ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 819
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Не съм, честит рожден ден! Много здраве и любов от всичките мъже!

Хейли, честита годишнина, да празнувате и диамантена сватба!

Аник, честита кола, безаварийно каране и да ви отведе на прекрасни места!

Мама Ма, аз съм носила водичка на малкия в самолета, до 100мл няма проблем. Също и храна и плодове, като всичко е в нормално количество, няма проблем.

Мириамс, как издържаш с такъв режим  ooooh!

Лина, за картичките пращаш адрес на Мила Илейн и после тя праща списък на всички, които са пратили адреси и трябва да изпратиш картички на бебчетата от списъка.  Peace

И ние се будим тези дни по-често, преди беше почнал чак към 5 да става, ама напоследък има 1-2 междинни...

# 121
  • София
Ей, чак сега се докопах до компа. Ама как ми липсвахте....и
Аничка, честито Сеатче   car003 Да се возите с кеф! Да не ви се чупи! Много харесвам Сеат-ите  newsm10
Мама ма, Бобчето, Miss Fine, Марис, Мила и другите мами в странство ще са ти основно инфо за самолетчето  Mr. Green Да си изкарате готини празници  newsm10
Хейли, честита годишнина  newsm67 smile3510 luvbed
Марвина, мнооого ЕВАЛА, БРАВО и всичко друго!  smile3501 newsm10 Уникални творения правиш! Да ти е жив и здрав рожденика!

Ева се е залепила за бате и постоянно го търси и гушка.
Вчера я водих на работа да почерпим за годинката и там всички я намачкаха и нагушкаха, а тя на всички се усмихваше и на всички каза колко е голяма, на колко е годинки, къде са и ушите, очичките, ръчичките и каквото е научила до сега. Но през нощта имахме голям рев. Даже бате стана да я утеши. После заспа до сутринта, даже не събуди тате за работа  hahaha

# 122
Блурмой много ти благодаря. Ще се включа с най-голямо удоволствие.  Hug

# 123
Здравейте Hug!
Бобче,благодаря , за водичката и аз така ще направя, ще купя след чек-на Hug,
Блурмои,  дано 4 пюрета не са прекалено много  Hug
Хейли, в Санкт Петербург ще сме за Нова година,
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!ДЪЛГИ ГОДИНИ ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!
Не съм, ЧРД! Да сте живички и здравички с бебчо!  bouquet Hug
Ани, на теб леко и приятно шофиране ти желая:)!

# 124
Така - събрахме се 20 човека за картичките. Творете, че тия дни пращам адреси, хехе.
Аз уикенда ще търся готови и нещо по-креативно за Мила. Вече нямам търпение.  Laughing

Снощи пак не спах, Миме в 4 часа ти четох поста. Mr. Green
Ти защо толкова късно лягаш? Ох, това дете не спи и не спи....

mama Ma , в ръчния течности не дават, ама за бебе не знам дали не правят изключение. newsm78

Вчера имах страшен разговор с учителката на Мила. Tired
Сега се оказа, че била много бавна, не си правила задачите, бързо се отказвала,
та почнахме тренировки и в къщи. Снощи и дадох пъзел от 50 парчета да нареди и то за време.
До февруари,когато са им тестовете, трябва да успея и аз нещо да направя.  Tired
Освен това, като им дадат креативни задачи, нямала била план какво и как да го направи.
Много се лутала, чудела....Охх, ами тя е на 5....

# 125
Рожденните дни на малките свършиха, но не и поводите, а?  Grinning

НеСъм, честит рожден ден! Много здраве и да те носят ръце. Имаш ги много мъжете в къщата, няма да им е в тежест!  Laughing

Хейли, честита годишнина! Още много години семейно щастие!   bouquet

Аник, честита кола, безаварийно каране и да ви отведе на прекрасни места! Hug

Бърдо, де са снимките?

# 126
Milla,  ooooh!

Не съм, честит рожден ден и от мен!

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 10:48 от *Noel*

# 127
  • Русе
Привет момичета
Най-после ми остана време да се включа
Не съм честит рожден ден и от мен много щастие и касмет ти желая
Ани честито ви возило
Хейли честита годишнина
При нас нищо ново избиха ни и горните две зъбчета и сега хапи наляво и надясно  Joy за да е пълна картинката към хапенето е добавено и скубане и драскане  hahaha hahaha Joy
Иначе никак неслушаме и сме големи инати ако се направи конкулс за най-инатесто октомврииче ще вземем приза  Mr. Green
Момичета имам и едно питане малкия като стане сутрин са му леко подути очичките след това минава ,ще питам и педи но има ли и други дечица които са така
За сега това от мен  Hug

# 128
Благодаря ви, момичета!!!

Краси, честита ви годишнина!!! Още дълго време да се обичате, разбирате и уважавате!!!  Hug Пък може и да се бракувате някой ден.... Wink

А иначе на твоя въпрос: спи до едно време в неговото си легло. Половината нощ в неговото, другата половина при нас.

Позитив, мисля, че това са тези терлички. Отдолу са с нещо като кожени подметки, а нагоре плътно оплетени. Аз съм много доволна, защото на нашия изключително студен под краката му са топли. Отдолу слагам чорапки и така си ходи цял ден. Особеното е обаче, че на слабички крачета няма да стоят, но ние нямаме проблем. Мисля, че и вие няма да имате. Wink  Peace

Мама Ма, на нашата кола аз само ще се возя, за сега... Simple Smile Някой ден може и да се престраша да се запиша на шофьорски... Simple Smile

А за картичките и аз мисля да взема готови, че с моята пиявичка трудно ще направя картички... Ще ме прощавате за което!  Rolling Eyes

Хайде, хубав ден за сега, че вече ме нападнаха отвсякъде и цвилят като магаренца...  ooooh!

П.П.  Blush Не съм, честит рожден ден!!!! Жива и здрава бъди, много щастие, късмет, любов и послушни деца!!!!  Hug

# 129
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Мерси, момичета за поздравите! Ето малка почерпка:

Хайли, честита годишнина, още мнооогоо години да се обичате и уважавате!

# 130
Не съм, честито и тук! Здраве и яка гърбина  Hug

Краси, все така сплотени и влюбени да сте  Hug

аз тия дни не мога да стигна до компа. сополите продължават  #Cussing out

# 131
Hailie честита годишнина! Нека любовта и щастието ви се умножават през годините /и числеността на семейството  Wink/ !
Не съм честит рожден ден! Да бъдеш винаги много щастлива и обичана!
Anik честито ви возило! Да си се возите само по хубави и безгрижни поводи с него!
И Светлозар се буди по 100 пъти на нощ - не яде, само вода пие, възглавница вече има, гушкаме се на едно легло - не знам на какво се дължи това будене, ама като гледам е масово явление  Sad Дано отмине скоро!
Мilla разби ме с изискванията за 5-годишните. Че по мои наблюдения и  по-големи деца имат проблеми с концентрацията и съставянето на план  Rolling Eyes Да не говорим, че някои хора са си така цял живот  Mr. Green

# 132
  • Варна
   helpuu ПОМОЩ! Дайте трик как да вземем стерилна урина на Дани. Мъжа ми днес не успя, а ни трябва стерилна обезателно.

Не съм Ч.Р.Д.  да си жива и здрава и много слънчеви дни ти желая!   bouquet

Краси още много години взимна любов и разбиране ви желая.   bouquet

# 133
  • София
Лейди, аз на малкия веднъж съм му вземала урина с колекторите, които продават в апетката. Измих го, залепих го на пишлето и го оставих голичък, т.е. без памперс, в леко хладната баня и съответно той за няма и 10 мин. се изпишка. Но пък беше по-малък и по-кротък. Можеш да пробваш и да изпариш много добре гърнето и да се опиташ да го задържиш там, докато свърши работата. Друга идея е да го хванеш под коленцата и да го чакаш да се изпишка с едно стерилно бурканче в ръка.   Thinking  Успех!

Никой ли няма дърводелец под ръка?!
  newsm78
Искаме да си сменим стаите, децата да отидат в голямата спалня, а ние да се сврем в малката. Те имат нужда от повече пространство. Но дърводелеца, който имаме и сме ползвали до сега, нещо се излигави. Чакаме го вече месец и половина да намери време да дойде да разглоби и сглоби леглата и спалнята.  Tired

Диданка, страхотен аватар! Много са готини малките. Стискай зъби до понеделник. Дано тогава успееш да си поемеш малко въздух!  Hug

Мила, много ми е интересна холандската с-ма. Сигурно има причина така да ги юркат децата от толкова малки. Дано успеете да настигнете връсниците с домашните упражнения. Все пак си мисля, че при двуезичните деца нещата не винаги се развиват на равно едноезичните. Учителите взимат ли го това в предвид?  Thinking

А кой пита за самолета, храната и водата? До сега не са ни правили проблем за количествата. Вода сипвам в шишето, пълно до горе. Храна - в бурканче. Т.е. взимам необходимото за следващите 4-6 часа, без да прекалявам, и не са ни правили проблем. Лек полет!  Peace

Ох, този малкия е такъв шемет! Бута си детската табуретка напред-назад и се катери и рови по чекмеджета и рафтове. Предимно търси кабели и разбира се любимия чук! Ох, мъже!!!

# 134
Илка, с езиците е добре. Темпото и на работа е кофти.  Mr. Green
Да, системата им е тотално различна от нашата. Ако ние държим на знания, те не толкова.
Те искат да видят дисциплина, план, организираност, креативност, емоционална зрялост...ей такива неща.

А сега се връщам от консултация с Нико.  ooooh!
Казх им,че е болен, тоест кашля и е хремав от доста време и се колебая за ваксина.
На мига дойде една лекарка, прослуша го и отсече, че нищо му няма и спокойно да се ваксинира.
Поразправяхме се малко, но биха ги и двете ваксини. От менингококовата още днес може темп. да има. А рубеолната, след 8 дни обриви.

Така, казах им че вечер се събужда и не спи и при нас го взимаме. Голяма грешка.
Като почна един кръстосан разпит, ама как може, ама това се възпитава, моментално план за действие, за да се отучи от това. Един списък с книги, след месец щели да ми се обадят по телефона да ме питат дали спи и ако не, посещение вкъщи.  Rolling Eyes Лекция, че недоспалата майка е лоша майка.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт