и от нас! Повече от седмица нямах нет,прецака ми се интернет модема и понеже се абонирахме за тея промоции TV+net+mobi докато благоволят да дойдат,да сменят съвсем ви изпуснах края 

Ходихме до педи,че едното оченце е нещо червено,изписа ни капки и дано отмине!Инъче се будим нощем и искаме даядем,не минава номера с вода и гушкане...скок в растежа ли има,от зъбите ли е....
Искам да я отбивам вече,изпитвам болки като дърпа а и 2 пъти ми прави рани на зърната.Та давам АМ или цедя с помпата,събирам кърмата и давам.Приемам съвети,как да намаля кърмата.....билки,хомопатия ПОМАГАЙТЕ!!!Постоянно ми се образуват бучки,нали цедя само до облекчаване а доскоро Марти ги изцокваше до дупка,че затуй явно 
Пък може и да се бракувате някой ден.... 
. Прекрасни сте!!!

при условие, че излизаме винаги по обяд. Днес на площадката децата, които видях бяха с боди къс ръкав и тънка блузка с яке(питах майките им
). Струва ми се, че ще я изнежа.
В колектора слагаш част от акито с една шпатулка.

Тука изобщо не се вълнуват кой с кой спи, само ме питат - спят ли през нощта. А за училището - не знам и аз какво ни чака с тия северни системи... 
Ние спим на 20-21 градуса и е добре, малко изсъхва въздухът през нощта, но така е с парното...

За тиксото съм пас, но ти си се сетила май как да действаш. 

За бучките и на мен ми помогнаха компресите - топъл-студен редуване и след това масажирах леко с крем за масаж (колкото се може по-мазен). Не са се появявали повече. 

Препоръчани теми