ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 822
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Milla, втори път  ooooh!!
Падам просто!
Лейди, аз на Ев урина й взимам като я слагам на гърнето. Тя пишка в гърне. Ако трябва да е стерилна, може би трябва да сложиш чашката вътре, пък дано умери. Иначе стерилна нали знаеш как се взима?! Миеш пишо и не го бършеш, направо го слагаш на гърнето. Успех!
Момичета, днес ми е изключително скучно и депресирано!

# 136
  • София
 ooooh!
Тия холандци/ки явно растат далече от майчина ласка.  Crossing Arms Какво като детето спи в леглото на мама? Следващия път да не ти се скарат защото го прегръщаш и ще ти пратят наблюдател от агенцията за защита на детето, да го спасят от майчините целувки!  ooooh!
Северняци!  Crossing Arms
Ох, то верно, че всяка култура си има особености, но явно на северозапад не само климата става по-студен.  ooooh!
Успех с превъзпитаването у дома!  Hug

# 137
Мила, направо ...страшна работа са тези холандци... Rolling Eyes, и за Мила и за Нико ,много странно ми звучи реацията има на съвсем нормално детско поведение на Мила и това с майчиното легло ми звучи много пресилено...,но явно това са техните схващания, пък и много на серозно се взимат...чак пък да ти се обаждата да те проверяват... ooooh!

# 138
  • Сливен
 ooooh! леле и аз съм лоша майка  Whistling

# 139
Илка, а ще го превъзпитавам...След месец като ми звъннат, мисля да им кажа, че са се оказали прави
и сега си спи по цяла нощ.  Laughing Не ми се разправя, а и посещение вкъщи не искам.

Ноел, защо така?

# 140
  Hands ClapЗдравейте !
Честит Рожден ден на Не съм,живичка и здравичка бъди и нека във всичко да ти върви Hug
Аник,честита кола !Леко и безаварийно каране !
Марви,браво за тортата  Hug
Ноел,я се съвземай,недей да се депресираш.Идва Коледа,празници,пийване luvbedах,тези три неща  Mr. Green
Легео,добре,че най-накрая разбрахте какво е,да не се мъчите повече с Гоги Heart Eyes
Хейли,честита годишнина,бъдете още много години диви и щастливи
Milla Elaine,въобще не им се връзвай на тези даскали.
Лейди,ние последно взехме урина в колектор,малко се събра,но повече не можехме Rolling Eyes
Ние също се будим по 100 пъти на нощ и вече откачам,незнам от кога не съм спала през нощта Tired,незнам какво му става на Ники,зъби ли,топло ли му е,поне започна да се храни и то като преди-по много Laughing
Ние сега се готвим за Именния ден на 6-ти и нямам търпение вече.
Ей,софиянки добре сте се забавлявали Laughing

# 141
Ми знам ли.

# 142
Lady V , ние днес точно стерилна урина взехме и ще я носим за микробиология. Измих хубаво Ники със сапун, изплакнах и сложих колектора. Дадох едно шише сок и след 5 мин. колектора беше пълен. Изсипах в стерилна чашка и се надявам всичко да е ок.  Peace

# 143
Лейди, след сън обикновено всички деца пишкат. Ако можете да го хванете като се събуди и с космическа бързина да свалите памперса и да му сложите шишенцето  Peace преди да се е напикал... друго не се сещам.
 Щом трябва да е стерилна, не бива да има съприкосновение с никакви повърхности, нали? от мехура -> в шишенцето... успех!!

тия деца днес ще ме побъркат - още никое от тях не е благоволило да заспи. освен да си сипя една бира, не знам какво да правя вече...  hahaha

# 144
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Илка, ще питам мъжо за дърводелец, но аз нямам лични впечатления от него.  Peace

Мила,  ooooh! тия вашите холандци са страшни!

Мерси на всички за пожеланията!  Hug

За стерилната урина, за да е наистина стерилна трябва да се вземе в болница с катетър. Всичко друго не е истински стерилна урина. За да е възможно най-чиста трябва да се вземе направо в стерилно шишенце за урина, аз взимам след сън, събувам гащите и чакам да пишне, обикновено най-много до половин час е свършена работата, ама си е зор.

Диданке, пийвай биричка, може и чаша винце в това време!  Party

# 145
Привет и от нас!
Краси, честита годишнина! Да сте все така щастливи и да се разбирате!
Не съм, ЧРД! Да сте много здравички, да ти е лека бременността и да те слушат мъжете вкъщи! Hug
Мила, ама наистина е страшна системата при вас - вдъхва студенина и респект! ooooh!
Нашата госпожица също се буди много нощем и веднага става в леглото си и започва да вика.Та не я ли взема при нас да я гушна-няма заспиване!   Thinking И така по няколко пъти ставаме , вземаме се, като заспи пак я оставям в леглото и и до сутринта! Лошото е, че утре вече съм на работа и незнам как ще се наспивам и ще смогвам и на напрежението в работа! #Crazy
Моята мома вече си върви доста стабилно и все бърза-направо бяга към дестинацията, в която сее запътила. Но понеже все още крачетата са доста вързани, падна в събота и си чукна челото , та доста ме изплаши, но слава богу всичко отмина. Сега вече трябва да реша кога ще и правя прощъпулника, понеже тук в Добруджа обичаите са коренно различни и не правят такива неща! Crossing Arms
Аз обаче правих и на баткото и ще направя и на Яни! Hug

# 146
  • Варна
Точно, че ще правим посявка и трябва директно в шишенцето, мъжа ми затоплил стаята 1 час и половина го дебнел и накрая дребното пишнало малко и не успял да го хване, стана 10 ч, а трябва до 10 ч. да се занесе и се отказахме днес  Tired Да съм аз може и да успея, ама МЪЖ... а имам много работа и не мога да отсъствам. В краен случай ще го направим с колектор пък колкото е стерилна, ами какво да направя. Мерси за съветите. Ще му дам някой и друг съвет довечера, ако не успее и утре със шишенцето, колектор и толкова  Crossing Arms

# 147
ле-ле Мила ,аз какво да кажа Naughty  като нямам желание да отделя детето от мен...от първия ден в къщи спи само с мен...Много спокойно и наспано дете е!!!!! майка му ,,също Peace
Не съм честит празник   newsm59  здраве и много щасливи мигове с любимите хора и разбира се една прекрасна принцеса  април месец  ylinfant

# 148
ooooh!
Тия холандци/ки явно растат далече от майчина ласка.  Crossing Arms Какво като детето спи в леглото на мама? Следващия път да не ти се скарат защото го прегръщаш и ще ти пратят наблюдател от агенцията за защита на детето, да го спасят от майчините целувки!  ooooh!
Северняци!  Crossing Arms

Laughing
Мила, тия наистина са луди Simple Smile
Ох lady и аз още не мога да взема урина на Преси за изследванията след 1 год. Педито вече ще ме набие като разбере, че още не сме ги направили. Ами то няколко сутрини докато и измия дупето и сложа колектора и хоп тя се изпикава на дюшека, ами писна ми да я дебна.
Мацки как обличате децата за разходки навън, аз май достааа прекалявам с дрехите, я споделете да сравня, че мен ме е срам да кажа как я навличам като ескимос.

# 149
брикси, малкия като излиза е облечен с боди с къс ръкав, памучна блузка с дълъг ръкав (не слагам пуловер) и яке, надолу с джинси, чорапи и боти. ако е студено му слагам и шапка, засега не съм слагала шал.

Общи условия

Активация на акаунт