Похапва ЮНСКОТО дете вкусни зеленчуци и сладки плодове.

• 26 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Ехееееееееееее,забравих -ЧЕСТИТА 6ТА МЕСЕЧИНКА НА НИКО И ЯВОР! ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ БЕБОЦИ!!!!
Я ми обяснете от къде качвате снимки .....Че аз нещо не се справям!

# 91
Добро утро мацки!

Честита половин годинка на Нико и Явор!  Heart Eyes Като видях огромните надписи и в първия момент викам някой да не е родил!  Crazy Laughing

Ваче, честито ти столче!

Накри, Ивко също много се изявяваше по стените. Още си пазим рисунките му в стария апартамент и не смеем да замажем.  Grinning

Ние след малко пак отиваме на разходка до Варна. Ще се срещнем този път и с хомеопата ни. Да видим как ще процедираме с никнещите зъби.

# 92
Добро утро Simple Smile

честити есечинки на Нико и Явор - да са живи и здрави Simple Smile
Ичка, аз качвам снимките в този сайт http://bgsharing.com/index.php, после публикувам първия, най-краткия линк. Винаги става  Peace
Ваче, честито столче Simple Smile

# 93

Ехееееее,първото ми публикувано кафе!!!
Хелънчееееееее,мерси!

# 94
Добро утро  Simple Smile!Честити месечинки и от нас.Днес съм решила да захраня с картоф, да видим какво ще стане.За ревността сте си говорили - аз преди бях много, ама много...как съм се тормозила,лелеее и сега съжалявам, че съм си губила времето,иначе и през първата бременност и сега пак ми се завръща това чувство, опитвам се да я преборя, въпреки че едва ли това състояние на духа е контролируемо.

# 95
Добро утро...

Честити месечинки на Нико и Явор -  cheers за тяхно здраве...  bouquet
Ани приятна разходка. Hug
Ичка да качиш снимка на столчето с малкия вътре, че на мен много хареса. Heart Eyes
Хеленче как е малкия?
Янита дано малкия хареса картофа. Praynig
Ваче аз още с Крис си знаех, че ще имам второ веднага и както виждаш все универсални цветове съм взимала за столче, количка, кошара и т.н. Знаех даже че мома ще е  Mr. Green и оранжево и за нея става. Сега си умирам за розово де, но ще си кара с неща от бати. При мен хвърлени пари няма всичко е ползвано 2 години и сега ще се ползва още 2. PeaceРазбира се дрехи няма как да се ползват (освен някоя пижамка), но поне тези неща да. Играчките също до 2 год. тези бебешките пак от бати. Колкото и луда да ви се струвам аз за Коледа ще и взема кукла. Grinning Искам една Кукла вкъщи, че само от коли сме заобиколени. Rolling Eyes А колко съм си мечтала за кукли, барбита, д. кухня, розово колело вкъщи да има. Rolling Eyes
Шунка разрешават, но както е и правилно, детето трябва да разделя играчката с другите деца, а при мой синковец това никога няма да стане. Mr. Green Кога ще даде Пепето (мечето му) на някое друго дете. Stop Ох много му се насъбра на детето тази година - сестричка, ДГ, да маха памперс, биба и всичко наведнъж. Порасна буквално за един ден, но какво да се прави. Rolling Eyes А не че не му беше време да порасне де... Mr. Green

# 96
Да почерпя за порасналото ми момче:
За пиене, който не кърми, да хваща чашата , другите - бозичка   Mr. Green

Благодаря за хубавите пожелания! Пораснаха си  децата и това е!
Бях на лекции, ами много ми харесва - то аз не съм прекъсвала да съм и от другата страна: като Румен беше малък, учех френски в Кабината, после пък кърмаческото обучение започнах...явно тази атмосфера си ми е на сърце... За цеденето - както сте се досетили, трябваше да оставя да има за хапване на Явор.
За ДЯ и ДГ - наистина е важно на какъв човек ще попадне детето, повечето жени работят там за смешни пари, но имат добро отношение. Има си, разбира се, и изключения. А това, че са малки, не пречи да разберем, че бебето не се чувства добре. Румен проговори късно, но едната леля веднъж го беше плеснала по дупето, защото се напишкал...познайте дали не разбрах и дали тя не разбра, че аз съм разбрала  Mr. Green Не се е повтаряло по никакъв начин и никога.
Хубав ден!

# 97

И аз да почерпя за 6-тата месечинка на Нико и Явор....този път май не са обеци Wink
Благодаря много за хубавите честитки.

Кога мина половин година?  ooooh!

А сега... Здравейтеее!!!

Ваче, накарала си му се на детето. Емоции, адреналин, нормално.. Simple Smile
За детенцето, което тормози Саша- точно и аз това имах предвид.
Честито столче на Ралка, със здраве да си го ползва.

Зверче, ние сме били. Simple Smile Ама в този Южен парк няма къде да се паркира, ужасна работа.  Shocked
Ние ходихме до Терариума в Триадица. Да видим двуглавата змия и двуглавата костенурка. Билетите бяха по 10лв, а вътре децата щяха да се избият. Въобще не си заслужаваше парите, ясно, че са чужденци, но да си съобразят малко цените. В музея "Земята и  хората"  има много повече животни...

Янита, дано му хареса картофа, при нас не се долюбва много.

Приятен почивен ден, нашият татко пак е на работа.

# 98
  • Sofia
Добро утро!

Честити половин годинки на Явор и Нико! Hug

Дидолинката, честит рожден ден на голямата ви какичка! Да е жива и здрава! Съжалявам, че вчера забравих Embarassed

Ирето, честит рожден ден! Много здраве, щастие и пълна къща с детски смях!  Grinning

Накри, а защо ТРЯБВА да си дава играчката? Аз  не съм си насилвала детето да даде нещо, което не иска - ако иска дава, ако не - не. Обаче съответно не трябва и да се сърди, ако някой друг не иска да й даде нещо. Тя не е и залитала по чуждите играчки, та не е имало проблем, но за мен това е по-логичното. Както аз не бих си дала всяка вещ на който и да е от офиса примерно.

Ичка, не писах аз, че е нестабилно. Wink Нищо де, ти като го получиш, ще видиш на теб как ти е, може да ти е удобно. Ако не е - би трябвало да има вариант да го върнеш или замениш. Не се притеснявай предварително!  Simple Smile

Кити, отдавна исках да те питам и все забравям - ти както не ядеш месо, Дара по теб ли ще я водиш или ще й даваш?

Чин, и свекърите трябва да са завели вчера каката на тоя терариум. Сигурно и те сега ще негодуват от лудницата, ама добре, че не я водихме ние, аз много мразя блъсканици. А с тия двуглави животни малко ми е гадно, все едно сме в миналите векове, дето всякакви изроди са били атракция по цирковете.  Confused

# 99
Еййй, цели 6 месеца! Heart Eyes
Честита половин годинка на Явор и Нико!

Наистина мина неусетно! Да са много здравички и винаги усмихнати!  Hug

П.С. Хелънче да си жива и здрава! И на мен това ми е първата публикувана снимка!

# 100
Честити месечинки днес на юнаците Явор и Нико! Най-хубави пожелания и на техните мами!   bouquet

Ревност...не, май не изпитвам. Сигурно щото не съм имала и реално поводи. А може би и защото самата аз съм доста независима личност и за мен свободата в отношенията (не казвам "слободията") е много важна. Иначе го ревнувам от ..работата му. И от хобито му - планините (иска ми се поне през уикенда да сме заедно, като съм през цялата седмица сама...). Но той напоследък е повече с нас...

Днес главата ми е като бушон...много ми се събра недоспиване... ей това най ми тежи при бебоците... все на ревливи  и не спящи бебета случвам Confused

# 101
Честито на порасналите ни момчета! Да растат умни и добри мъже!

ДЕСКА, браво!

ДАРКА, големи са и хапе, ама като съм все сама, как да снимам Sad

ШУНЧИ, ще й дам месо, даже мисля това да е едно от първите неща- каша, зеленчук, месо, жълтък- нека тя сама си избере....

Честито столче на РАЛКА!

АНИ, ми не знам как издържам, също така не знам докога?

# 102
Охххх,Шунче сории!!!!! Embarassed
Ваче ,исках да кажа ,ама си личи,че рано рано съм писала Grinning

# 103
Здравейтеее Hug

Честити месечинки на порасналите Нико и Явор   bigdance2

Честит рожден ден и на каката на Дидолинка newsm59

Аз минавам на бързо да почерпя, вече и аз съм на 23 Grinning

Шунка, мерси Hug

# 104
  • София
Ирето, честит рожден ден, мила!  bouquet  Бъди много обичана и винаги усмихната Hug

Общи условия

Активация на акаунт