Хоупфил, всички педиатри препоръчват в началото да се започне с готови пюрета, понеже там има по-голям контрол над качеството на продуктите. Същевременно моята педи каза ако имам сигурни продукти да давам варени, пасирани с прибавени АМ и масло - аз маслото замених с рапично олио. Давам и двата варианта. Много често към готовото прибавям нещо мое.
Симпли, всичко може да смесиш с ябълка или тиква. Крушата също става, да.
За украсяването - мисля другия уикенд обаче търсим си малка елха, че няма къде да сложим голямата. Виждали ли сте такива, на които им светят връхчетата? Моля, кажете ако знаете откъде да си купим.
Тина, ти така, като редуваш няколко, няма ли да седят отворени много дълго?

Ваче, аз купих стъклени купа и чашка на Сисата от Лабиринт. И на баткото от там купих преди време.
Сещам се аз за драконоидите какви са. Дано си ги открила

Хеберлеа, екстра сте си били днес - и ти работа си свършила, че детето и бабата е разходило

Пеперудо, браво

Дарка, ти какъв картоф пробва, домашен или от бурканче? По добре питай педи дали и кога да пробваш пак. Може от нещо друго да е било.

Шунчи, остава да ми обясниш къде живееш
Дано да е кратък период при Макси и бързо да те изненада с нещо ново

Ани, извинявай, ама много се смях на свекърва ти.
Мамчета, не им се ядосвайте на свекитата и да, аз точно го казвам
Ох, Чинче, препотих се докато стигна до края на историята ти.
Знаеш ли, има едни огледала специално за да виждаш бебето на задната седалка. Може да ти е от полза. Аз не съм си взела, щото си имам Марки Моята чаша на Чико е с 3 дупки, също като накрайника на Авент. Сиана не се дави, когато успее да засмуче.
Много сладък ескимос

Самиимами, много е сладка госпожицата, има същата прическа като на моята госпожица.

Гумените книжки и Сиана много ги тачи... ииии слюнчи
Аз успях пообяд да стигна до Хипото и напазарувах за Коледа. Взех и уокър и стол за хранене, обаче нещо не съм много въодушевена за второто и може и да го върна

Лелеее, и моите постове ще почнете да прескачате
тъкмо да публикувам и още 5 отговора 
ПаО, кажи на таткото, че те ще имат своите моменти, няма да се измъкне
Дано съм се изразила правилно. Много ми се спи.Сетих се още нещо. Имало някакъв много голям бебешки магазин до входа на Южния парк. Някой знае ли го? Имате ли отзиви?
Спокойна нощ
После идва ред на вкарване напредмети в отвори. Това също е полезна играчка, пак развива моториката. Движенията на пръстите и развитието на мозъка са тясно свързани. Като пускат дребни предмети в отвор децата си развиват мозъка. И разбира се най-чудесната играчка са кубчетата. Те са толкова функционални, че сигурно няма друга такава играчка.
Възползвай се, докато има ентусиазъм.
, но вие не бързайте с него,поспете още малко поне, все пак е събота.

Тя сега заспа пак, ама аз ще се захващам да гладя на спокойствие