Затъпява ли се от чалга?

• 25 430
  • 575
  •   1
Отговори
# 225
Може би, но тук говорим за акъл, не за добрина.
Моля, правете разлика и престанете с доводите тип 'поне са истински', поне са откровени.
Те нямат тежест.

# 226
  • София
Моля, правете разлика и престанете с доводите тип 'поне са истински', поне са откровени.
Те нямат тежест.

Не са само "истински" и "откровени" почитателите на фолка. Има ги всякакви. Има също и такива с акъл, колкото и да не ви се вярва.

# 227
Не съм срещала  Peace
А срещам доста хора. Познавам музикалните вкусове на всички от тях.
Не обиждам, просто споделям.
ЕЛементарна, често крадена музика с вулгарна изпълнителка и текст, писан сякаш от сексуално развит първолак. И това ти носи удоволстие? Сега какво, умен ли да наречеш такъв човек?
Нека си има дипломи. Това е друго.

# 228
Не са само "истински" и "откровени" почитателите на фолка. Има ги всякакви. Има също и такива с акъл, колкото и да не ви се вярва.

Права си, ама мноо.  Peace наскоро се изумих така от една девойка, затва и не смея повеке да се изказвам за вредите от чалгата.  Mr. Green

# 229
  • София
Не съм срещала  Peace
ЕЛементарна, често крадена музика с вулгарна изпълнителка и текст, писан сякаш от сексуално развит първолак. И това ти носи удоволстие? Сега какво, умен ли да наречеш такъв човек?

Разбира се, че може да споделяте, нали е форум. И аз срещам доста хора и имам по- различни впечатления, но не мисля, че е странно. Просто не познаваме едни и същи. Peace

# 230
Те нямат тежест.

Имах предвид доводите тип 'поне е любезна, ако не умна'.
Т.е. колкото и да са истински, толерантни и възпитани, те все пак са тъпи. С незначителни изключения , явно, които съм сигурна, че бихме могли да изредим поименно в недълъг пост в темата.

П.п. Обикновено креативния мозък е 'лош' - глупавият няма потенциал. Спомнете си кравите, овце, все умни твари.

# 231
  • В уютен дом! Елените
Не съм срещала  Peace
smile3501

# 232
Само от българска чалга ли се затъпява или може и от чужбинска такава?

# 233
Моето мнение е, че чужбинската поне е реално произвеждаща нещо, не просто крадяща  Peace
Видял Азис кво прави Рианчето, подложил лист индиго и хоп = тук е нещо като икона.
Докато Рианка поне сама се е създала/ създали са я продуценти .Пак е в клишето, но поне не краде нагло.
Това може би най ме дразни.
И оная карикатура Мария, която се скъса са се прави на Бионсе  Laughing
Толкова е жалко.
И не, не слушам фолк като се напия, а съм информирана, понеже винаги проверявам срещу какво се обявявам  Peace

# 234
Струва ми се, че затъпявам от ....салса.  Confused

# 235
Струва ми се, че затъпявам от ....салса.  Confused

Mисля, че умишлено издребняваш.
Салсата е съвсем друго нещо. Всяка музика е различна от фолка. Това е специфично явление.

Самата аз се отвращавам от чалга във всякакви аспекти, но държа да съществува и да се развива по своя си нелеп начин.
Все пак бачкаторите имат нужда от своите кумири, докато поиянстват - позволеното удоволствие, ако през седмицата работят.
А и не само.
На мен ми помага да си отсявам по-лесно хората около мен.
Нямам какво да си кажа с човек, който намира Джена са супер и 'песничката й за страшна'.
Имало и Милица.
Наистина ли не виждате абсурда?
За какво затъпяване говорим? Човек готов затъпял се гмурва в този жанр. И няма излизане от Версаи (как само са изписали името на клуба на латиница. Laughing не, не са глупави, не!) и неговите ценности - да си най, да си в щампи навлечен и купонът (каквото и да значи това) да тече.
Абсурдно е, повтарям. Къде намесвате акъла тук изобщо? Притежават го само тези, които измъкват пари от трудноспечелените левчета на бачкаторите.  Peace

# 236
Струва ми се, че затъпявам от ....салса.  Confused

Mисля, че умишлено издребняваш.
Не издребнявам. Не понасям чалгата, нито пък салсата и то заради еднообразния, повтарящ се до втръсване ритъм. Мисля, че води до затъпяване. Всички други екстри като въртене на дупета, специфичен стайлинг и лековат текст са ми второстепенни. Не ми пречат.

# 237
Moже, но аз отново не говоря за какво ни харесва/влудява или не, а за цялото явление и защо намирам фолкърите за крайно глупава сган.
Без аз какво харесвам и какво не.
Факт - ориенталски ритъм, елеметарни текстове не само като послание, но и като използване на думи, стил на писане и тн. Действително ниско ниво начален курс, стига да не бяха идеите за купони, жени/мъже с характерни специфики и тн - всички знаем. Любим рефрен - моят номер е да си връщам, малка рокля на голо обещава секс  Shocked
Това може и да харесва някому, но е тъпо до безобразие. Следователно, за да ти хареса на теб, надали си новият Стив Джобс.
Не говоря към конкретен потребител отново.  Peace

# 238
  • София
Moже, но аз отново не говоря за какво ни харесва/влудява или не, а за цялото явление и защо намирам фолкърите за крайно глупава сган.
Без аз какво харесвам и какво не.
Факт - ориенталски ритъм, елеметарни текстове не само като послание, но и като използване на думи, стил на писане и тн. Действително ниско ниво начален курс, стига да не бяха идеите за купони, жени/мъже с характерни специфики и тн - всички знаем. Любим рефрен - моят номер е да си връщам, малка рокля на голо обещава секс  Shocked
Това може и да харесва някому, но е тъпо до безобразие. Следователно, за да ти хареса на теб, надали си новият Стив Джобс.
Не говоря към конкретен потребител отново.  Peace

Тъй като виждам, че добре се информираш, преди да пишеш (което е много хубаво и задължително), би трябвало да си обърнал/а внимание, че има и песни, които не са кючек и нямат просташки текст, като не коментирам доколко са новаторски, дали са оригинални, крадени и т.н.
Правиш едни обобщения, които не са цялата реалност, иначе наблюденията ти са много точни.

# 239
Не е нужно да е мазен кючек, за да ме лъхне веднага на кебапчета  Peace
Евтинията винаги прозира - дали ще е простоватата балада тип водка с утеха (водка с утеха, колко възвишено....) или с лесносмилаема поезия - фолкът просто си е категория. Носи си кръчмрската атмосфера и това си е. Като Даниел Стийл за книгите - четивно е, но е кичозно. То си му е заложено в спецификата, все едно да искаш от водопада да не пада Wink

Общи условия

Активация на акаунт