ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 809
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Аз съм на работа, имам много да наваксвам тук, за това не знам дали ще успя да пиша по късно.
По същество - за колажа срок 09.12, макар че все още не съм наясно кога и как ще го направя, но ще видим.
Оле Колито по принцип не е толкова страшно, ако навреме се бяхме съфирясали, а той стигна до бъбреците, защото личната ми не обърна внимание на изследванията ни на годинка - урина - 8-10 левкоцита и масово бактерии. Вече съм толкова бясна, че почвам сама да си следя детето, ще ходя по други лекари за мнение, ще си искам изследвания, вече научих, какви ми трябват и какво да гледам. А Хейли за болниците не искам аз да ви разказвам, защото просто всичко е пародия на Здравеопазване, въобще имаме пародия на държава........ Дано по бързо ви изписват и вас, радвам се че Монката се подобрява.
Иначи за Е-колито всичко живо ми каза от памперсите ( отговор за Диданка Simple Smile ) да ги махаме. Хубаво ама как........... Crossing Arms
Бобче как е Мила?
Между другото по анкетата ми има ли развитие  Mr. Green Не мяркам Не Съм  Thinking
За сега това се сещам, да ме извини някой ако пропускам.

# 601
  • Русе
Привет момичета
Ние още не сме украсявали все още се чудя къде по-високо да вдигна елхата че малката фурия да не я докопа
Вчера малчо направи първите си три крачки самичък Mr. Green
Ей вчера беше страхотно време разходихме мачо по центара ,разгледахме коледния базар и загубихме едната обувка ,която татито намери в устата на едно куче  Mr. Green Mr. Green
И да се похваля малчо вчера заспа в 19,30 и спа до 07,00 чак немога да повярвам де да можеше всеки ден да е така  Mr. Green

# 602
И Ев вчера запса много късно чак към 23,00ч., а обикновено 20,00-21,00ч. вече спи. Кво й стана снощи?!

За бг-болниците ще остана без коментар. Хейл, представям си!

И нас не ни подмина вируса - голямата ми е болна, носа й тече. Не се притеснявам толкова за нея, тъй като тя боледува 2 пъти в годината, но дано пак подмине Евето, досега съм я опазвала. Иначе малката отдавна вече не кашля, каква беше тая кашлица 3 дни и това е. И се появи от нищото...

# 603
У нас има скарлатина. не сме ходили на лекар още, защото днес е втора смяна, но няма какво друго да е...
 ако се изредим всички, до Нова година никакво мърдане от къщата. Добре че има двор...
Съни, няма как да дойда, ще ви изпонатръшкаме всички  Hug добре че успях да пусна картичките преди новата серия болести!
Тани,  hahaha взехте ли си обувката все пак?

# 604
  Ей Диди,давай я тая скарлатина насам  Laughing!Аз нали им направих допълнителни медицински застраховки срещу инфекциозни болести,та поне като мънички да ги изкарат,а и някой лев да вземем  Wink!
 Днес сестрата се намръщи,че ще си я взема на обяд.Абе как да я оставя от първия път за цял ден  newsm78,немогаааа!А тя само като я пуснах вътре и си влезе да разгледа,дано после да не се е разплакала.Та сега със свеки си седим и си пием кафето и ми е едно страннооооо.
  За картичките да кажа има много любов в правенето им и мнооого малко талант  Joy!

# 605
Диди,ако искаш ще се завиждаме двечките  Mr. Green Нашето бати,тамън я избута  Mr. Green

Съни и аз съм така с картичките,спокс  hahaha Joy

Миме,страхотна питка Simple Smile

# 606
Miriams страхотна питка! Истински талант си   bouquet
И ние направихме прощъпулника. Светлозар хвана черпака - ще си имам и аз помощник вкъщи    chef
А ето и моята питка. Въпреки че не е кой знае какво, си е моя гордост, защото е първата, която меся в живота си. Стана добре на външен вид и най-важното - вкусна. Е, малко се напука, ама това си е бял кахър - ще се усъвършенствам покрай идващите празници  Mr. Green

sunny успех с яслата!
Абе как може такова отношение към деца в болниците  ooooh! Вече даже не ми се коментира абсурдността на всичко  държавата ни  Confused
Лady как така е-коли от памперси? Не знаех, че и така може да се зарази. А за колажа - ако не успееш за коледа, може  за 14 февруари да го спретнеш - винарско-любовен  Wink
Аз въведох прясно мляко и малчо много го хареса. Направих му картофено пюре, а на закуска си го хапна с бисквити  Laughing
Повече празнично настроение за всички и по-малко болести  People Santa

# 607
Някой да е получил майчински?!

Аз взимам само половината де, че нали съм на работа, ама май вече чак към средата на месеца ще се получават чак.

# 608
Аз питах за Е-колите, понеже скоро бях попаднала на предаването на Гала, където няква жена обясняваше за важното значение на живите бактерии. Между така известните лактобацилус ацидофилус и лактобацилус булгарикус бяха споменати и стрептококус термофилус няк'ви е-коли, та не разбрах дали са същите, които така ни стресират, като исникнат в изследванията на децата ни и кога точно са опасни и кога полезни.  Rolling Eyes   Също като се получават изследвания, има някви степении на стрептококус и стафилококус, тип А, тип Б и т.н. и едните са ок, другите не са, изобщо много ми е странно и объркано. Някой може ли да ми разясни..... Thinking

Ноела, ще има бий бий.  Mr. Green

# 609
Брей, в консултацията се зачетох за тази скарлатина, пишеше че много рядко се срещала в последните години, пък като слушам... newsm78

Диданка, дано бързо мине!

Миме, страшна питка. Че и елха си украсила. Това форумски картички ли са?

Днес при нас  е празник Синтерклаас. Сутринта ходихме да гледаме посрещането му в училището на Мила. Голям майтап, чак полицаи се бяха включили и то истински. Нико и той се забавлява, въпреки студа.

# 610
Дайла, ти не мина ли във втората година майчинство?

Мами, при втората година майчинство, обезщетението не се получава началото на месеца. Вкарват го около седмица след като работодателя ви си внесе осигуровките. Тоест от вашия работодател зависи кога вие ще получите майчинство и то никога няма да е в първата седмица на месеца.
Анета или някой друг да ме поправи ако греша.  Peace

Скарлатината Симона я мина супер лесно, обаче с АБ. Радо беше малък и не го огря, но и няма нужда, тя е от повтарящите.

# 611
  • София
miriams28, страхотна изненада си ми спретнала! Получих картичка без да съм в списъка, колко готина тръпкааааа  newsm44 newsm68 Много ти благодаря  newsm51 А питката тие страхотна, няма нужда от поправителен  newsm10

Диданка, ей тези болести ви попиляха вече.......... Ти и Не съм май водите класацията, да му се не види! Пожелавам ви ЗДРАВЕ, както и на всички болнички, специално на Краси и Симеонче, че са ми съседчета и си ги чакам утре за разходка (или когато...)!

След вчерашното неспане Ева взе че заспа когато изобщо не очаквах и сега спи като пън  ooooh!

# 612
  • Русе
В крайна сметка намерихме обувката ама мъжа ми доста погонил кучето Joy
Опитвам се да кача снимка за колажа ама нестава помагайте

# 613
Здравейтеее,
ние малко бяхме при баба и дядо за уикенда и сега ви чета,
Бързо да оздравяват всички болнички, начело със Мони на Хейли. Дано утре да ви изпишат!
Бобченка, Лейди, Диданка, Лурсес - бързо оздравяване и при вас Praynig
Елха още не сме украсили- чакам таткото да излезе в отпуск след два дни и тогава. И по този случай имам предложение за заглавие : Зимна вечер губер бял размята, Октомврийче дъвче играчки и тормози елхата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иначе - добре сме, Гого малко пак обърка спането - подозирам някой коварен зъб  ooooh! Аз си починах два дни при нашите. МъжО беше на лов ие отстреля прАсе , така че идилията е пълна Laughing
Бобинка 85, четсит ви неочакван подарък. Ох, как ми се вихри из магазините ...Пък като се сетя за окастреното ми майчинствооо Whistling
Mamam-am , miriams28, питите ви са невероятни!! Ние решихме да направим прощъпулника между Коледа и НГ, че тогава леля и чичо ще дойдат с братовчедките Crazy

# 614
Оле, това съм го чела сега като ми го припомни, ама ми се е отвяло от главата.
 Embarassed Всъщност запомнила съм само, че превода зависи от внасянето на осиг. от работодателя, но не и, че "никога не е първата седмица на месеца".Embarassed

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 17:47 от *Noel*

Общи условия

Активация на акаунт