АВГУСТ 2012

• 30 707
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Много съм щастлива да се похваляа с  EFP днес видях теста и сам много щастлива:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile smile3532 preggo

# 76
Хайде и аз да се запиша, термин 01.08.2012

# 77
За болните - може парацетамол, а за гърло тантум верде спрей, не за смучене. Повече фрешове - и с лимон в тях. Бързо оздравяване.   bouquet

# 78
Dnes i az vidqh  EFP samo che vtorata vijda se qsno no ne e nasiteno chervena kato pyrvata a veche mi zakysnqva 3-4 dena Simple Smile sled konsultaciq s lekyr jivot i zdrave i az moje da se zapisha kym vas Simple Smile

# 79
  • София
Момичета, престрашавам се и аз да се запиша Simple Smile
Направих 2 теста  EFP ( втората черта я има но е бледа)  Crazy Crazy Crazy
Дай боже всичко да е наред и да остана с вас до края Simple Smile

# 80
Ееее, браво-браво, радвам се, че започнахте да се множите!
dharmaaa, anichka12345, не се притеснявайте, бледа - бледа, но черта!!! Успех на всички!

# 81
Браво мацки,много се радвам с вас,докато четях какво сте писали до момент и се разчувствах,спомних си и за моите  EFP  чертички,които също бяха много бледи,но имаше бебче,такаче не го мислете нали са две:)))
Хайде сега да се похвалите и със тупкащи сърчица Heart
Мегита теб те познавам  Laughing

# 82
Забравих да кажа че съм от августинки 2011 и бях с термин 09.08,но родих на 01.08 smile3504

# 83
Blagodarq Vi momicheta za kuraja mislq utre da otida pri chicho doktor  Wink da vidim i toi kakvo shte kaje ... dano vsichko e nared pri men i pri vsichki drugi ... stiskam palci.

# 84
Слънчице, Ралка, Аничка, добре дошли  Simple Smile

Аничка, не можеш ли да пишеш на кирилица?  Thinking Много е рано за доктор, няма да види нищо още  Simple Smile

Нефертити, изключително ми е приятно да те видя тук, лека и безпроблемна  Hug

Дарма, попълваш отбора, само така  Hug Чакаме Дидолина  Grinning

# 85
И аз мисля че е рано затова ще изчакам до кам 12 за да се види нещо все пак а не да ходя напразно и да ме вращат  Thinking

# 86
  • София
Момичета какви симптоми имате?  Rolling Eyes
На мен само кафето ми е с ужасен вкус..а толкова го обичам.
Блонди мерси за покана от другата темичка и за посрещането тук Simple Smile и аз чакам  Дидолина Simple Smile Ти кога мислиш да ходиш на преглед?  Аз според календара  съм в 5 седмица и 2 дена. Сигурно е рано още...
Знаете ли кога се чува сърчице?
П.С. РЕДАКТИРАМ СЕ...прочетох че в 7 г.с. се чува пулса Simple Smile

# 87
Нямам никакви симптоми, освен леко болезнени гърди. И с Криско и сега - нищо, нямам гадене, непоносимост към храни или миризми, всичко си е постарому. Иначе на преглед ще отида като съм в 7-ма г.с., на 13-ти, хем да се види, хем да се чуе, няма смисъл по-рано  Simple Smile

# 88
Здравейте  Hug
аз съм от априлските мами 2009, но се надявам да бъда и от августовските  Grinning Вчера си направих теста и утре съм на преглед. Зачеването е станало около 15-16-и и съм около 3 седмица,а първата ми бременност точно тогава успя да се види бебето, за това съм обнадеждена утре да потвърдим бременността и всичко да е наред  Praynig
dharmaaa на мен това ми е 3-та бременност и симптомите са ми като при предните 2 - гадене, подуване на корема, лека болка и тежест, засилено обоняние, световъртеж и страхотна умора!!! И гърдите ме понаболяват, но не толкова силно, както при първата и втората.
Хубав неделен следобед на всички   Hug

# 89
  • гр.Велики Преслав
Здравейте! Hug
Записвам се с голямо удоволствие в тази тема, защото след три годишни опити и куп проблеми, резултатът е налице  EFP
За мен това е втора бременност / вече си имам 6 год. син/ и смятам да й се насладя максимално. Няма ги неизвестните и въпроси " сега какво?" или "ако...?", щастлива съм...много.

Общи условия

Активация на акаунт