ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Бърди, още чакаме снимки обаче. Laughing

Блурмои, страшна си!   bouquet

Марви, ти си най-добрата мама, браво. А и ти се отдава, де.  Heart Eyes

Пашик и Позитив, честити ви рожденички! Много да ви радват! Heart Eyes

В събота бях на супер италиански ресторант, хихи.
Сервитьорката се оказа българка, много приятно момиче и си бяхме като у дома.
Мъжа ми го взех след уиски фестивала, няма да казвам как.  Mr. Green

Така, записалите се за картички са - Milla Elaine, fluffy, pashic, Mishana13, miriams28, MartakEly, Бърди, Pozitive, Nad1 Nad1, sunny77, Anik bg, didanka, marvina, tini pini, irinopolis, p0liglot, mama - Smehorana, silkisilk, Не съм.

Ако някой, не се вижда, да ми каже.  Laughing Ще почакам тези дни за още записали се и към четвъртък се надявам да разпратя списъка с адреси. Peace

# 91
  • У дома
 ooooh! Ама как забравих само.....

Пашик, да ви е жива и здрава рожденичката, много да ви радва  Hug

БлурчеHug Ако видя зор ще свирна

# 92
Позитив, Марви, честити рожденни дни на порастналите ви дечица! Да са ви живи и здрави!
Blurmoi,   smile3501
Ева тая нощ пак не спа като хората, направо откачам с нея. И вече искам да ми пуска цицитеее.... smile3514

# 93
Пашик, Позитив, Марви- да са ви живи и здрави порастналите дечица!!! newsm59
Тортата със скейтъра е просто трепач!!! smile3501

У нас картичкопроизводството кипи с пълна сила Crazy, голям кеф ми е.

# 94
  • София
Честит рожден ден на порасналите госпожици на ПОзитив и ПАшик! Да са много щастливи и здрави!

МАрви - да Ви е здрав и много щастлив баткото1 Страхотна торта!

Бърди - честито и от мен! МНого семейно щастие ви желая!

МНого готини снимки от Софийския РД видях. Ей - много сте готини. Но някои мами не ги познах - що така не сте се надписали?

Ние бяхме на село няколко дни. Изкарахме супер, но Гого сега нещо е със сополи и подкашля.

Ева тая нощ пак не спа като хората, направо откачам с нея. И вече искам да ми пуска цицитеее.... smile3514
Ноел - и Георги е така - четвърта нощ подред. ДАли ми се събира час за цялата нощ, да не съм "дъвкана" от него.

# 95
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ле-леее, колко много поводиии!  Grinning

Първо честит празник на християнското семейство на всички!  Hug

Легео, ЧРД на патеричка!  Hug
 Марви, ЧРД на синчето, да е жив и здрав, а за тортата нямам думи - невероятна е!   bouquet
 Пашик, Позитив, да са ви живи и здрави щерките!  Hug (бях написала щеките, добре, че го видях навреме!  ooooh!)
 Бърдиии, снимкиии! Щастието и дългият семеен живот са си по презумпция!   bouquet
 Блур, страхотен жест, браво!  Peace

На мен материалите за картичките ще пристигнат днес, поне някои де, ама май забравих да си поръчам лепило, а всичкото в къщи е изхабено от Георги, а и не знам дали става, та да питам какво лепило да си купя? Бързо специалистките да казват!  Mr. Green И да си кажа, че нашите картички, поне които сколасаме да направим на ръка, няма да са кой знае какво, ама толкова си можем, та не ни се смейте много като си ги получите.  Flutter

Блур, за игрите май си зависи от децата, особено при по-голяма разлика. Имам позната с 2 девойки с голяма разлика и каката изобщо не иска да играе с малкото, а Георги много тормози (упс, ъъъ - "играе") със Стоян.  Grinning

# 96
# 97
Здравейте!

Марвина, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав! Много щастливо и безоблачно детство!
Прекрасна торта! Направо ми се дояде Crazy Laughing

Пашик, Позитив, честити рожденички! Да са ви живи и здрави, много щастливо детство!

Ноел, много хубав избор е направила госпожицата ти Party . Дано се осъществят мечтите й!

Симеон цяла нощ е спал на рамото ми гушнат в мен, явно ще купуваме възглавница.

