ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 816
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
За игрите и аз да кажа,че като нашите каки са по големи, си играят с него но когато те си поискат.
Честито на всички рожденници.
И да питам ,за картичките каква хартия ще използвате. newsm78

# 106
  • София
въпрос към софийските мами: трябва  ни читав дърводелец, който да дойде да разглоби и сглоби детските легла и спалнята?

# 107
Здравейте Hug!
Ох, и аз да се присъединя кум оплакването за неспящо бебе Tired, незнам защо ама много се буди Иви , почти на всеки час...,а как ми се иска да започне да спи по цяла нощ....
Иначе нашата кака доста си играя е Иви, занимава я, угажда и , а млкаото зверче я хапе за награда Simple Smile
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!МНОГО ХАРМОНИЯ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!
Искам да питам мамите,които са пътували със самолет с бебоците, как да си взема пюренца и водичка в ръчния багаж, че ще пътуваме за Нова година и ще ни се съберат 7-8 часа по летища и в полет, та трябва да нося храна и вода на беба?

# 108
  • Stavanger,Norway/ Varna
mama Ma пюренцата, без проблем може да ги вземеш в ръчния, имаш право, стига да не са отворени  Peace Вода аз лично не съм носила в ръчния, просто след като минем контролата, тогава купувам от магазинчетата вътре  Peace

# 109
Привет, честито на всички Рожденници от вчера )))
Доста неспящи деца - и ние се будим напоследък много често. Тази сутрин ме усети и толкова жално плака, едвам излезнах за работа, после баща му го укротил.
Лека вечер на всички!!!!!!!

# 110
Симеон е ужасен инат! Всичко напук и нарочно, гледа ме в очите, хили се и го прави ooooh! ooooh! #Cussing out . Направо откачам! Голям тормоз си прилагаме един-друг ooooh! . Едва го приспах току - що, ама щото го оставих днес да спи един час след обяд - ГОЛЯМА грешка!

Ей, всички болнички да оздравяваааат!! Praynig Praynig

Мама Ма, според мен е най-добре да си питаш в компанията. Аз никога не съм пътувала, но така бих направила Hug . Къде ще ходите?

# 111
Ееееееее, Наде  smile3525 благодаря много  Hug няма проблем, и ние тук му викаме Пеца Wink хе хе.... още веднъж  Hug много много.....

# 112
Честити рожденници на Марвина, Пашик и Позитив! Да са ви много щастливи рожденниците!

Пада ми баъерията, ще лягам и аз да заредя, освен тела.  Laughing

# 113
Здравейте, момичета!!!!

Еееей, как пак ми вдигнаха кръвното по новините сега!!!!!!!!!  smile3514 Още една починала жена в това Шейново бееее!!! Може ли такова нещо, кажете ми!?!?!?!?  #2gunfire

ooooh! ooooh! Crossing Arms

И по другите теми сега, малко по-спокойно.....

Марви,  newsm20 omm шапка ти свалям, тъй да знаеш! Simple Smile Уникална си ти и си моят идол за ентусиазъм, креативност и майсторлък!!! Да си жива и здрава още дълги години да ни радваш така!  Hug Heart Eyes

Момичета, по отношение на не спящите дечковци... ние бяхме от този отбора твърдо и си мислех, че никога няма да се оправим...  Whistling Ама предприех малко по-драстични мерки и вече сме 2 идеи по-добре. ОСвен, че се будеше Николай през час час и нещо, ме джавакаше (НЕ сучеше) през цялото време. Ай се е събудил, ай е надул гайдата и докато не му бутна в устата, не се успокояваше. НО, викам си аз, че не може повече така и спрях да му бутам естествения биберон като се събуждаше. Вярно, много драстично и крайно може би и 3-4 дена беше голям рев. Беше и прегракнал 2 дена от рев, но сега е много, много по-спокоен нощем. Ако се събуди (че още му е навик), му давам да пийне водичка и го оставям да помрънка малко. Като види, че всички спят и не мърдат, се килва и той и си заспива (без дори да го разнасям).  Peace Само споделям опит, като трябва да спомена, че ми беше на косъм да му дам да сучне по едно време, но удържах фронта и сега е ок. Та, последно цокане за деня е към 21 и следващо към 5-6 часа сутринта. Всъщност даже това са му сученията вече.

Честити рождени дни на големите момичета на Позитив и Пашик и на голямото момче на Марви!!! Да са ви живи и здрави, много щастливи и разумни деца!!!!

И, да ви се поФаля и тук, днес се сдобихме с ново возило - Сеат Кордоба. Прилично голяма, но не както си я представях, ама ще се нагодим. Wink Та, съм доволна и тия дни ще се повозя с удоволствие.  newsm53

Хайде, спокойна вечер на всички и повече спящи и ЗДРАВИ деца ви пожелавам!!!!  Hug

П.П. Блурмой,  Peace страхотен жест!!! Следващия път, като ходим до Пловдив, непременно ще ти звънна да се видим и на живо! Wink

# 114
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Мерси, момичета за съветите за лепилото, утре ако ми остане време ще ходя да си взема!  Hug
 А иначе ние днес направихме няколко картички с остатъците от едно лепило на Георги. Да знаете, че нашите ще са най-хубави,  Flutter все пак, ако някои са наопаки, да не се чудите - Георги е левак и освен това ако ви се стори, че картичката ви е сдъвкана и след това изплюта - най-вероятно е точно така, защото и Стоян усилено помага, като пробва материалите и прави победоносни обиколки с тях!  Mr. Green

Ейййй, Ани, честито возило, лека и безаварийна!  Peace

За спането - Стоян се буди и ме джвака по няколко пъти на нощ, но най-вече когато има някакъв проблем - зъбче, запушен нос, коремче и тн. иначе си спи добре и се буди 1-2 пъти само. Освен това понякога, ако са ми мн чувствителни гърдите му давам само за малко да поцока и после го откачам, понякога може да помрънка, а понякога направо си заспива. Той всъщност може да заспи и без мен, ако се забавя в банята си заспива сам. Ако е много груб или само ме лигави го слагам в кошарата да пореве малко и после като си го взема само цоква 2 пъти и си заспива (освен ако не заспи в кошарата, което също често се случва).
 На нас ни предстои като се преместим да отдела Стоян в негово креватче, че като дойде живот и здраве бебето той да се е научил да си спи в леглото. За началото креватчето ще е залепено за нашето легло, но ако няма проблеми ще го отделим. Дано свикне бързо, че не знам как ще спя с 2 бебета и мъж иначе.

# 115
Не съм, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива, много обичана майка и жена! Лека бременност и прекрасно бебче на финала!

Ние с моя мъж имаме годишнина днес! Party
Почерпете се за нашата любов Heart Eyes

Ани, честит напредък! Радвам се, че вече спите спокойно Party . А още ли е при вас? Или е в неговото си креватче? Аз как искам Симеон да го върна в кошарата, ама само като го сложа и става "майко, мила!"
Честита кола! Със здраве да си я карате!!!

# 116
  • Сливен
здравейте момичета
първо да честитя изминалите празници   bouquet ще ме извините за закъснението  Embarassed
Marvina, Pozitiv, Pashik ,честит празник на порасналите дечица (марв  newsm20) ,да са много здрави и да имат щастливо и безоблачно детство
бърди честита ти титла "госпожа" да сте много щастливи,нека в домът ви има много любов,топлина и разбирателство   bouquet
честит рожден ден на  легео .желая ти много любов и всичките ти желания да се изпълнят    bouquet
КРАСЕ ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА,МНОГО ТОПЛИНА,РАЗБИРАТЕЛСТВО,ЩАСТИЕ,СМЯХ И ДЕЦА В ДОМЪТ ТИ

НЕ СЪМ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ,БЪДИ ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА И СИЛНА И ЗДРАВО БЕБЧЕ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА
МОМИЧЕТА ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА ТЪРПЕНИЕТО И УМЕНИЕТО,АЗ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ МОГА ДА НАПРАВЯ КАРТИЧКИ ,ТАКА ЧЕ ЩЕ МЕ ИЗВИНИТЕ АКО СА КУПЕНИ Blush
много сте хубави всички октомврийчета и мами  Hug
мишанка (може да съм пропуснала ) какво стана  с прощъпулника ви  Embarassed
за игрите- Дени обожава батко си,единствено в него се застоява повече ,още като го види и почва да вика и скача,такъв смях....
бързо оздравяване на всички болнички
за спането какво да кажа-лягам към 3-4 ,Дени понякога яде в 5 ,понякога в 6 и става към 7.30-8  ooooh! ,случва се през деня да дремна час ,ама рядко
ноел честита ти архитектка у дома  Hug Flutter
 хайде да си нагледам и другите деца (форуми,блогове ) и да лягам
лека мацки  Hug

# 117
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Утроо,

miriam,тъй като решихме този път и на таткото да му дадем шанс да присъства/че пропусна РД/,явно ще го правим в неделя  Crazy Дотогава са ми казали,че трябва да сме усъвършенствали модела на питката  hahaha  Mr. Green
hailie,много семейно щастие,топлина и разбирателство ви желая!
Ani,честито за придобивката!Много изминати километри на безаварийно шофиране!  Hug
silkisilk ,продават картони с различна дебелина. Аз лично си взимам от тях  Peace

# 118
Привет, момичета!
Надявам се да не сте ни забравили, ама нещо ни се струпаха много неща на главата, ще се постарая да съм по-редовна вече.
Честит рожден ден, НЕ съм, бъди много здрава, усмихната и лека бременост.
Хейли честита годишнина, дълги години обич и разбирателство ви пожелавам!
Бърди, честита сватба, пожелавам ви дълги години обич, много романтични вечери и страстни нощи!
Ние се присъединяваме към отбора на мрънкащите по цяла нощ. Не се буди просто на всеки 30мин. си мрънка  Tired ужас е просто. Вече има 8 зъбчета и още 2 са на път, както късно му избиха, сега излизат всички наведнъж.  ooooh!
Може ли някой да ми обясни за картичките?  Embarassed
Лек ден ви пожелавам, че пак се размрънка.  Hug

# 119
  • У дома
Добро утрооо   bouquet

Не съм, честит рожден ден!Желая ти много, много здраве, мъжете ти да те слушат и ти помагат повече, а след няколко месеца да държиш едно здраво бебче в ръце! Весел празник!  bouquet

Хейли, честита ви годишнина, много любов и безоблачно щастие!  bouquet

Аник, честито возило, безаварийно каране и много пътешествия до любимите места   bouquet Искам да те питам с какво е обут Ники на краченцата, за тези ли чорапки с подметки говорихте по едно време (гледах му снимките преди малко на сладура малък).

Тук се опитва да пробие слънчице, дано че имам някои неотложни задачки, а Лъчко сега е със сополки и не ми се изкарва много в този студ, а и няколко дни беше ужасно мъгливо. Та днес ща не ща, трябва да излезем.

Желая ви прекрасен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт