ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 817
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
мирче,тъй като се плаща по 15 лв легло на вечер и много бебета са без придружител. има и свестни сестри, но са много малко... тази вечер се сменят лекарите, докторката отв. вратата и казва: " тук са три много добри деца, които са добре" у това го заявява при положение, че цял ден не дойде да ни види, даже и сутринта не влезе. може да са много добри специалисти, но никаква човещина. и не стига, че майките им вършим половината работа, ами се държат като все едно нарочно сме тук...

# 586
  • София
Цвети - нашият е същия, който е показала Аник. ОСвен накрайника с маската/който е на снимката/ има и един друг, но не го знам за какво се ползва.
 ГЕорги си свикна с инахалатора. Някой път, когато е ужасно кисел и му се спи, заспива докато "бръмчим". Явно го унася шума.

# 587
момичета с инхалатори, по колко пъти правите инхалации и с какво?

# 588
момичета с инхалатори, по колко пъти правите инхалации и с какво?

Краси, аз сега правя по 2 пъти на ден с по 5 мл физ. р-р. за около 8-10 мин всяка инхалация.

# 589
  • Сливен

хайде малко коледно настроение
а в момента пека питката за прощъпулника,стискайте палци иначе утре пак

ани ники е страхотен хаха
мирче ние сме същите,снощи стана в 1 готов за игра и заспа към 3 между мама и тати и мама висеше извън леглото,днес спа около час и успях със зор да го приспя към 22.30  ooooh!
красе,хайде да се прибирате  Hug

# 590
Величкова, нашия е същия като на Ани. Има също и една панда на Пик, която много хвалят, но аз омрон си ги знам като фирма и заложих на тях.

Хейл, аз не дозирам. Слагам без да мине максимума физ раз и 2-3 пъти на ден по 5 мин. Педи каза, че може и с чай от лайка, но не съм правила.

Това отделение в 3та има цала тема посветена за него. Tired

# 591
  Мерси, момичета. Има го този тука, но на снимката е само с такава джидавка за уста. Като на асматиците. Ще поровя и прочета утре, че ми се доспа дали има и другата приставка. Лека нощ  Simple Smile

# 592
  • Сливен
я да си простна питката,че нещо не ми стана както беше замислена,но ми харесва и така и няма да има поправителен  hahaha

# 593
благодаря за отг. ние сега правим с 3мл вентолин по 40 мин. ако не спи голяма гонитба настава, хаха.

цвети, да се оправяте вече!!
оле, някакво подобрение има ли при вас?
успешна седмица без болнички!

# 594
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

Аз изпратих мъжете и сега на спокойствие

hail, Shocked оффф,ама ужасни са! Да минава по-бързо времето  Hug
miriam.аз при теб дори и не мога да си помисля,че има вариант при ,който да не ти станат творенията! Весело изкарване на празника! Party
Ani,малкия е голяма фурия  hahaha
sunny,за картичките-мерака и емоцията са важни!  Flutter Hug Успех с яслата!

Ние също украсихме и сложихме елхата.Даже с Нестор това упражнение го правихме заедно.Противно на моите очаквания вместо да я унищожава, слагаше играчките сам  Mr. Green Явно съм го хванала в креативен момент

Лек и успешен ден!

# 595
 Добро утро smile3507

Мишанка
в колко часа го водите Нени, не е ли рано  newsm78 Ние като посвикне Пецата на яслата ни искат там най късно до 8:20 часа. нали в 8:30 закусват, затова Simple Smile
Ох мен така да ми се спи, моето зверче взе да става все по-рано....уууфффф.....днес точно в 7:00 беше ококорен и изправен на кошарата с песен на уста  ooooh!

И аз като Съни викам да идва снега и студа, че много болни, много вируси, ааааааааа не ми харесва тая работа  Naughty Побъркано време.....днес от сутринта е 10 градуса тук.....ха ха, ше вадя летните сандали днес  newsm53
Като ви гледам как бодувате по цели нощи, това заради зъби ли е моомичета ??? Петьо си е все така с 4 зъбчета само....кога ще тръгнат другите не знам  newsm78

# 596
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Vessi,оставяме го между 7 и 7.30. И двамата с таткото сме на работа от 7.30 и затова гледаме и малкия да свиква с този график.Нямаме проблем от страна на персонала. Директорката е предвидила и вариант за родителите,които започват рано работния ден като нас и прави дежурна група от 6.30ч. Peace Иначе според правилника детето най-късно до 8.30 трябва да е влязло. Закуската им е по това време.

# 597
Vessi,оставяме го между 7 и 7.30. И двамата с таткото сме на работа от 7.30 и затова гледаме и малкия да свиква с този график.Нямаме проблем от страна на персонала. Директорката е предвидила и вариант за родителите,които започват рано работния ден като нас и прави дежурна група от 6.30ч. Peace Иначе според правилника детето най-късно до 8.30 трябва да е влязло. Закуската им е по това време.

Ясноооо, сега разбирам вече, но сигурно си го вземате по-рано. Моето раб.време е от 8:30 до 17:30, ще видим как ще го вземаме, че те искат още в 16:30 да го вземаме, ха ха ха, лесно им е да говорят.....ще видим как ще стане де.

# 598
Здравейте Wink Леле момичета,вие не спите,как издържате? Rolling Eyes Малката е водя към 8.30,понеже започвам работа в 9. А работното време тук е до 18.30,но след Нова година ще го удължават и такси ще слагат. Вкъщи вече е украсено,вчера и елхата направих и е много хубаво. Малката е много щастлива и това ми носи многоо коледно настроение.Болничките бързо да оздравяват. Хубав ден ви пожелавам и послушни дечица. Hug

# 599
  • У дома
Привет,   bouquet

Краси, бързо прибиране вкъщи  Hug

Ани, много е сладък Ники  Hug

Честито на всички проходили!

Мириамс, питката е супер

Нашата елха снощи беше украсена от кака когато Лъчко заспа, после я качихме върху скрина където има голям ТВ и елхата е отзад, вижда се малко от нея и той още не я е забелязал  Mr. Green Но подозирам, че довечера Карина като се прибере от у-ще нагледно ще му бъдат показани и играчките и светещите лампички.

На 4 януари, живот и здраве ще правим кръщене и понеже кръстниците ми много мислят за нас в същия период са на почивка.  Rolling Eyes та сестра ми ще го кръщава, а тя е супер щастлива. Аз и без това не исках много те да го кръщават, та се получи добре. Ще бъдем наистина най-близките хора. Дано не се разболее до тогава.

Сега чакам на малчо да му се приспи и да си надпиша и другата половина от картичките, за да мога днес като излезем да ги пусна. Дават го от утре да се разваля времето и едва ли ще успея да стигна до пощата.

Общи условия

Активация на акаунт