ОКТОМВРИйската дружина, ново бебе ще си има!

• 30 797
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
мммдааааааа
Ошарихме се! Само дето му дадох АБ ooooh!

# 61
Легео,сега ти прочетох последните публикации - какво се оказа за тестисчето?? Оправи ли се? А вие не слагахте ли ваксина за шарка?
На моят пъпките му минаха, без грам температура, май така и не разбрах шарка ли беше изобощо?! ooooh!

# 62
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Легео, сигурна ли си, че се е ошарил, да не е реакция от АБ? Понеже и ние така бяхме решили за Стоян, а се оказа алергия към АБ.

Моите деца си бяха намерили страшна игра - Георги нахлупва една кутия на главата на Стоян, той прави една победоносна обиколка на хола с нахлупената кутия, после я сваля и отива при Георги да му я нахлупи отново и отначало, и това го играха сигурно час!  Crazy ooooh!

# 63
  • гр. София
Привет момичета  Hug
Прекрасен РД сте спретнали!!!
Марвина - тортата е уникална - адмирациии  smile3501
Много се радвам на снимките и още толкова не се радвам, за всички болнички, които го пропуснахме.
Моя мишок така ни ошашка в четвъртък; цял ден кошмарно висока температура, то не бяха компреси, вани и противотемпературни... чак в 19 нещата се успокоиха , а на човека като му просветля и като се разигра ни довърши съвсем. Важното е, че нещата сега са под контрол и се надявам скоро да минава болното ухо.
Всички болни бързо да се оправят!!!
Честито на госпожа Бърди! Много щастие и сладък семеен живот   bouquet

# 64
Честито на Бърди! Много семейно щастие!!!  Hug
Страхотни снимки, много съжалявам, че не можахме да дойдеме, а за Марви нямам думи - страхотна  Simple Smile

# 65
Легео, аз като една латерна, ама да си кажа. Да не е розеола?

# 66
Легео, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана жена и майка!

# 67
Честит рожден ден, Легео!! Да си жива и здрава, много щастие и любов!! Hug  bouquet

Коси хем го сложих да спи вчера вечерта в 21.30, което е много късно за него, и пак стана в 6.30!!!! Ще вампирясам вече!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 68
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

legeo ,ЧРД! Бъди все така всеотдайна, креативна и чаровна мама!Много щастие и любов!
Лурдес ,при нас това явление е ежедневие... Whistling Когато не сме на ясла спи най-късно до 7. Tired Иначе си е изградил някакъв режим и през седмицата в 6.30 на крак! ooooh!
Саманта,след цял ден дивеене...и щателно почистване на татамито крайно време беше и аз да имам 5 мин почивка  Mr. Green

Мен от вчера ме е осенила музата за творчество и няма спиране с тия картички.... Crazy hahaha Като наркотик ми е  Crazy Направих си заготовките...сега остават фините детайли... Flutter Тази година смятам да смеся няколко различни техники да видим как ще се получи  Thinking

Еее,ама много болни пак... Hug Бързо да се оправяте!

# 69
Добро утро,

Мен от вчера ме е осенила музата за творчество и няма спиране с тия картички.... Crazy hahaha Като наркотик ми е  Crazy Направих си заготовките...сега остават фините детайли... Flutter Тази година смятам да смеся няколко различни техники да видим как ще се получи  Thinking

И мен от вчера ме тресе нещо подобно,но ще ми е за първи път и сега се чудя какви точно материали да си купя.

Яна определено я мъчат зъбите и е доста мрънлива,буди се честичко нощем,нищо не и изнася...давам хомеопатични и нещата са в пъти по-добре,но влезе ли в серия и аз забравя ли да и дам се почва.Засега сме закрепили положението и са здрави,но да видим!

legeo
сигурна ли си ? и Ч.Р.Д ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ!   bouquet

Всички болни бързо да оздравяват!

Желая ви един хубав,топъл и усмихнат ден  Heart Eyes

# 70
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Данитка,ако с нещо мога да съм ти от полза,пиши!  Peace Ще ти дам идеи  Flutter

# 71
  • София
Коси хем го сложих да спи вчера вечерта в 21.30, което е много късно за него, и пак стана в 6.30!!!! Ще вампирясам вече!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

На моите режимът също е умопомрачаващ! Йоси в 7:15 е  Shocked, аз се измъквам с него от леглото и 10 мин. по-късно Ида ни е усетила и тя става. Дори и кафе не мога да пия на спокойствие. Пия го на крак с кухнята, защото ако седна ми се качват и двамата отгоре.  ooooh! Вечер малкия заспива към 9-9:30, а каката към 10. От там нататък аз се хващам да свърша това-онова и рядко лягам преди 1. Отделно през деня също не намирам много време да спра да си почина. Вече карам на автопилот.  Tired

Данитка, как сте вие? Последно си спомням, че бяхте влезли в болнава серия?

# 72
Ние вчера правихме прощъпулник. Ева хвана линийка /архитектка/.  Grinning
Легео, какво е? Варицела ли? Аз пак недоразбрала.  Embarassed
И ЧРД! Да си жива и здрава!   bouquet
Илка, и Ева става в 7 и то всяка, абсолютно всяка сутрин. Може по-рано, но никога по-късно.  Confused

# 73
Ники ми отпусна до 8 сън, не е чак толкова зле, е, но много сме далече от сънят ми преди той да се появи.
Легео, ЧРД, бъди все така позитивна, винаги щастлива и обичана от твоите прекрасни мъже! Hug

# 74
MISHANA13  определено ще ти пиша още утре Simple Smile за да помагаш с идейки Simple Smile

_илка 
добре сме и аз като теб карам на автопилот и понякога дори не си спомням какво съм вършила  ooooh! Болнавия период мина,защото отписах каката от яслата и цяло лято бяхме ок...само някакви дреболии.Сега октомври тръгна на гардина и след 2 дни ходене болна.То не е истина едното,другото...веригата е много важна.Сега сме Ок.До понеделник,когато я пускам пак на градина ходи последно и за пръв път на 17,18 октомври.И докато я оправя обявиха 2 карантини и чакахме да минат,за да ни приемат в групата.

*Noel*
  и моята хубосница е като по часовник 7,30,но има дни и  ми пуска още фъндък...та до 8:30 най-късно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт