Британците, британците! - тема 33

• 17 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
1. Пламенце, 'бичам та! Последната е разтърсваща.

2. Вие сте луди, а даже не е четвъртък, макар че не знам защо се хабя да го отбелязвам.  hahaha

3. Снощи ме осени идея за агитация - да предлагаме "Милион и едно желания", разбирай когото си поискат, да им се показва, за подкрепилите ни. Сега, давам си сметка, че казвам това пред вражески очи, но те няма как да предложат същата услуга.  Twisted Evil Трябва да се извърши агитационна дейност и сред татковците, кой ще се заеме?

Ти па за кво ми се лензиш?  hahaha

# 271
  • София
Обикалям наред. Аз съм Призракът на посегналите на Ричард.  Mr. Green
А така, рИспектирайте се Twisted Evil Аз съм луда и зла  Twisted Evil И бродя нощем по гробищата с метлата.
Все си мислех, че бродиш по родилните домове да внасяш смут в майчинската гордост Laughing. Едно "буууху" над отрочето и няма веч надежда за внуци Joy.
Джойййййййййййййййййййй, задавих се, бре. Кафето ми излезе през носа и пльокна върху клавиатурата. Joy

Малиии много сте крийпи тука! Заприличахте на епизод от Свръхестествено...  hahaha

# 272
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Ти па за кво ми се лензиш?  hahaha
Щото и ти си мрънкалник Hug. И внимавай, защото ТЕ предлагат лакове по куриер, а аз моите мъже не ги пращам никъде Wink.

# 273
За Силиън май цялата тема освен теб сме мрънкалници, така че мЪлчи. smile3534

Хм, това с лаковете по куриер не ми харесва. Мисли ответни мерки, днес си в силна фаза, пък аз не мога да спра да се хиля. Joy

# 274
Защото сте неразбирателки всите smile3534. Сега чак ме е яд, че ти обещах седмица без него, да си имам и милозливостта ooooh! hahaha

За ответните мерки ти казах- ще подкупваме с Едуард Кълан Светулков, и без това след премиерата пак ще яхне гребена на вълната Crazy. Имаме няколко добри скалпела тук в лабито, ще режем по кичур за всяка желаеща гласоподавателка Mr. Green.

# 275
Защото сте неразбирателки всите smile3534. Сега чак ме е яд, че ти обещах седмица без него, да си имам и милозливостта ooooh! hahaha

smile3532 Ако не слушаш, ще пусна анкета кой е по-хубав и ше ти е гадно колко много неразбирателки има. Аз май като изтече тая седмица известно време няма да влизам в темата, щото сигурно ще си връщаш.  Rolling Eyes

Хм, то добре за кичурите, ама как ще удостоверяваме автентичност? Ще вземат да се усъмнят. А и косичката му е късичка, няма да има за много кичури.  Thinking

# 276
Затова е скалпел, след кичурите може и друго да режем (леле, онези кръвожадните боркини за на Рик дик му ме заразиха hahaha).
И да знаеш- аз съм пацифист, не си връщам, само се боря за красота, която ще спаси света hahaha.

Мале, пусни анкета, Пол има нуижда да се утвърди като най-убав сред убавите Mr. Green. Охх, че хубава идея, и кампания ще му организирам Joy.

# 277
  • гр.София-Красна поляна
 Shocked Ай ем безспийчлесссссссссс......
Откачалки! hahaha

Ан-ке-та,ан-ке-та,ан-ке-та! newsm18

# 278
 Shocked Какво искаш да му режеш? Освен косата, друго не давам. И не ми хитрей, за  Мърфи говорех, Бетани със сигурност ще намери много поддръжници.

Да пусна ли верно, ама дай да съберем десетина мъже, да видим кой шсе окаже най. В духа на предстоящите Снежанки.  hahaha

ЕДит: Десетина най-популярни и да няма хър-мър, моя го няма. Naughty

# 279
И от моите ще е Килиън, така ли? Егати дискриминацията, всичките ми 30 и кусур са достойни за всенародната любов Crossing Arms Mr. Green.

# 280
Ма не бе, ако искаш и Пол, и Килиън, ма не повече. Аз ще участвам само с Мечо, виж ква съм мила. Ай затвори си свръхнаглото устище. Давай да правим списък. Mr. Green Пък ако искаш може и само с тях тримата да пусна, м? Ужасно съм добра днес!

# 281
  • Варна
Пуцинко, пускай анкетата.
Срещу името на Дики сложи човка с маркировка - опаковано за Богиня. Гея да си сложи каска и да се пази от памперсите smile3534.

# 282
Ако ще са повече от тримата гореспоменати, ще дам две опции за гласуване.  Mr. Green

Боже, няма да се мешам между вашите нокти, че имам нежна кожа и несръчна котка, която се грижи да е перманентно надрана.

# 283
  • КиТ
Щото и ти си мрънкалник Hug. И внимавай, защото ТЕ предлагат лакове по куриер, а аз моите мъже не ги пращам никъде Wink.

Това не е никак честно Crossing Arms Кичур коса става,като идея да се разпраща,но татковците и тях ли с кичури от мацките ще ги прелъжем,те няма се вържат Thinking

Пуци моля,гледай колко съм изпълнителна спазвам обещания,ме тея ме разбиха,ни спът,ни водят социален живот,цял ден тук  Shocked Shocked Потресох се Joy Joy Joy
За Пуци

# 284
Предлагам по трима от държава, най-известните Peace.

Плами, на татковците ще огласим, че имаме кандидатки в огледалото, цели две пернати Grinning. И не ми оплаквай социалния живот, това в момента ми е професионалния hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт