Похапва ЮНСКОТО дете вкусни зеленчуци и сладки плодове.

• 26 229
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро!   bouquet
Днес май ще е ден за мен,моите хора заминаха рано рано на съзтезание по карате във Варна,та ние с Надето сме си домошарчета...
Честити месечинки на Сами( и добре дошла!) и на Янита  Hug
Идеите за тези гумени книжки ми харесаха...чудя се какво да й натикам в ръцете да се занимава  ooooh! Тя напоследък умира от кеф да хване кучето за козината  Laughing и дърпа ли,дърпа...Онзи ден свалих шезлонга на земята,след малко гледам - Доли(кучето) ближе в несвяст едното й ухо,чак перчема засукала,а тя се пука да се смее  hahaha
За чашите,не е ли рано?  Rolling Eyes Надя от 2 дупки се дави,камо ли от чаша...
Да ви кажа за домашните пюренца.Онзи ден сглупих и направих пюре от тиквичка и картоф,но не БИО,а каквото ММ купил от магазина...е одриска се детето  Close
Ани,каква "бяла смърт" уфф.... и моята баба ми ги блещи подобни  ooooh!
Айде,че дълго стана,ще метна един прахосмук ...

# 511
Добро утро, мамчета и тати Hug

Ани2, мерси за кафенцето  bouquet И приятно училище Mr. Green

Самиимами, Янита честити ви половин годинки newsm67

И Иво "чете" ( Mr. Green) същата книжка като Сами. Даже бих казала, че му е любимата играчка. Мамо Ани, Сианка изглежда все едно наистина чете  Flutter Хайде като ще си ги показваме четящи Mr. Green https://www.facebook.com/photo.php?fbid=310182882334884&set= … ype=1&theater

Пао Hug Нормално е Мартинче да се успокоява в теб, ще му дойде ред и на таткото. А ти се възползвай от тези промоции и се радвай, че МТ поне се старае Peace Дано не ти се е разсърдил и бързичко да се сдобрите Hug

Цитат
ако го вземе, ще ми го държи до главата
И у нас е същата работа, то кел файда, че въобще го е взел. А любимото на ММ и свеки е "Виж, виж какво прави", дежурният ми отговор "Ти мислиш ли, че има някой негов номер, който още не съм видяла" Laughing и след 5 минути "Виж, виж..." Laughing Тези хора просто не знаят цената на тишината и колко ми липсва тя на мен Rolling Eyes

Кити, кофти с болежките Confused Бързо да минават Hug

Как ме подсетихте вчера за тези украси, цял ден слушам коледната песничка на Марая (даже с мъника си потанцувахме Blush) и си мечтая всичко да украся, но тук нямаме нищо Sad Днес сме в Карфур на покупки и ще си взема една малка елхичка и някакви шаренийки, това не може да остане така Naughty Mr. Green
Ако някой мисли да ходи на там, да се обажда Flutter

Ивко, също като Нико и Вих, притреперва като чуе гласа на баща си. Вчера ми изкара акъла като взе да плаче жално, жално... със сълзички Sad Навсякъде го опипах, мислех че нещо го боли, до като ММ се сети да си вдигне за*ника от компа и като го гушна, като се ухили тая ми ти зелка ooooh! След това пратихме тати към Хиполенд, нахраних, изкъпах, приспах, той се прибра заговори на висок глас и дребосъка цъфна Tired, та така до 12 и половина Tired

Ние вече имаме столче за хранене Party Бюти  bouquet  bouquet  bouquet Даже ММ като видял какво е намалението взел и столче за кола Laughing Той дребосъка още не яде, ама мамата си начеша крастата, влюбена съм в това столче Crazy

Май имаше и още ама... Rolling Eyes После пак Mr. Green

# 512
Добро утро.
Благодаря за кафето Ани2, успех днес... дано научиш много и все нови неща.

Самимами, Янита, честити месечинки на дечицата ви.   bouquet

Кити, според мен този стол е излишно скъп, но все пак ти си решаваш. Не се хвърляй на марка, отиди да разгледаш, пипни, пробвай и така купи. Има много хубави столове със същото качество на по-ниски цени.  Peace (да не стане като количката, уж хубава марка, уж скъпа, пък...късмет) Ще отидеш на място и ще го видиш  Hug

Бюти, за малко сме се разминали, нищо, следващия път.
Не бързай със захранването. Спестяваш бурканчета, лъжички, цапане... Simple Smile   Hug

Ирето, честито столче, със здраве да си го ползвате.

Хубав ден, аз днес станах с дупе нагоре, че не знам...
Слав излезе в 8, прибра се 12:30, имало промоутърки в заведението... разправя ми как играли генерал, пък на мен ми носи тесто да му пържа мекици!  Twisted Evil Викам: промоутърката от снощи да ти пържи мекици!!! - аз днес ще ходя на маникюр

# 513
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро и от мен  bouquet

Честити месечинки на дечицата на Янита и Мамисами  bouquet

Чин  Laughing
Много сладко ескимосче си имаш

Ани 2 ,мерси за кафето и приятен ден на училище Hug

Спирам ,че май с тези дълги постове доста от вас ме прескачат  Mr. Green

Хубав ден на всички  Hug

# 514
  • Добрич
Честита половин годинка на бебоците на Самимами и Янита! Много да са здравички и много весели!  Hug
Чин, Чин, тоя Слав...Абе, я вземи и ти иди една вечер на бар и после със задоволство му обясни за готините мъже около теб. Пък той нека да гледа Нико през това време.  Mr. Green
Ани, аз днес мисля тиква да давам. Ще е варена. Мама ще я прави, че домашните тикви са у тях.  Wink
Ире, честити ви столчета.  Hug
Дидолинка, посмях се като си представих картинката с Доли и Надето.  Joy
Бюти, ако Лорчето не напира, не бързай да захранваш. Аз не знам колко ще съм стриктна този предстоящ месец...по-скоро ще е запознаване с новите храни и консистенции, отколкото на всяка цена да яде и да увеличава количествата.  Peace При нас е по-лесно. Имам предвид при кърмените бебета. Те чрез кърмата са опитвали вече различните вкусове и ще им е по-познато, но определено ще имат предпочитания, както всички ние, де.  Laughing
Пао, да, ако име реакция към някоя храна, тя не се изключва от менюто, а просто се предлага след две седмици да речем.  Peace
Иси,
Цитат
че май с тези дълги постове доста от вас ме прескачат
защо така реши?  Hug

# 515
  • София
Здравейте и от мен Hug
Честити месечинки Hug
Набързо да видя как сте, че снощи не успях..Крисчо нещо рева и после се изморих и направо заспах, не можах да дочета Rolling Eyes
Сега взе че заспа (сигурно за малко) и набързо се възползвам да напиша 2 реда, че пък после ще ходим на гости на баба ми и после на разходка Laughing
За книжки си говорите, и ние имаме една на ТафТойс с различни материи, ама Крисчо за сега не й обръща внимание...ще му я давам по-често, не знаех че е толкова добре да играе с такова нещо Mr. Green
Бюти ви е казала вече, че успях да си взема столче вчера, много съм доволна, 70лв спестих, а и на Крисчо вече му е много малко другото, а все отлагах да купим новото, добре се получи, мерси на който ни каза за това намаление  bouquet
Кога ще пием кафенце другата седмица, на мамите с две дечица, на които им е по натоварена програмата, няма ли все пак някакво време през деня в което да можете да дойдете на среща?
Охх отивам да се обличам и приготвям, докато спи Крисчо, че после да облека и него и да тръгваме...охх като знам колко роднини ще има и ще искат да го мачкат #2gunfire мисля да взема шезлонга с нас и да го сложа там и да кажа, че не може да го вдигат  Mr. Green
Уфффф мъжа ми кихна и събуди детето  #2gunfire...то взе че се обърна по корем без да иска явно и сега съвсем се разсъни...айде до после от нас
Дописвам, дадох му да се занимава с книжката, Бюти точно като Лорка, поредното нещо в устата Mr. Green

# 516
  • София
Ваче, аз се интересувам от книжката Rolling Eyes

Заповядай Бюти! ЦЪК!! Приятно четене!!!Д-р Додсън ми е от любимите автори. Книгата се чете леко и на мен лично страхотно ми допада като начини на възпитание.

Ани, аз съм я чела наведнъж, когато Саша беше около 2-3 г.. Въпрос на човек е. Аз не мога да чета книги на части. Освен това макар привидно да е разделена на части, тя е доста всеобхватна. А ти откъде я купи? Аз поне не съм я намирала като книжно тяло, издавана е 2005 г.

Имам " Как да приучим децата към дисциплина", на същия автор, но "Изкуството.." мисля е изчерпана

Чинче, това с мекиците ме уби! Rolling Eyes Точно си му казала за промоуторките..

Кити, ти за какво столче говориш? За хранене, нали? Абе аз съм много доволна от нашия, иди го виж стола колко е стабилен!

# 517
Ваче, как от де бе!  Simple Smile Ти нали даде линк, и аз цък-цък и две книги си взех. Едната подарих на снаха ми.
Ето намерих го, от тук я поръчах: http://www.book.store.bg/p4588/izkustvoto-da-bydesh-roditel-d-r- … ichiu-dodsyn.html

Никола спа почти 2 часа сутрешен сън. Преди малко се събуди с рев. Дадох му гърда да го успокоя, той взе че заспа. И пак го оставих да спи. Такова чудо не е имало до сега.  newsm78 Чак ме притеснява леко. Ама пък може да има нужда да наваксва сън, че последно време дневното му спане намаля, но не увеличи нощното.

Къдрокоске, тиквата на пара или направо във водата ще я вари майка ти?

П.П Сега видях , че книгата не е в продажба. Може от скоро да е това, но със сигурност я взех тогава от тук. Може и да съм я изкупила.  Mr. Green

# 518
  • Добрич
Ани, тъкмо ги изпратих мамини. С много малко вода я варила. Много хубава е станала и сме уцелили сладка. Ядохме двамата с Вих. Той може би по не я хареса в сравнение с картофа, защото правеше едни физиономии, но си хапна детето една-две лъжички. Утре пак тиква.  Пак маза, стиска и изучава тиквата и затова аз му давах къде с ръце, къде с лъжица. Laughing
Зверче, весело изкарване.   Peace
Ваче, и аз ще взема да я погледна тази книга, щом толкова я хвалиш.  Laughing

# 519
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте!
Къдрокоска,мерси за съвета,относно картофа,така и ще направя  Hug
Ние от 5:00 сутринта сме на крак,Янис мрънкотеше,беше крив,помислих,че е коремче,но по едно време започна да става много горещ,Т беше 38,00  Shocked  заведохме го на педиатър,но с нашия "късмет" се оказа, че е извън страната,прибрахме се Т беше 38,5,мислех,че са зъби,но сестра ми ме наплаши,че толкова висока Т не е само зъби  Cry
Дадох му някаква тукашна версия на Панадол,той е сънлив,без особено голяма енергия  Cry Вие какво мислите,ще изчакам още малко и ако трябва ще търся друг педиатър...
Почвам да мисля и че обрива не е от картофа,ако е болен е възможно да има кожни реакции,уфф...
Честити половин годинки на децата на Янита и Самимами !

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 16:31 от darka_

# 520
Дарка, казват, че малките деца лесно вдигат големи температури, но аз бих тичала при друг педиатър. Още сме пресни майки, на повечето ни е за първи път и според мен е по-сигурно лекар да прецени състоянието. Дано не е нещо сериозно. А за зъбите, на едни познати дъщеричката и 39 е вдигала при изкарването на всеки зъб.  Peace
Бюти, и ние сме още само на кърма. Педи не даде да захранвам. Иска да чакам до следващата консултация, но това означава да захраня след 20 декември, когато ще е минала шестте месеца. Реших на 1 декември да дам картоф, до 20 ще карам на зеленчуци и после както каже педи  Peace
Хубаво, че някои сте успели да се възползвате от намалението на Хиполенд. И аз му се точех, но ред не остана.
Имам въпрос към захранилите мами - след въвеждането на нови храни, и в по-значителни количества, намаляха ли нощните кърмения? Това ми е надеждата, че за последните две седмици само веднъж пропуснах кърменето в 12, и то със зор  Tired

# 521
  • Sofia
Здравейте!

Ваче, Изкуството го гледах май в Буктрейдинг в мола на Стамболийски съвсем наскоро... Аз исках да си взема Как се възпитава момче, трябва да препрочета за момичето, че съм забравила какво пише, а имаше полезни неща.

Ние взехме коледен подарък за бебончо - килимче за игра, но му го постлахме вече, по-нататък може да вземем нещо дребно от дядо му Коледа. И мека книжка и разни видове лигавници взехме.  Simple Smile Той успява да се придвижи напред по килима, не точно с лазене, но скоро...

Дарка, можеш да редуваш през 2 часа Панадол и Ефералган. Но все пак най-добре намерете доктор. Няма ли нещо като тукашните дежурни?
А един от нашите д-ри казваше, че от зъби Т не се вдига, но растежът им отслабва имунната система и така са склонни към боледуване децата. Thinking

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 17:08 от Шунка

# 522
  • София
Здравейте, банда  Hug

Ето да се почерпите за моя пораснал Виктор:

Аз малко поизпуснах, четох по диагонал, но нещо напоследък бях на друга вълна, че и болна също и нямах време за включване.

Чин и Ани2, а и другите мами с опит де, даваха ли вече бебоците кръв и урина за контролните изследвания? Как става тази работа със събирането на урина? Ние в сряда ще ходим.

Ние със захранването сме до зеленчуковите пюрета, вече всичките ги е опитвал, повтарям ги. Но повече от половин бурканче не може да изяде. А жената, от която ги вземам разправя, че трябва повече да хапва. Сега ще питам педиатъра да въвеждам ли месото. Виктор добре си наддава, така че май засега няма да давам каши.

Той от няколко дни изведнъж "порасна", вече дори се набира не да седи седнал, а да се изправя  Laughing
През деня почти не спи, вече започнах да го приспивам в количката вкъщи, че най-лесно  ooooh! Само там кротува, иначе е едно носене, вдигане, скубане, направо капвам. И май ден не пропускаме без да излезем 2 пъти.

Кви  гащи, кви пет лева, този момент го пропуснах, ама гледам, че сте разсърдили Клавдия, ей  Crossing Arms

Дарка, дано бързо да се оправите  Hug  Praynig

Ваче, ще изтегля и аз книжката.
Аз тези дни какво нещо четох...  ooooh! Чарлс Буковски - Жени. Няма такава вулгарна книга  #Crazy Ама пък все пак ми беше страшно забавна.

Шунче, да му е честито килимчето на бебончо  Simple Smile

Чин, и моя Виктор е привързан към баща си, като стане 6-7 вечерта започва много да се изнервя, но като види баща си да се прибира направо засиява  Laughing А като го вземе - съвсем, няма такава доволна физиономия  Laughing Спокойно, майката е единствена, бащата също е с много важна роля за възпитанието, и само може да се радваш, че са толкова привързани. 
Аз отсега усещам, че май ще съм лошото ченге, ама то май е нормално това да е майката  Laughing

Ох, да понаваксам малко и пак ще се включа.

# 523
Здравейте ,момичета!
Чакам свеки ииии се подготвям психически-ще спи за вечер в нас ,но това е през събота и вече не понасям много неща !Ама няма ка -налага се ,че майка й е тук в болница иии така.
Шунче,кажи ми от къде и за колко парички взе това килимче ,че мисля това да е един от коледните подаръци за Дара?
Мейдънли ,и аз съм така ,по-лошата ще съм май аз ,а ММ ще си лигави щерката.
Кой ползваше Дентокинд newsm78 Май Тина Т-кажи ми колко време може да го пие 3 пъти по 1 на ден ,тъй като забелязвам ,че доста по-добре се чувства ,но ми е интересно и леко притеснено докога може да се взима Thinking
Чинче[/b] ,много съм заааааа маникюра особено след тестото за мекиците #2gunfire
И аз искам фризьор ама дали ще ме огрее следващата седмица не знам !
Хелънче ,къде си ,как сте Hug
Еййй честити месечинки на сладурите ни !!! Много послушни дечица да са !
Вачееее,изтеглих книжката и дано имам време скоро да я прочета !
Дарка,оффф милинкото дете !Води го на друг педиатър !Дано вече е по-добре.

И тея шумолящи книжки на Бертони -добре де 13лв . е тук при нас в Бейбиланд ! Еми пък за 3листчета,ще ги дам ама .........

# 524
  • Sofia
Ичката, от Икеа го взехме за 56 или 65 лв....  newsm78
Но сега гледам, че и в Пакостник има и то по-големи за същата цена. Нищо де...

Общи условия

Активация на акаунт