Аурора, такива дразнителчета имаи сега. Ако щете ми вярвайте дала съм на Саша позволение да пребие от бой едно момче само ако посмее да я докосне. Дразни я от 1 клас, защото завила на всеослушанеие пред класа, че няма бог

Та си представям тоя пикльо как на 3 г. тормози някое едногодишно.
Слава богу в групата при Саша нямаше проблеми.
Абе вижте, всичко зависи от детето. Но аз се опитвам да дам другата гледна точка, на доволен от яслата родител, защото много майки се шашкат като прочетат нещо негативно, но положителните отзиви не ги отразяват изобщо

Ваче, абсолютно!
Винаги "злото" крещи с пълен глас, както се казва - и от него не може да се чуе Доброто, Положителното! Така и с всички отрицателни отзиви за ясли, лекари, храни и т.нтнт.
Дано Саша се оправи както трябва с това "религиозно християнче" и да вземе ценен урок от него! Винаги взимаме уроци ние от "душманите" - никога те от нас, т.е. - кой е по- на далавера?
Аз, за себе си, винаги съм приемала т.нар. "душмани" като един вид учители и интересни предизвикателства. Явно си е въпрос на характер, наклонности, темперамент и типаж... Така се опитвам да уча и Гери - понякога успявам, понякога "душманите" я сриват, вместо да я стимулират - но, общо взето съм доволна засега...
На мен Саша ми е казвала "Не те обичам!" във връзка с нещо, което не й позволих. Аз най-спокойно й обясних, че има право да не ме обича
Да, не ми стана много приятно, ама не изпаднах в потрес. Тя беше във възрастта, когато чуствата да крайни
Когато го взех от ДГ с кървяща глава, а те дори и не бяха разбрали, 2 учителки с 8 деца
веднага в БП и после в полицията. Наказанията са големи, та прецених да затворя очите за този инцидент с надеждата, че ще са по внимателни занапред. Дори купих от тези химикалки , където записват и я бях сложила в чантата на Крис, да ме съдят ако искат, аз доверие нямам.
За ясла съм твърдо за държавните, за частните... 
И между другото много ме зариби с тези линкове и сега ще почна мрънкам на ММ за басейна, макар и далеч. 
на кака Ани на дидолинка,да е жива и здрава и расте весело,щастливо и умно дете
Много свито ми става,тук ги дават на 4 месеца бебетата на ДЯ и не мога да си представя Янис да го бях дала от миналия месец на ясли,той понякога е спокоен,но си иска и неговото,не мисля,че някой ще се занимава с него да му угажда,то аз се изнервям понякога,че е мое дете,какво остава някоя чужда жена 
) хареса му,искаше и още,следващата стъпка ще е да добавям заленчуци...може би можеше да изчакам още няколко седмици със захранването,знам ли

Баси, кво очаква като го набие???

. Майка ми е работила в ДГ, условията бяха прекрасни, никоя учителка не си е позволявала своеволия, но а съжаление точно тя ми е много далеч. Ще видим, уж има тук-там познати, дано и с яслите е така, че да няма проблеми. Напълно споделям мнението на Ваче
, така че понякога всичко е само в нашата глава.
.