Похапва ЮНСКОТО дете вкусни зеленчуци и сладки плодове.

• 26 216
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Да се запиша и аз в новата тема! Чин   bouquet

Честита половин годинка на Нико и на Явор! Как лети това време!  Crazy

Ирето да си здрава, винаги щастлива и много обичана!  Hug

# 121
Добър вечер и от мен  Laughing Честити месечинки на бебчетата  Hug Днес бях на Благоевград и гледах дали ще видя мама Биляна с Румен и Явор,но ги нямаше  Grinning Гледах филма Здрач много е хубав  Laughing Laughing
Ири   newsm59 newsm67 newsm51 newsm51

# 122
Честита половин годинка на Явор и Нико  bouquet. Желая им много, много здраве!
Ире, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива Hug

Още не съм наваксала с четенето на новата тема. Тези дни имах много задачи и бях малко болна, но утре ще гледам да се включа.

Да питам момичетата, които изкараха чревен вирус - какво ядохте и пихте, за да не Ви намалее кърмата. Аз карам на картофи и изкиснато сирене, чай от шипки, ама май не е добре положението с кърмата. Пих ентерол 1 път за тези 2 дни, преди малко хапнах овесени ядки с кисело мляко и пак ме сви корема. Явно трябва да продължа диетата, ама какво ще яде Теди Thinking
Лека вечер Hug

# 123
Айде и аз на линия най-после.
Хеленчеее  Hug

Прибрахме се вкъщи и докато вкарам всичко в ред,направих няколко км бързо ходене  Laughing

Такааа...
Много се развълнувах,че вече си честитим годинки,макар и половинки  Laughing
Майчета,пак да кажа,да си ви здрави момчетата и много жизнени.  bouquet  bouquet
Ирее,честит рожден ден,бъди обичана и обичай. Hug  bouquet
Ичка,май и ние ти омръзнахме, не само парка  Confused Трябва да си забраним да говорим за бебета и всичко бебешко.  Hug
Шунче,пък тея какички с лошите погледи много ги обичам.Егати и лошата си ти,създаваш й работа,докато е на работа и то "нарочно",защото цял ден няма какво да правиш.Еййй  #2gunfire

Чин,в крайна сметка,доволна ли си от стола?Жената,която иска да ни подарява столчето ме разубеждава много.Харесала била друго.Хмм ...  много тъпо се получава,хем вика-изберете си,хем после 10мин ми обяснява защо според нея не е хубав и накрая завършва : "Ама аз не те разубеждавам де,ти си решаваш"  #Cussing out Нещо ми обясняваше,че коланите щяли да му обиват като порастне  newsm78 . А тя също не го е виждала на живо,оказа се,че в Плд го няма никъде и гледа като мен само картинката,но заключения направи много.

На мен най-после ми дойде пак.40 дена след предишния (първия) път. newsm78 Много тъпо,не знам кога да го чакам,два пъти правих тест за бременност,пфффф.

Вова,първите два дена на препечени филий го карах и малко сърми.Абе гладна си седях,ама зор си беше.Кърмата си беше ок,но може би защото лежах и почивах.Пих чай от гъозум и компот от дренки,но само плодовете.Също и нар.Абе с две думи само запичащи.Овесени ядки ядох чак 3-4 дена след като се оправих,че ме беше шубе.Накаря си взех Смекта,но докато я изпия и се оправих.

# 124
Здравейтеее Hug

Благодаря ви за пожеланията Hug

Мина "големият" празник Mr. Green и вече мога да се включа адекватно.

Накри, това видео ме потресе ooooh! Подкрепям другите мами, че тази особа е за  #2gunfire и после с кеф да си я отлежиш Twisted Evil.

Вова, дано бързо да мине и да си имаш манджа за Теди Praynig Пий боза, ако за друго не помогне, поне не разхлабва Crazy

И ние с ММ все по-рядко се засичаме в леглото Blush Той си иска вечер, но аз съм много уморена, а през деня е на работа и издивявам когато си прекарва почивните дни за риба Close Не го ревнувам защото не мисля че има допирни точки с такива жени (и с жени изобщо  Laughing), но ако ходеше по разни партита без мен друга песен щях да пея Twisted Evil. В момента повече ме тормози, че аз съм само мама на Иво, а не жена и че не ми обръща внимание като на такава. Съответно и не съм мотивирана (не че има време де) да се глася, гримирам и прочие, и като се видя в огледалото ooooh! Искаше ми се да поизлезем тази вечер само двамата, но сърце не ми дава да оставя малчо на свеки, голяма скръндза съм за него, не си го давам и него го ревнувам повече  Crazy

Пао, аз стола още не съм го взела, по едни други причини дето не ги мисля, че само се изнервям, но идната седмица вече трябва да си го получа, за да няма семейни войни  Crazy Ако не бързате, скоро ще давам отзиви Peace

Шунка, как може верно, да и се пречкаш така на каката през работното време Laughing

Чин, кофти е че са те накарали да се почувстваш така. Предвид че редовно им правиш оборот, а те никакво разбиране да не проявят Close Егати народа...
За бурканчетата от бабето, аз директно бих ги върнала, но ако предпочиташ да пазиш добрия тон яж или хвърляй. Ти си знаеш най-добре Peace

Днес на обяд, дребосъка буквално щеше да излапа отрупаната маса с поглед. После ме хвана яд, че не отворих едно пюре, можеше да се излъже и да хапне Thinking Laughing

Янита, и аз бях сигурна, че чакам момче още щом видях двете чертички, въпреки че винаги съм искала момиче. А и когато на ФМ доки каза момче 100% бях мнооого щастлива Crazy

Тати, и аз ще давам пюре и след него разтвореното мляко, колкото детенце иска. Нали до 1 годинка храненето си оства основно млечно Peace

За картинките в темата:

С червеното е за снимка, кликваш иконката и се появяват двата тага, между които трябва да вмъкнете линк към изображението. А картинка си избирате някъде от нета Peace

Ставам, че фъстъка пак сънува нещо и писка на сън Rolling Eyes

# 125
Ами ние така и правим, пюре и след това по-малко мляко... И, така като ме посъветвахте и поразмислих, сигурно няма да се опитваме да "заместваме цяло хранене" като "крием" млякото в пюрето Simple Smile Просто може би съм нетърпелив да свикне да се храни изцяло с лъжичка, а не от шише/биберон...

# 126
Иренце, честит рожден ден! Здраве и сбъднати мечти ти пожелавам!
Дидолинката, честито и на твоята прекрасна кака на патерица!
Деска, браво за изпитите!!!
Захраних Явор днес с тиква - исках да  е като бейби-лед, ама нещо се уплаших, че ще се омаже много  Rolling Eyes Румен съм позволявала да се маже, колкото иска, но беше лято и само по памперс го оставях да се храни. не беше очарован май и по едно време се позадави, та и върна малко... Ето клипчето: http://www.youtube.com/watch?v=mqdQ2tCISoI
Чинче, много тъпо така...Нас пък ни гони една сервитьорка онзи ден в кафето в махалата..тръгнали сме си с моята приятелка, без да платим  Embarassed А ние редовно сме си там и аз ужасно се засрамих... Честита половин годинка на Нико от нас  Hug
Шунч, много голям гимнастик този Макси  Hug
Вов, и ориз можеш да хапваш, дано бързо минава  Hug Овесените ядки не са добър вариант, по-добре с по-неутрални неща да започнеш - препечени филийки, извара, кашкавал, картофи, моркови...
Клавдия, не сме излизали днес, изпрах количката  Wink Как прекарахте тук?
Хубава вечер!

# 127
Вачеее,споко бееее ,каквото такова !Все ще го използваме!
Пао Hug глупостиииииииииииииии ,вие защо пък да ми омръзвате ,напротив ,просто все съм в Тракия или в парка и напоследък ми е доста еднообразно -готвене ,чистене ,Дара иииииии аз някак си съм се изгубила в ежедневието.
Иреееее,честит рожден ден !!!!Много здраве и любов! Hug

# 128
  • София
Добър вечер и от мен Hug
Чин-че, Ани 2, да са ви живи и здрави младежите, да са много усмихнати и щастливи Hug
Ире, честит рожден ден пък на теб, много здраве, щастие, любов и малчо да те слуша  bouquet Hug
Ани2, много е сладък Явор как хапва, доколкото успява де Heart Eyes
Ние днес пак бяхме доста навънка, много яко време. А Крис има нова играчка, празна опаковка от мокри кърпички, много й се радва, смее се с глас и си я мачка на воля Mr. Green Прекрасно откритие Mr. Green
Ваче, мерси за инфото за АМ в пюрето, аз мислех да слагам кърма, но ще видим Grinning
Нещо не ми идва музата за писане...пък и нямам какво интересно да кажа, отиваме да къпем Крис, чао за сега Hug

# 129
  • Sofia
Ау, Зверче, опаковката от мокри кърпички е МОЯТА любима играчка.  Twisted Evil Само с нея мога да му сменя памперса, иначе рита, обръща се, събира подложката и я изяжда.  Joy

# 130
Бързам да се похваля. Днес съм супер щастлива. Сестра ми ни направиха изненада. Дойдоха на гости със зет ми и децата. До преди малко лудяха из къщи и ги изпратих към Варна, че каката утре е на училище. Много ми се искаше да останат, но нищо. Другия път. Не бяха идвали от сватбата у нас, все ние ходим, а много ми се искаше и те да ни дойдат на гости. У нас стана все едно бомба е паднала и за пръв път се чувствах щастлива в разхвърляна до неузнаваемост къща. Децата се забавляваха страхотно. На Йоана й беше много интересно като седнахме да вечеряме. Толкова много хора имаше с нас на масата. Тя се опитваше да ми открадне чинията, но успях да я залъжа с бишкоти. Племеника ми е пристрастен чистач и докато не намери прахосмукачката не престана да върви след мен и да ми вика ЧИСТИШ ЧИСТИШ. В такива моменти осъзнавам колко много ми липсват близките. А и сега усетих разликата да си с дете или без дете. До скоро ако идваше дете у нас хем няма с какво да си играе, хем не ми беше приятно да разхвърлят. Сега им изсипах един кош с дрънкалки, на каката да рисува и всичко беше супер.

Ани2, гледах клипчето. Явор е много сладък. Оф и Йоана може сама да яде ама аз също не разрешавам много много, че да не хвърчи храна навсякъде, но го отчитам за моя грешка. Когато се храни сама изяжда повече и има по-голям интерес отколкото като я храня аз.

# 131
Изкарахме добре,главно отидохме за да гледаме на кино Здрач 4 част  Laughing Laughing че съм му голяма фенка  Laughing Laughing

# 132
Шунче, така ще направя, аз ще ги ям и мир да има, че ако кажа, че няма да ги давам ще настане война. Simple Smile

ПаО, аз съм доволна от стола. На този етап ми се струва стабилен. Той не е много широк, така че детето няма как да се катери/скача по него. За сега Слава Богу, не се е налагало коланите да помагат, въпреки, че ги ползваме. Коланите абсурд да се врязват (ако това е проблема, но аз мисля, че дамата просто не го иска). На мен ми е много удобен, защото е висок и става да си го ползвам на бара, става и на трапезната маса. Позициите на гръбчето и таблата няма да ги коментирам, защото разликата от едно положение до друго е много малка. Няма кош, това е лошо ако детската му стая е на друг етаж и искаш да събираш някакви неща в него.

Деси, много е хубаво, когато си сред близки хора, нали? Виж как и децата, които са възпитани добре не те дразнят.

Опаковката от кърпички е любима играчка и на нас от около месец. Само тия бои ме притесняват ама...

Ани2, благодарим, и на вас да ви е честита половин годинката Simple Smile Да са ни живи и здрави момчетата.   bouquet

Вова, не съм карала чревния вирус сега, но според мен варените картофи, препечените филийки и ориза много помагат в такива лоши моменти.

Лека вечер от мен.. и спокойна.   bouquet

# 133
Ирето, Честит Рожден Ден!   newsm59   Да си жива и здрава, щастлива, обичана и обичаща!  Hug   И ти като ТинаТ - на 23 години! Simple Smile))) Прекрасно, щастливо, съдбоносно число! И на мен ми се виждат мноооого малко...Simple Smile))

Чинче, Ани2, честита Половин годинка на Юнак Никола и Юнак Явор! Да са здрави, весели, засмени!   newsm51

# 134
Чин, наистина, не че са ми племеници, просто не ми се налагаше да правя забележки за каквото и да било. Сестра ми е доста строга във възпитанието, но това определено е от полза в повечето случаи.

Общи условия

Активация на акаунт