!
.
.
отново зашеметяваща торта.
, после Ев спря да сваля топките. Купихме си огромна елха и съм я накичила с над 80 топки 
Голяма радост като отворихме пощенската кутия, а и мъжа ми се върна в детството , когато събираше марки и започна да отлепва марката от твоето писъмце, за да си я сложи в класьора
Много добре, че свеки сте я включили в действие. Ние нашия само на майка ми сме го оставяли вечер, но сега свекито вече е в Бургас , така че почнахме през деня вече да го оставяме , ще почнем и вечер , за да може да отидем на клуб и малко да разпуснем.

Много и за двамата! Дано скоро това приключи и живи здрави се приберете у дома! 

Ние сме си болни, ама то вече не е новина...Тия зъбиииии, просто живота ми скъсиха с 100 години
Гледам тука някакви, но те са за астма, като дезедорантче едно, а другите са чаша с накрайник за дишане 

!
!Само да кажа,че наштъ също ще са направени с много любов и дружни усилия,та не се смейте много на 2-те ми леви ръце!Ама ще пиша като почна да ги прещам,че сега още не съм готова а и още малко да наближи Коледата!

Моите ще ги пускам по-натам, че още е рано. 

Ще ме умори направо! Заболя ме коремът от смях... Хахахаха... А сега отивам да се трупясвам и аз, че не мога да гледам вече...

Аз не съм лежала там , но бях в клиника по детска кардиология, а сме на един етаж и си спомням майчици , които буквално ревяха, когато идваха да видят дечицата си , пълно безхаберие на персонала, нямам думи....
Сладуррр!Препоръчани теми