ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е, направо ме размазахте, девойки, страшни пожелания, и колко много, направоооо  omm smile3544
Утре ще имам повече време да пиша, сега само отбелязвам, че всичко мина гладко и по план на сватбата. После в Копривщица имаше някои забележки (например пристигнахме в абсолютно адски студена къща, при условие, че от една седмица се разбирахме кога ще пристигнем и че ще я затоплят), но нищо съществено, което да ни попречи на плановете Simple Smile

Тук трябва да ви разкажа за Блур-чето, която просто ни скри шапката на всички, като сутринта на сватбата ни изпрати по куриер, инструктиран да пристигне преди 9.30, една бутилка от младото мерло на Фемела, за което си бяхме писали  Heart Eyes Честно, такова нещо никога не съм очаквала - Миленче, думи нямам, ама наистина   bouquet  bouquet Много весело ни тръгна деня с тази бутилка, защото никой нищо не очакваше и беше голяма чуденка и веселба, докато Иво се бореше да разкъса опаковката  Laughing Благодаря ти много!  Hug

Същите благодарности отиват и за Олето, която ме уреди с кошарата - свърши ни идеална работа, просто перфектна  Hug  bouquet Също и на Надето и на Ани, които предложиха също да помогнат  Hug  bouquet

Абсолютни разкошотийки сте, сега имаме да оправяме багажи и учене за утре, но утре сутрин като изпратя ученика, ще пиша пак  Hug

# 76
Хайде на почерпкатаааа! Днес имам ден рожден, хапнете и пийнете си за мен Hug

Да допълня към почерпката,  благодаря ви за поздравите, милички, невероятни сте!!
Звънях на педито по повод всичките ни новости, тя предполага, че тестисчето може да се е подуло от високата температура и Оле, май латерната ти вярно свири Laughing, предположението и е розеола. Утре сме на преглед, да видим какво ще се окаже в крайна сметка ooooh! Бай дъ уей, подутината взе да изчезва, може наистина да е била от температурата..
Ние бяхме на почерпка по обед, че вечер няма на кого да оставим Малчо. Той се държа перфектно, игра си кротко в количката, докато ние с милото си пийнахме винце с мезенце на сладка приказка. Получих и подарък от двамата мъже...ех, момичета, днес щастието ми е пълно.

Мишанке, с нетърпение ще чакам снимки на твоите картички.

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 17:02 от legeo

# 77
Легео, честито! Много здраве и щастие ти пожелавам и само положителни емоции.  Hug
Ако е Розеола жалко за АБ, ама поне ще знаеш, че всичко вече е минало. Обрива означава край на болестта и много бързо изчезва. Не сърби или боли, няма белези, така че , споко.  Hug

Бърд  Hug
Блур, страхотен подарък и жест.  Party

# 78
Легео, честит рожден ден и от мен! Hug Hug Hug Tada  ura Tada Бъди много здрава, щастлива и обичана! Страхотен семеен ден сте имали Heart Eyes
А за розеолата- наистина щом е избил обривът- вижда му се края. Температура няма вече Гого, нали? И при Йоана така преди 2 седмици -4 дни температура и никакви други симптоми, на четвъртия ден падна температурата от само себе си и хоп- обривче.

Бърди, радвам се, че всичко е минало по план и сте изкарали страхотно, ще си имате един много хубав спомен от този важен ден от живота ви! Още много, много години щастлив семеен живот ви желая!
А за жеста на Блурмоа-  newsm20 , Блур, страхотна си, толкова си всеотдайна и добра!

Ноел, архитект значи ще си имате, супер Party

# 79
Бърди, много се радвам, че всичко е минало както сте искали! Heart Eyes Heart Eyes smile3521 Още много години да сте все така щастливи!
Блур, адмирации за изненадата smile3501

Ние днес се разбихме от обикаляне, направо съм полу-умряла! Малкия заспа още в 19:40 Crazy .

Който направи картички - да снима и веднага да показва! Party Hug

# 80
Само аз ли не мога да видя снимките ви  newsm78 ???
Ние сме с вирусче ooooh!   Два вечера с висока темп.на третата вече няма температура , но сега се появи и разтройство Shocked
Милата ми дадох прахчета дано бързо отмине ,диетка малко трудно пазим, че тя си е скарана по принцип с храненето..
Легео ЧРД от мен    bouquet
сложих и аз снимка за колажа Heart Eyes

# 81
Дайла, за да видиш снимките трябва да си влязла в профила. Ако нямаш username и pass пиши ми да ти ги дам.
Оправяйте се бързо

# 82
Още веднъж благодаря на всички за поздравите! Вие направихтре денят ми още по-специален Hug
МартакЕли, да, вече няма температура, само ме е яд за АБ, ама свършило вече....
daila777, бързо  оздравяване  Hug

# 83
Ей Блур, страхотно си се сетила наистина, браво!  Party
Легео, честит рожден ден! Бъди здрава и много обичана! Докато беше по-малък, едното тестисче на моя малчо редовно беше по-големичко и сякаш по-светло; педи не ми каза нищо за това, а то мина от самосебе си.
Болничките да оздравяват бързичко.

# 84
 Днес много хубави поводи за честитене има  Simple Smile
 Честит рожден ден, Легео, да си много здрава, слушана и щастлива!
  Честито и на Бърди, много семейно щастие, здрави деца и любов  Hug

# 85
  • У дома
Здравейте,
и нас ни налазиха болестите. След Лъчко, който все още кашля и кърти храчки, мъжо и той се тропяса в четвъртък и той с АБ. Карина и тя се разсополиви в петък вечерта, но май успях да я стабилизирам тези два почивни дни. Засега аз държа фронта, дано се размина.

Покрай всичко това в петък успях да отразя едно латино парти, дойде ми чудесно. Вкъщи са се справили перфектно, ама то се искаше само да се приспят, бях го измила, напижамила, нахранен, фасулска работа. Но нещо ме търсел по едно време , та баща му се сетил да му даде кис. мляко с лъжица, та после заспали без проблем.

Легео, бъди много щастлива, ЧРД!

Бърди, госпожо, честито! Желая ви много семейно щастие, обич и уважение   bouquet

Блурче, невероятна си  Hug

Софиянки, страхотна срещичка сте си направили.  Hug

Марвина, прекрасна торта, браво. Сигурна съм, че е била и много вкусна.

Не се сещам друго какво да пиша. Малкия заспа преди малко и аз ще се тръшна, че две нощи подред такова будене пада, че съм като труп. Какво е това чудо незнам, сякаш няма зъб, ама знае ли човек, бебешка му работа.

# 86
  • София
Юхууу  Heart Eyes Страхоен ден!!! newsm44
ЧРД, легео, да си жива и здрава и мнооооооог щастлива  Hug
Много ги уважавам хората, родени на тази дата, ЗАЩОТО и моят голям 10-годишен мушмурок е рожденик  Heart Eyes Ето  тук   се почерпете за негово здраве! Оживях след последното тортоправене до 11 ч сутринта  #Crazy, час и малко сън и после купоооооннннн )))))))) Но щастливата усмивка на дечко прогони умарата  Heart Eyes
Бърди, Честито! Много любов и разбирателство ви желая! Hug Блур, страхотен жест!!! страхотен!!!
ама какво пак нападнаха тия болести   Sad ааааааааааааа Naughty
Момичета, благодаря ви за милите думи! Пълните ми душата! Как да не ми е кеф да правя изненади  Hug Много е готино да видиш веселите пламъчета в очите на хората, които изненадваш   bouquet а иначе мо е "наследство" от мама - тя все ги измосля разни и винаги ни прави щастливи, та аз продължавам традицията  Mr. Green Ииииии, ще сложа снимки на "тортата" и в снимка-бг, за да не си мислят другите като позитив, че сме прекалили с калориите  Joy Hug (Позитив, торатата беше хартиена - всяко "парче" беше отделно опаковано подаръче, в които сложих малко скромни подаръчета, но пък от сърце Heart Eyes) Което пък сега ме подсеща - някой от софийския РД да сие забравил животинчето от подаръчетата, че при прибирането на хартиите май сме взели и на някой неразопакованото сладурче...
Приятна и спокойна нощ! Утре ще ви разказвам за днешните ми перипетии и радости!  Hug

