!
, незнам защо ама много се буди Иви , почти на всеки час...,а как ми се иска да започне да спи по цяла нощ....
. Направо откачам! Голям тормоз си прилагаме един-друг
. Едва го приспах току - що, ама щото го оставих днес да спи един час след обяд - ГОЛЯМА грешка!

. Къде ще ходите?
Още една починала жена в това Шейново бееее!!! Може ли такова нещо, кажете ми!?!?!?!? 

шапка ти свалям, тъй да знаеш!
Уникална си ти и си моят идол за ентусиазъм, креативност и майсторлък!!! Да си жива и здрава още дълги години да ни радваш така!

Ама предприех малко по-драстични мерки и вече сме 2 идеи по-добре. ОСвен, че се будеше Николай през час час и нещо, ме джавакаше (НЕ сучеше) през цялото време. Ай се е събудил, ай е надул гайдата и докато не му бутна в устата, не се успокояваше. НО, викам си аз, че не може повече така и спрях да му бутам естествения биберон като се събуждаше. Вярно, много драстично и крайно може би и 3-4 дена беше голям рев. Беше и прегракнал 2 дена от рев, но сега е много, много по-спокоен нощем. Ако се събуди (че още му е навик), му давам да пийне водичка и го оставям да помрънка малко. Като види, че всички спят и не мърдат, се килва и той и си заспива (без дори да го разнасям).
Само споделям опит, като трябва да спомена, че ми беше на косъм да му дам да сучне по едно време, но удържах фронта и сега е ок. Та, последно цокане за деня е към 21 и следващо към 5-6 часа сутринта. Всъщност даже това са му сученията вече.
Та, съм доволна и тия дни ще се повозя с удоволствие. 

страхотен жест!!! Следващия път, като ходим до Пловдив, непременно ще ти звънна да се видим и на живо!

все пак, ако някои са наопаки, да не се чудите - Георги е левак и освен това ако ви се стори, че картичката ви е сдъвкана и след това изплюта - най-вероятно е точно така, защото и Стоян усилено помага, като пробва материалите и прави победоносни обиколки с тях! 

. А още ли е при вас? Или е в неговото си креватче? Аз как искам Симеон да го върна в кошарата, ама само като го сложа и става "майко, мила!"
ще ме извините за закъснението
) ,да са много здрави и да имат щастливо и безоблачно детство

,случва се през деня да дремна час ,ама рядко

Дотогава са ми казали,че трябва да сме усъвършенствали модела на питката

ужас е просто. Вече има 8 зъбчета и още 2 са на път, както късно му избиха, сега излизат всички наведнъж.

Искам да те питам с какво е обут Ники на краченцата, за тези ли чорапки с подметки говорихте по едно време (гледах му снимките преди малко на сладура малък).
Препоръчани теми