Ако се стигне до избор, предпочитам толерантен и добронамерен човек за общуване.
Не обичам да се карам с хората и не знам какво щастие дава някому да обяснява на другите колко са тъпи. Освен, ако няма някакви сериозни проблеми. За това си има специалисти и здравни заведения.
И, след като толкова държиш на позицията си, че чалга и ум са несъвместими- съветвам те да спреш да я слушаш с цел информираност. Явно на твоя възвишен ум се отразява зле.

Общувайте си доброномерено за елементарните неща с чалгарите вие щом го предпочитате

Мирогледът на тези хора просто е стеснен. Мозъкът им е затворен за голямото изкуство, защото се опияняват от техни нескопосани клониниги.
Естествено, пълно е с грамотни дипломирани чалгари. Не е задължително да стават само за лесничеи. Но за интелигентен човек не стигат само дипломи и професионална реализация. Иде реч за светоусещане, ако щете.
Искам да питам някой слушащ фолк дали чете книги, различни от чик лит, криминалета и нашумели, рекламирани популярни заглавия - алхимици, тайни и мета тайни, селф хелп и тн.?
Ако да, как успяват да се потопят в изкуството на голямото писане, а после допълват душата си с капка Глория? За мен просто е...хм...озадачаващо.
Не слушам чалга информативно, а натрапено

Понякога се налага да уважа събития, на които се слуша такава музика. Няма как, на ми живот в социум

Хайде със здраве. Не ми се спори, всъщност. Казах каквото мисля, че чак и към специализирано заведение ме насочиха.

Останете си с попфолк живота