Затъпява ли се от чалга?

• 25 452
  • 575
  •   1
Отговори
# 210

Виенска, сигурно щот вият, виене=виенска...по така засукано звучи... Laughing Wink Laughing ...

Бинго!  newsm10

# 211
  • В Космоса
      Аз слушам предимно чалга,харесвам по якоя песен от всеки стил,но основно съм на чалга и смея да твърдя,че не съм затъпяла нито аз,нито приятелите ми,

Тъй ще кажеш ти... Simple Smile Това другите трябва да отсъдят, ама предвид факта, че влезе симпатично много "позитив", може да повишим резултата с някоя друга единица. Crazy

# 212
"Затъпява ли се от чалга?" е дълбок и сложен философски въпрос, съпоставим само с други такива, като например:
Затъпява ли се от интернет? Тук се дават примери за младите, които не четат и не могат да пишат на кирилица.
Затъпява ли се от каране на такси? Тук може и линкове за кръвожадни и вмирисани таксиметрови шофьори.
Затъпява ли се в малките населени места? Тук може и примери как в Горна Оряховица имаш повече шансове за развитие от Пордим.

# 213
   Човек може да затъпее от всичко,ако не знае къде да сложи точката  Grinning Grinning Grinning Grinning Може и от ходенето по магазините,ровенето в интернет и т.н. Но всеки има право на избор и много се дразня,като чуя нещо от сорта на "тези чалгари" или нещо от сорта.Не можем да съдим хората по това каква музика слушат.Съвсем различно е мнението ми за "певиците" като цяло.Аз говоря лично за слушателите,а не за изпълнителите  Simple Smile

# 214
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Това е най-голямата глупост която човек може да каже - че се затъпяло от определен стил музика, литература, интернет или телевизия. По-точно обратното може да стане.

# 215
Въпроса би могъл да звучи и по следния начин:
Само Тъпаците ли слушат Чалга или Чалгата произвежда Тъпаци!

И отговарям - нито едното, нито другото...Може да си умен и пак да слушаш чалга, а може да си толко тъп, че да не си чувал за нея, а чалгата произвежда тъпаци, толкова колкото тухларницата - кюлоти. Просто музика, кеф ти слушаш, не ти е кеф - не слушаш...

# 216
  • В Космоса
Естествено, че обобщения не хубаво да се правят и че има изключения, но все пак... Laughing

# 217
напоследък слушам Джена- Да те бях ранила, много яка песничка Heart Eyes пък не съм затъпял Party Нямам търпение най-накрая да ми минат изпитите и да отпразнувам по дискотеките, чалга естествено Mr. Green

# 218
Не знам  дали се затъпява.Аз харесвам няколко песни,които са чалга,а има и такива,които дразнят слухът ми.Какво ми направи впечатление обаче.Вчера публикувах на стената си във фб "Хей ди джей" на ди джей Живко микс и коментарът от един калифорниeц е "Please,(Мидичка)-better music,da?"  Laughing

# 219
напоследък слушам Джена- Да те бях ранила, много яка песничка Heart Eyes пък не съм затъпял Party Нямам търпение най-накрая да ми минат изпитите и да отпразнувам по дискотеките, чалга естествено Mr. Green
            Страшна песничка  Grinning

# 220

Кой ти го каза (освен майка ти)?  Thinking

# 221

Кой ти го каза (освен майка ти)?  Thinking
умен съм затова Peace

# 222
Факт е, че не познавам нито един интелигентен човек, който да слуша фолк.
И няма как да е - и баба знае, че това е музика на МАСИТЕ, простите, бачкаторите. Това си е субкултура, съжалявам, колкото и да се имате за умни, докато си тананикате продукция на некоя певачица.
По-голяма идиотщина от това, че не се затъпявало от определен стил музика или литература скоро не бях чела - не съм влизала днес, например.
Ами нали точно изкуството е ключ, егати.  Laughing
Ако слушаш Милко и четеш чик лит, това МНОГО ще ти личи.

# 223
       Много интерсна тема  Grinning Аз лично съм пристрасна на чалгата,харесва ми признавам си,без бой  Grinning Grinning Grinning Но не мисля,че от чалгат се затъпява,можеш да слушаш всякъква музика и с извинение да си пълен неграмотник.Затъпяването не зависи от това каква музика слушаш,по-скоро от средата,в което си израснал,растеш и се интегрираш.Ако общуваш със затъпели хора и си околните ти си нямат представа колко е 2/2 е отделна тема.Аз слушам предимно чалга,харесвам по якоя песен от всеки стил,но основно съм на чалга и смея да твърдя,че не съм затъпяла нито аз,нито приятелите ми,Всичко е въпрос на гледна точка,ако най-масовата музика,беше метъл или др стил,въпросът щеше да е друг. Wink

ти си класически пример колко е вредна тази музика  Peace
не те обиждам, просто нямам какво да добавя....  #Crazy

# 224
  • София
      Много интерсна тема  Grinning Аз лично съм пристрасна на чалгата,харесва ми признавам си,без бой  Grinning Grinning Grinning Но не мисля,че от чалгат се затъпява,можеш да слушаш всякъква музика и с извинение да си пълен неграмотник.Затъпяването не зависи от това каква музика слушаш,по-скоро от средата,в което си израснал,растеш и се интегрираш.Ако общуваш със затъпели хора и си околните ти си нямат представа колко е 2/2 е отделна тема.Аз слушам предимно чалга,харесвам по якоя песен от всеки стил,но основно съм на чалга и смея да твърдя,че не съм затъпяла нито аз,нито приятелите ми,Всичко е въпрос на гледна точка,ако най-масовата музика,беше метъл или др стил,въпросът щеше да е друг. Wink

ти си класически пример колко е вредна тази музика  Peace
не те обиждам, просто нямам какво да добавя....  #Crazy

Поне е учтива и не засяга никого, нещо, което не мога да кажа за много хора, убедени в "злината" на чалгата.

Общи условия

Активация на акаунт