Похапва ЮНСКОТО дете вкусни зеленчуци и сладки плодове.

• 26 203
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Накри как знаеше, че ще е момиче  Mr. Green, някаква тайна рецепта ли?Защото и аз уж знаех, че ще е момиче (правихме го за момиче  Embarassed,смятах овулации, незнам си какво),на челна стойка застанах и накрая когато Марков ми каза ще е момче и аз му казах  hahaha "Да бе, да!" TiredАма човека се оказа прав...и така.Реших този път да започна с картоф, че предния път започнах с тиква и каша и друго нещеше да вкуси след това, пък ще видим....Как минаха само 6 месeца, а?Честити рожденни дни на всички,бъдете здрави и щастливи, позитивни и добри  smile3525

# 106
  • София
Шунче,аз си го поръчах това столче от Пакостник за 63 лв.-стана ми малко криво като каза ,че е нестабилно ,ама каквото е ....вече си го поръчах,аз заради масичката най-вече.

Еее, Ичка, не е нестабилно ако детето не се клати на него. Ако си седи и си яде си е ОК. аааааа гледай сега... гадно ми стана, че го казах, че е нестабилно... Embarassed Embarassed Embarassed Аз го поразклитих и така ми се видя, ама то на мен от 10 стола 8 ми се видяха нестабилни Rolling Eyes

Честита половин годинка на Нико и Явор!!! Hug Hug Hug Големи момчета станаха. Както мина 1/2 година така ще мине зимата и ще правим рожденни дни. Sunglasses
Чинче, не са обеци... Crazy Crazy Crazy

А защо правите това упражнение със сваляне и качване на снимки w tozi sajt? newsm78 Не може ли да си пускате линка от първоначалния сайт, с тагове img. Wink

Ире, много си мъничка бре!!!! Mr. Green Жива и здрава бъди на 23! Много любов ти пожелавам!  bouquet

# 107
Здравейте,

Честити месечинки на Нико и Явор!
Честит рожден ден на Ирка!

Потвърждавам Simple Smile Засекохме се с Чин вчера в парка, беше приятно да видя някой от форума сред цялата съботна навалица там Simple Smile
Чин, тия змии дето сте ги гледали са точно до нас, всеки ден на път за парка и обратно минавам покрай залата...

Шунка, ами то аз питам по-отрано, още не сме стигнали до цяло пюренце, от 4 дни захранваме... Тези, за които споменаваш, не съм ги виждал. Ние сме взели на Хипп, пък от тях където гледах по-големите бурканчета бяха или плодови пюрета, или такива с месо дето са от 8-ми или дори 12-ти месец. Ама може и да не съм гледал добре Simple Smile
Иначе само лъжичка мляко да разтворя в пюрето не върши работа - така ще променя вкуса, но не и количеството Simple Smile
Симпли, да и аз точно заради това упътване да се спазва пропорцията с водата, че иначе води и до запичане, си мисля, че във вода първо трябва да се разтвори.

# 108
  • София
Бъркаш тати  Wink Няма да промениш само вкуса, а и хранителната стойност на пюрето. Една лъжичка АМ не е малко за пюре. Защо не отчиташ, че в пюрето също има течност. Тя дори със сигурност е повече от 30 мл  Wink Нищо няма да запече дори без вода да го сложиш. Аз на Саша не съм слагала вода, а само АМ направо с лъжицата. Пропорцията с водата е ако давате течно мляко  Wink

# 109
Ирето, честит рожден ден...  nbirthday  party023 Бъди много обичана и щастлива жена.

Бг-татти, а всеки път ли даваш по 10 лв за вход или не влизаш?
За бурканчета, 1 бурканче от 120гр би трябвало да и стига? Аз не слагам сухо мляко, правя мляко и слагам малко в пюрето за да го направя по-рядко.

Шунче, точно така изглеждаше, друг е въпроса, че змията не беше на кеф и се беше свила, та и една глава не видяхме. Това бяха най-тъпо изхарчените 20лв, този месец ги събрахме вече 100 такива непълноценно изхарчени. Ходихме в един корейски ресторант и накрая нищо не опитахме.  Sick

Нико днес яде карфиол със сметана, хареса му, но започна да бръмчи и направи цялата стена в пюре!  Twisted Evil
Имам въпрос. Нашето бабище е затваряла бурканчета с плодове за Нико. То хубаво, но слагала и захар. Каза, че съъвсеееем малко е слагала, но не вярвам. Луда ли е тази жена на сладък плод захар да слага. Сега се чудя да ги давам ли на Нико или да ги ям аз?  newsm78

# 110
Чин, не съм влизал никога в тая зала, просто минавам покрай нея... има една пътечка между тротоарите от двете страни, там където немците сега са си паркирали караваната и буса с крокодила на покрива Simple Smile Иначе то този терариум гостува само два дни в залата, нищо че от около седмица са се напаркирали там де...
П.П. Никога не съм се впечатлявал толкова от влечуги, та чак и да плащам и специално да ходя да ги гледам. Достатъчно съм ги гледал по зоопаркове у нас и по света... А на места като в зоопарка в Шонбрун примерно всичко е направено да изглежда като реалната им среда в джунглата и е много по-интересно.

Иначе за пюренцата... то 125 грама сигурно ще й стига като хранителна стойност, със или без млякото, ама тя като че ли в първия момент усеща количеството, а не хранителната стойност, и съответно се сърди, че е свършило по-рано... А след 125 гр пюре + лъжичка АМ да й додавам вода, за да й се напълни стомахчето и да се почувства нахранена, е по-глупаво, отколкото тази вода да дойде заедно с пюрето и АМ Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 13:41 от bg-tatti

# 111
Аз съм вече на линия  Grinning

Хелън,  Hug не се връзвай на килфите. Обичайте се с мъжа ти и не обръщай внимание.

Цвети, подкрепям мнението ти за детските градини и персонала  Peace Мама също знам, че много обича децата (тя е лелка, не е учителка, ако въобще има значение де). Всеки път като изпращат 4-та група тя много плаче, че щели да й липсват. После се радва на бебетата, които идват и така вече 25 години. Но аз от нея знам, че има и персонал, който въобще не се отнася добре с децата. Има учителки, които не дават да се помага на децата, да им се правят прически примерно на момиченцата след сън и те ходят чорлави, трябвало сами да се оправят. Майка ми е случила на учителки за нейната група и смея да твърдя, че си гледат добре децата.

Шунче, имам предвид за боледуването, че болнавите деца и без ясла са все болни. По-калените примерно пак боледуват, но като си изградят имунитета и след това вече не са постоянно болни. Поне аз това съм забелязала от деца на познати. Но всичко пак казвам донякъде е и въпрос на организъм. Аз боледувах до 15-16 годишна от ноември до май.

Ваче, горката Саша. Ама пък браво, хем реве, хем играе детето, не се отказва.

Ей, сега видях, че Нико и Явор вече са на половин година. Да са живи и здрави и много послушни.

Ирето, честит рожден ден. Много здраве, щастие, късмет и любов.

Ние се находихме тези дни. Сега се очертава малко почивка. Тъкмо ще си видя къщата и работата, че я пък изостана. Другата седмица се надявам мама и татко да ни дойдат на гости, че ми домъчня и за тях. Не съм ги виждала от края на септември.

# 112
Ире честит рожден ден.    bouquet  Жива, здрава и винаги усмихната. Heart Eyes Hug ти мой набор си бе... Peace

Янита аз всичко от 10 годишна съм си планувала.  Mr. Green Една приятелка даже пази лексикон, в който съм писала, че на 20 ще имам първото дете, а на 23 второто, а на въпроса момче или момиче съм отг. и двете. Sunglasses От дете знам какво искам от живота. Mr. Green

Чин, пробвай ги и няма как да не разбереш дали наистина е сложила малко или много захар. Peace

И аз слагам АМ, но водата от варените зеленчуци също я пасирам с тях, съответно пак си е течно. Peace  

Шунче, еми повечето деца като видят нова играчка и искат поне да я пипнат, според мен нормално е. Peace Уча го аз да дава ама тц стислю си е по натура. Mr. Green За мен е добре да се научи да рзделя с другите деца, но няма как да стане и затова ще си държи всичко вкъщи. Crossing Arms

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 14:34 от nakri88

# 113
  • София
Иначе за пюренцата... то 125 грама сигурно ще й стига като хранителна стойност, със или без млякото, ама тя като че ли в първия момент усеща количеството, а не хранителната стойност, и съответно се сърди, че е свършило по-рано... А след 125 гр пюре + лъжичка АМ да й додавам вода, за да й се напълни стомахчето и да се почувства нахранена, е по-глупаво, отколкото тази вода да дойде заедно с пюрето и АМ Simple Smile

А кой ти каза да даваш вода?  Shocked Rolling Eyes
То според теб излиза, че е все едно дали ще дадеш 125 гр. вода или 125 грама АМ щом са едни и същи на количество. Бебето идеално усеща кое е засищащо и кое не, то изобщо не гледа какво количество е изяло.

Чинче, не давай сега пюретата от бабището, но ако са хубавки, в което все пак не се съмняване ги запази за след годинка. Пролетта или лятото ги издумкай в кашата  Wink Пробвай колко е захарта на плод, който не е много сладък по принцип.

# 114
Здравейте Simple Smile

Ирето, честит рожден ден Simple Smile Да си жива и здрава, много щастлива и усмихната Simple Smile. Прекрасна възраст е 23  Flutter Hug
Ваче, много пъти съм пробвала да кача директно снимката, но не ми се получаваше и мъжа ми светна  за този сайт. Така успявам винаги  Peace
Ичка, Симпли, пак заповядайте  Wink
Накри, добре е Алекс, мерси, че питаш. Вчера за първи път откакто се е родил не ака цял ден Simple Smile. Днес си мислих, че ще е с по-твърда консистенция, но не - пак рядко, но миризливичко  Joy. Само със захранването ще го оправя аз детето Wink
Чин, пробвай ги тия плодове. Но все си мисля, че и малко да има, не е много хубаво отсега да ги даваш. Но ти ще си прецениш  Peace. Все някога ще проядат захар Wink
Ичка, забравих.. Честито столче, да кажеш как е Simple Smile
ПаО, къде сте днес? Simple Smile

# 115
Ире, много си мъничка бре!!!! Mr. Green

Нали, Ваче.Аз пред такива като нея, вече лелка се чувствам Mr. Green ooooh!

Честит рожден ден, Ирето.Да си много обичана и щастлива.  bouquet HugИ ти на 276 месеца ставаш. Mr. GreenДечковци. Laughing

Честито и на половин годишните ни мъже Нико и Яворчо.Да растат здрави и силни.

Момичета, благодаря ви за отговорите за басейна.Питах и педито, каза, че е желателно след 6-я месец в басейн за "възрастни".Живот и здраве след Нова година ще се цамбуркаме.Аурора,  Hug  bouquet
Очевидно ми дойде цикъла и на мен. ConfusedРазпознах го от другото кървене, че си дойде с всички симптоми гада неден.Цяла вечер ревах снощи  като магарица, обвиних ММ за всички несгоди, разбира се. Mr. GreenДнес станах свежа и пълна с енергия.И седя и се чудя, как може понякога да рева за такива тъпотии, че чак ме е срам после. EmbarassedХормоните не са шега работа. Twisted Evil

Вчера оставих Даниела само на кърма, че не беше акала, ама днес ми го върна тъпкано. Mr. GreenОбаче и предложих на обяд картоф, морков и тиква-ами изяде си всичко, дори без да се наплеска порядъчно.Не знам дали защото я настаних на масата да ядем всички заедно, или и е дошла музата, ама е факт, че си хапна.Следобед ще има плодово. Twisted Evil

Тук времето е страхотно и днес.Вместо сняг да завали, то като септември месец.Не знам какъв сезон ще е и тази година.Мен ме устройва, ама...Утре съм планирала пътешествие до нашето посолство в Берн.Да видим как ще се справим. Crazy

# 116
        Ами пробвах ги, то устата ми залепна, на върха на лъжичката уж имало. Тя и без това е правила сливи, кайсии, праскови. Белила кайсиите и прасковите, но все пак няма да ги дам.  Ще купувам или ще давам от мама.
Купих каша от Елда, става ли за първа каша? Реших да не е оризова, защото той е склонен към запек?

бг-татти, а защо не и даваш цяло бурканче и да и предлагаш отделно мляко, но в по-малки количества. Аз не мисля да  замествам напълно нито едно хранене. Т.е ако той не иска мляко няма да пие, но докато си го търси ще му давам.

Пеперудке, Нико също като е на масата си хапва по-добре. Не знам дали усещат, но явно...
И аз вчера бях много нервна, накрая Слав ми се разсърди, а аз с цялата наглост го питах: "сърдиш ли ми се?" Той ми вика: "ДА!", пък аз му отговорих: "ами добре, аз пък не ти се сърдя"  Twisted Evil

Аз да ви разкажа какво ми се случи преди малко. Отидох до магазина и си пазарувам, но тъпча отдолу в количката. Минавам на касата, нареждам си нещата, плащам... и гледам една продавачка пред мен и ми вика: къде отиваш, тази пушена риба от къде е?  Rolling Eyes
А аз съм я забравила отдолу и викам: оо, съжалявам, забравила съм я, а тя ми отговори : те всички така казват! -  стана ми толкова неудобно, но и доста обидно, защото всеки ден пазарувам там. Нали ако съм искала да я крада щях да я сложа някъде другаде, не в багажника над мрежата с цип при това.  ooooh!

# 117
  • Sofia
Деска, то е така сигурно, но по време на тия 2 години нон-стоп болести хич не мисли човек, че му е калено детето и само гради имунитет.  Laughing В началото бях споко, споко, но по едно време доста се отчаях.

Чин, "давай" ги на Нико, а ги яж ти тези плодове.  Mr. Green Хем бабата ще е щастлива, хем няма да ги даваш такива. А на годинка вече ще има пресни плодове, според мен не си заслужава да ги държиш дотогава.
Нашата пък онзи ден беше сварила една тенджера (!!!!) картофи, моркови и тиква със сол.  Joy

На тази от магазина й тегли една! Ти си знаеш, че не си искала да отмъкнеш проклетата риба. Crazy

Ние също днес ходихме по магазините, аз си взех с много мръщене едни дънки, колкото да не ходя парцалива.  Confused И в книжарницата търсех сборници по математика (Вачееее, там сме на Коледното, в 119то), а те за първи клас нахвърляни един в/у друг, до тях подпрени игри и пъзели и аз, разбира се, ги съборих всичките. Embarassed Дойде някаква кака да ги подрежда с вбесен поглед и пак ги мята върху сборниците, които продължавам да ровя. И пак ги бутнах. ooooh! Хем ме хвана яко срам, хем се ядосах как са натрупали всичко.

# 118
ИРЕ, бъди много щастлива!

# 119
  • Добрич
Ире, ЧРД и от мен! Бъди здрава, винаги стремяща се нагоре и много щастлива!  Hug
Чин, аз бих направила както казва Вачето относно бабешките захарни пюрета.  Laughing Пък за рибата - ами, случват се такива неща, голяма работа. Да беше й я платила двойно, че да види, че не си искала да крадеш.  Mr. Green Ясно ми е кое те е подразнило: това, че всеки ден си там и тя се е усъмнила, ама...майната му.

Общи условия

Активация на акаунт