# 87
БЪРДИ,Честито!!!Много щастие ви желае!
ЛЕГЕО,Честит Рожден Ден с малко закъснение!Да си жива и здрава!
Марвина,!Да ти е жив и здрав рожденника!Страхотна си в тортите и изненадите!
Блурче,браво и на теб!Поздравления за изненадата!

Моето пък става към 8:30-9 ,но ставам с каката в 6:40 та спането ми е малко...

Днес голямата ми госпожица е рожденничка!Става на 8г.Да ми е жива и здрава!
Почерпете се тази торта сме поръчали:
Честито и на рожденничката на Позитив!Жива и здрава ,и много щастие !

Хубав ден на всички!

# 88
  • У дома
Добро утроооооо   bouquet

Влизам набързо да ви почерпя за здравето на Карина. Днес става на 8 год.

Купона ще е в събота, да могат да се наиграят на воля.

Оф, това спане ми е болна тема, снощи се принудих да го взема при нас, за да мога и аз да поспя малко. Сутрин се буди различно, но аз ставам в 7 заради Кари.

Марви, тортАТА изглеждаше като истинска  Embarassed, пък и да сте си хапнали, какво толкова.

Имам да пиша домашно по английски, да преведа 20-на изречения, но така се затруднявам с някои, да заспива дребния и да ги мисля.

# 89
Бърди, много любов и късмет в семейния живот, все така уважавана и обичана! (това трябваше да пише на картичката, която не сварих да взема  Embarassed че виното дойде в последната минута буквално от бутилиращата линия ни го донесоха и не знаех дали ще се получи с организацията  Party ).
Момичета, благодаря ви за хубавите думи, много сте мили!

Легео, честит рожден ден на малки патерички! Много здраве, късмет и много любов от двамата мъже!   bouquet И ние имахме хидроцеле, отидохме на хирург и ни казаха да изчакаме дали няма да се абсорбира от самосебе си и наистина след няколко дни само изчезна. Сигурна съм, че и при вас всичко ще е наред.  Peace

Пашик, честит рожден ден на вашата кака! Да расте здраво, весело и засмяно дете! Много весел празник днес!    bouquet

Софийски мами и бебчета, много хубави снимки, страхотни сте.  Hug Така ми се искаше и ние да дойдем, ама не можахме да се организираме, че уж трябваше да ходим на Златоград този уикенд със свекитата, но нашата баба се разболя и стигнахме само до Кърджали и се върнахме.

Марви, да ти е жив и здрав баткото! Страхотна изненада си подготвила за общия рожден ден! Ама как ти стигат силите с тези торти (до 11 сутринта  Shocked ) и изненади и всичко е толкова малко и пипкаво, направо не ми го побира ума как се справяш!

Позитив, честита ти рожденичка! Много радости да ви носи! Дано се оправяте бързо вкъщи, а ти да оцелееш. Много добре се е справил татито! Ох и аз как обичам латино танците, ама не знам кога ще се организираме да отидем. И при нас киселото мляко много помага и аз сега съм казала на свеки, когато малкия е при тях, ако нещо ме търси да цока да му дава айрян.  Laughing (Ако може да помагаме с домашната по английски, свиркай.  Peace )

Дайла, да се оправяте бързо и вие!

Не съм, страхотна игра  Joy И аз си мислех дали като са две децата им е по-забавно или зависи от самите деца...  newsm78

Ноел, честити проходили крачета. Много хубава професия си е избрала малката.

Общи условия

Активация на акаунт