Честита половин годинка на Нико и на Явор! Как лети това време!

Ирето да си здрава, винаги щастлива и много обичана!

. Желая им много, много здраве!

Нещо ми обясняваше,че коланите щяли да му обиват като порастне
. А тя също не го е виждала на живо,оказа се,че в Плд го няма никъде и гледа като мен само картинката,но заключения направи много.
Много тъпо,не знам кога да го чакам,два пъти правих тест за бременност,пфффф.

Подкрепям другите мами, че тази особа е за
и после с кеф да си я отлежиш
Пий боза, ако за друго не помогне, поне не разхлабва 
Той си иска вечер, но аз съм много уморена, а през деня е на работа и издивявам когато си прекарва почивните дни за риба
Не го ревнувам защото не мисля че има допирни точки с такива жени (и с жени изобщо
Искаше ми се да поизлезем тази вечер само двамата, но сърце не ми дава да оставя малчо на свеки, голяма скръндза съм за него, не си го давам и него го ревнувам повече 
Ако не бързате, скоро ще давам отзиви 
Егати народа... 

Просто може би съм нетърпелив да свикне да се храни изцяло с лъжичка, а не от шише/биберон... 

Овесените ядки не са добър вариант, по-добре с по-неутрални неща да започнеш - препечени филийки, извара, кашкавал, картофи, моркови...
Как прекарахте тук?
глупостиииииииииииииии ,вие защо пък да ми омръзвате ,напротив ,просто все съм в Тракия или в парка и напоследък ми е доста еднообразно -готвене ,чистене ,Дара иииииии аз някак си съм се изгубила в ежедневието.

Да са ни живи и здрави момчетата. 

Да си жива и здрава, щастлива, обичана и обичаща!
И ти като ТинаТ - на 23 години!
))) Прекрасно, щастливо, съдбоносно число! И на мен ми се виждат мноооого малко...
))