# 98
честито на всички празнуващи     ura   dance   Tada
ама какви сте хубави на общият рожден ден..... ,а за октомврийчетата най сладките бебоци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
искаме и ние следващият път Naughty

# 99
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрастииии,

Не съм и аз преди малко се прибрах от пазар...Взех си доста неща.. Mr. Green и съм мнооооооого доволна! За лепилото ползвам UHU - /универсално и подходящо за всички повърхности/. Готиното му е,че може да се прилага на ''точки'' с дюзичка, както и на по-големи повърхности с гладка приставка... Crazy /ох,ама как само ти го обясних.Дано ме разбра!  Mr. Green/
Milla,аз съм се подготвила вече с 25 броя...така,че очаквам и други ентусиасти в списъка  hahaha Party Еййй много готина емоция!  Hug Heart Eyes

Честито на рождениците днес! Много здраве и незабравими моменти,наситени с късмет,щастие и любов!  bdbaloni

# 100
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ И ПРОЧИЕ ХЕ ХЕ   bouquet

Искам да се извиня, не бях подписала снимката с нашия Пеца за колажа, но някой го е свършил вместо мен  Embarassed, Лейди ти ли ? БЛАГОДАРЯ и ИЗВИНЯВАЙ още веднъж  Hug

# 101
Момичета, драсвам два-три реда и изчезвам, че няма време.
Честит ден на християнското семейство! Много топлина и обич в домашните огнища пожелавам!
Честит рожден ден на порасналите дечица на Пашик, Позитив, Марвинка! Да са здрави и да ви радват много!

Блур, как е свеки, дано не е нещо сериозно? Поздрави и да се грижи добре за себе си!

За семействата с деца с голяма разлика, ами аз познавам много такива и съм останала с впечатлението, че желанието за съвместна игра си зависи от нагласата на по-голямото детенце! Децата на една моя братовчедка са с 11 години разлика - кака и братче - и не мога да ви опиша що за любов става въпрос. Освен това каката си помага доста в гледането. Деца с малка разлика са си на един акъл и би трябвало да им е хубаво да си играят (не че в нашия род няма близначета, които не се понасяха hahaha ама това го броя частен случай!)
За картичките аз няма да успея, за което ми е много мъчно, искаше ми се да получа и разрпатя  Tired ...ноооо аз да не съм Марвинка Joy Joy

# 102
Честито на порасналите дечица на Marvina, Pozitiv, Pashik! С всяка годинка да стават все по-здрави, умни, щастливи  newsm51
Legeo честито порастване и на теб! Да получаваш ежедневно много топлина, любов и щастие от хората около теб! newsm51
Бърди честито официализиране на семейството!Нека в него вечно да гори огъня на любовта, щастието, доверието, топлината ... и всички други красиви неща от живота! Two Hearts
Все така да има много хубави поводи за честитене!
Аз взех възглавница за Светлозар. Сега си спи сладко-сладко на нея  smile3524 Крайно време беше, че преди няколко дни се събудих нощта и той ми теглеше усилено възглавницата  Joy - направих му място на нея и той веднага заспа  Grinning
Взех ето такава: http://dilios.bg/product/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0 … B1%D1%8A%D1%80-35
 Леле, какъв е тоз адрес, дано се отвори  ooooh! Всъщност са 2 възглавници - в Била ги има на промоция за 12 лв. + 10 билаточки.

# 103
 Hug Hug Hug
Розеолаааа!
Blurmoi, дано и при нас така да се окаже. В сряда сме при педи за направление и после на консултация с хирург.
О, Марвина, честит много хубав рожден ден на патерица на порасналото ти момче. Страхотна ни е датата, нали.. А торатата ти е просто приказка! Невероятна си!
Честити рожденички и на ПАшик и Позитив, с много радост да ви даряват!!
Не съм, и аз ползвам лепилата на UHU, сухите им  също вършат страхотна работа. Успех в картичкоправенето. И аз като Буболече със съжаление се въздържам от невероятната емоция Confused

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 16:22 от legeo

# 104
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ И ПРОЧИЕ ХЕ ХЕ   bouquet

Искам да се извиня, не бях подписала снимката с нашия Пеца за колажа, но някой го е свършил вместо мен  Embarassed, Лейди ти ли ? БЛАГОДАРЯ и ИЗВИНЯВАЙ още веднъж  Hug

Неееееее Simple Smile Аз бяхххх Simple Smile Ама не знаех какво да пиша и написах Пецата,та може да го промениш Simple Smile

Легео Simple Smile И ние изкарахме Розеола лятото Simple Smile Явно е често срещано  Peace Честит Рожден Ден на патерица от мен!Желая ти всичко най-хубаво!

Честит Рожден Ден на Габи и Кари!Желая им весело и безоблачно детство,училищни успехи и неспирна обич от мама и тати! newsm51

Ние сме по-добре Simple Smile  Hug

За игрите:Коко си играе със сестра си,ама когато той си прецени Simple Smile Поне не я дразни Simple Smile Аз и
 сестра ми имаме 10 години разлика и навремето по-скоро се грижех за нея,отколкото сме си играли! Е позволявах и да ми се качва леко на главата .... хахха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт