ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Оле, това съм го чела сега като ми го припомни, ама ми се е отвяло от главата.
 Embarassed Всъщност запомнила съм само, че превода зависи от внасянето на осиг. от работодателя, но не и, че "никога не е първата седмица на месеца".Embarassed

Е, не е закон, ама е логично. Дори фирмата на 1ви да се разтърчи, да си внесе осиг., НОИ пак ще си вземат седмица докато ти ги вкарат.

Пуснах днес една партида картички. Вчера с Мони писахме писмо до дядото и днес вместо да пращаме пощальоните за зелен хайвер и дадох една от картичките да пусне в кутията.

# 616
Да де, то е ясно, че не е закон, ама мисълта ми е, че не съм съобразила, че е 5-ти и няма как да стане толкова бързо.  Laughing
Абе разбрахме се.

# 617
Така е , както е казала Оле .

# 618

Оле Колито по принцип не е толкова страшно, ако навреме се бяхме съфирясали, а той стигна до бъбреците, защото личната ми не обърна внимание на изследванията ни на годинка - урина - 8-10 левкоцита и масово бактерии. Вече съм толкова бясна, че почвам сама да си следя детето, ще ходя по други лекари за мнение, ще си искам изследвания, вече научих, какви ми трябват и какво да гледам..

Lady, сподели моля те какво трябва да гледаме в тези изследвания, кога резултатът е тревожен.
Между другото в тази връзка се сещам, че никой не  даде отговор на предходното ми запитване, цитирам:
"Момичета искам да ви питам: вчера взех изследванията на Преси и има някои показатели, които са малко извън нормите, не че се притеснявам, зная, че нормите посочени в бланката са за възрастни, но искам да зная какво означават, някой може ли да ми каже:
Хематокрит - под нормата
МСV- под нормата
MCHC- над нормата
и има едно, на което пише "Седимент - ед.левк."- т'ва пък к'во е "
Краси, как сте? Ще ви изписват ли утре? Като прочетох какво си написала за отношението в болницата, много ме стегна душата. Защо са такива бе, що за хора са тези лекари, че и медицинският персонал. Мисля, че преди да кандидатстват в медицинският, държат и тест за липса на душа. Е много ясно има и изключения, добре че ги има.

# 619
здравейте, момичета!
симко вече е доста добре, но още е доста прегракнал... утре ще питам дали е нормално.
няма да ни изпишат утре, най - рано в сряда, май заради АБ,че сряда е 5ти ден. много ми е тъжно още ден да седя, така ми се прибира вече. с мъжа ми се виждаме за 2 мин. буквално, и така ми липсвааа. ох, айде да не ви занимавам...
много гушки за всички и болните да оздравяват бързо!!!

# 620
Брикси, а как ви е хемоглобина ? Питам, защото когато пускахме изследвания на малчо за анемията, освен хемоглобина и това Хематокрит му беше под нормата ? Запомних, че тези две стойности гледаха и му назначиха още изследвания за да се установи от какво може да е анемията. Просто споделям....за другите, идея си нямам.

# 621
  Момичета,страх ме е да си легна  Sad!Цвети в рамките на 1 час повърна 3 пъти  Shocked!Първият път беше жестоко,защото тя беше по гръб и почти се задуши,добре че бях до нея,беше ужасно!Вече нямам пижами и чаршафи,ужас.Ако продължава така,незнам как ще изкараме ноща,дано не повръща повече  Praynig!А утре Алек има класно,и него го побърках да търчи да ми носи дрехи и парцали,ама то кревати,стени всичко уляхме  ooooh!!
 Весела един единствен път ми го е правила този номер и на другия ден бяха избили 5 зъба  #Crazy!

# 622
  • Сливен
 newsm44 позитив  Hug ама супер,редя си картичките под елхата
диде ееее ,хайде бързо оздравяване
за прощъпулника,нашето диване един час се чуди за да хване клещи-за монтьор,които се оставиха почти веднага,после веднага лепна сенките-за гримьор  Whistling,махна им найлона и се опита с химикала(за писател) да човърка  Whistling ,после  грабна кредитната карта (за банкер) после и другите неща,но гледаме кое е взел първо  Crazy явно не бях сложила на детето това,което му харесва  hahaha
брикси не се чуди,това не са лекари а търгаши,чакат и си гледат часовника кога ще им свърши работното време  #2gunfire
красе  Hug дано бързо се оправя мони
леле съни  Hug Praynig дано изкарате спокойно нощта
ние имаме избил още един зъб и двата горни кучешки се белеят,ама не ми дава да видя  Crossing Arms
отивам да надникна ,че ми втасва една питка,мъжо поиска да му направя да почерпи колегите,те са 5-6 човека

# 623

Хайде, почерпете се за здравето на моя Николайчо! Simple Smile Да му е живо и здраво името и той покрай него и само с късмет и успех напред!!! Честит имен ден и на всички малки и големи адашчета!!! Живи и здрави и вие!!!  Hug

Съни,  Hug кошмарно!!! Николай като правеше подобни неща преди време (наред с мен цяла нощ драйфане), се оказа, че е вирус - повръщане и разстройство... Дано Цвети се оправи и да ви е лека нощта!! Оффф... ужасно е това! Дай й Волмитус хил да поуспокои нещата, пък да видим зъби ли са виновниците...  Thinking

Диданка, от къде пък се появи тази скарлатина? Момо от градината ли си я доведе вкъщи? Дано мине бързо и леко!  Hug

Краси, малко остана! Може малко да се поуспокояваш с това, че времето се разваля супер много и трудно ще става за разходки навън....  Whistling Hug

И аз си чакам майчинството, ама още е рано...  Crossing Arms

Оле, как сте вие? Радо поуспокои ли се малко поне?  Hug

Марвинка, де си, жена? Добре ли сте вкъщи?  Hug

Брикси, не мога да помогна с обяснения по показателите, извинявай!  Peace

Легео, останаха ли ви зъби за вадене още? Иии, много хубаво заглавие!!  Peace

Хайде, момичета, лека нощ от мен!  Hug

# 624
  • Сливен
Честит Никулден!
честит празник на всички именници и специално на сладкия бузанчо Ники на Ани  Hug
Честито на рибарите и моряците
Честито на банкерите и търговците

На всички празнуващи - здраве, късмет, любов и много радости!

# 625
  • Сливен
оп пак съм аз  Mr. Green
такаа изпекох питка за мъжо,изпекох още една на майка ми утре за из път ,пуснах на малкия дрехите да се изперат,сега ги прострях ,ще му направя една доза мляко,че след около половин час най-много един ще озвучи къщата,ще глътна една кола и вече може да дремна  Mr. Green
 Hug

# 626
добро утро!!
честит имен ден на всички именници и специално на ники на ани! да си носите името със здраве и само късмет и успехи да ви донесе!
ние сме добре, само дето аз кашлям доста лошо и носа ми вече е много зле, изпих един сироп за кашлица, сега  не знам да го продължавам ли. в петък така се разстроих, че трябва да влезем в болница, че забравих да кажа на доки да ме прегледа...

# 627
Миме, признала съм те!  Laughing

Момичета, почерпете се за именика ми Нико, днес ми е празнично, че половината рода са Николовци, а колко приятели с това име и празник на Бургас, разбира се...

Ани, честито ти имениче и на тебе!

Брикси, нямам никаква представа от тези буквички, сори.

Съни, ужас, дано е добре днес.

# 628
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОЙТО ПРАЗНУВАТ Hug newsm51

# 629
  • У дома
Честит имен ден на малки и големи (няма да изброявам, че да не пропусна някой)  Hug със здраве си носете името и бъдете мноооого щастливи!

Честит празник на моряците, рибарите и банкерите!

Съни, как сте днес. Дано не продължавате със снощната сага  Hug

Мириамс, абе момиче, не капваш ли, всяка вечер по малките часове си лягаш  Hug

Снощи беще УЖАСНА НОЩ  ooooh!, едва гледам, а не ми се очертава да мога да си дремна с него през деня. Голямо будене, дъвка ме, хленчи. В момента избиват долните два кътника от двете страни едновременно  #Crazy

Краси, Диданка, аман от болести вече  Hug оправяйте се бързичко. Краси , утре дано ви изпишат да си отидете вкъщи на спокойствие.

Майчинството го чакайте около детските!!!

Общи условия

Активация на акаунт