Диди,можеше да си спестиш марката като дойдеш до нас  Grinning!Само да кажа,че наштъ също ще са направени с много любов и дружни усилия,та не се смейте много на 2-те ми леви ръце!Ама ще пиша като почна да ги прещам,че сега още не съм готова а и още малко да наближи Коледата!
 Миналата седмица бихме Приорикса и от утре на ясла за няколко часа!Да видим как ще и понесе,ама вярвам че ще и е забавно,защото тя е доста социална.Но засега ще я водя само до обяд,ако си намеря работа ще му мисля за цял ден,въпреки че свеки е при мен.
 Още не съм украсила,ама и аз ще вдигам нависоко,че мойте калпазанки са 2  Laughing иедна играчка няма да остане.
 Весе,страшна си,много хубави торти правиш!

# 581
Привет, момичета!

Цвети, ето това ползваме ние в момента:

Маската пасва екстра, след като ни беше обяснена като на идиоти...  Mr. Green С няколко филмчета за залъгване и седи мирно, че и май му харесва...

Краси, това са супер добри новини! Хайде да се закрепите и никаква болница повече!!!  Naughty Hug

Аз имам картички от Диданка, Флъфи, Позитив и Мишанка!!! Благодаря ви, момичета!!! Толкова красиви картички!!!  Heart Eyes Hug Моите ще ги пускам по-натам, че още е рано. Simple Smile

Хайде, скорошно оздравяване на болничките! Нашата близначка, що така се мъчи, милото!?!?! Бързо да се оправяте, ей!!!  Peace Peace Hug

Лека нощ! Отивам да спя аз, че днес Николайчо до преди малко бесня и игра, и се въртя в кръг и като пияно магаре ходи и се блъска в елхата и се хили като ряпа....  Joy ooooh! Ще ме умори направо! Заболя ме коремът от смях... Хахахаха... А сега отивам да се трупясвам и аз, че не мога да гледам вече...

Лекааааааа!!!!!!!  bouquet

# 582
  • София
Моя вилнеж заспа чак в 23.30  #Crazy Не знам как издържа, до преди малко си пееше песнички и си играеше, сякаш беше изпила 6 кафета. За цял ден има 1 час сън  ooooh!

Краси, какви ги разказваш само! Как са държали детето без вода  #Cussing out А майка му защо не е с него? Леле, побърках се  Twisted Evil

# 583
  • Бургас
Мис Файн, милото Мишленце , дано свърши вашата болестна епопея по  - бързо Hug
Краси, така както описваш нищо не се е променило #Cussing out Аз не съм лежала там , но бях в клиника по детска кардиология, а сме на един етаж и си спомням майчици , които буквално ревяха, когато идваха да видят дечицата си , пълно безхаберие на персонала, нямам думи....
Огивам да си довършвам картичките , че малчо заспа  Sleeping

, че днес Николайчо до преди малко бесня и игра, и се въртя в кръг и като пияно магаре ходи и се блъска в елхата и се хили като ряпа....  Joy ooooh!
Joy Сладуррр!

Хубава вечер на всички!

# 584
Ники-пумпала

Ето да го видите какви ги твореше днес!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт