!
Какво като детето спи в леглото на мама? Следващия път да не ти се скарат защото го прегръщаш и ще ти пратят наблюдател от агенцията за защита на детето, да го спасят от майчините целувки! 

Здравейте !

ах,тези три неща 
,незнам какво му става на Ники,зъби ли,топло ли му е,поне започна да се храни и то като преди-по много
преди да се е напикал... друго не се сещам.

тия вашите холандци са страшни! 

И така по няколко пъти ставаме , вземаме се, като заспи пак я оставям в леглото и и до сутринта! Лошото е, че утре вече съм на работа и незнам как ще се наспивам и ще смогвам и на напрежението в работа! 

Да съм аз може и да успея, ама МЪЖ... а имам много работа и не мога да отсъствам. В краен случай ще го направим с колектор пък колкото е стерилна, ами какво да направя. Мерси за съветите. Ще му дам някой и друг съвет довечера, ако не успее и утре със шишенцето, колектор и толкова
като нямам желание да отделя детето от мен...от първия ден в къщи спи само с мен...Много спокойно и наспано дете е!!!!! майка му ,,също 
здраве и много щасливи мигове с любимите хора и разбира се една прекрасна принцеса април месец

Какво като детето спи в леглото на мама? Следващия път да не ти се скарат защото го прегръщаш и ще ти пратят наблюдател от агенцията за защита на детето, да го спасят от майчините целувки! 

Препоръчани теми