Британците, британците! - тема 33

• 17 160
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Богиня, твоите петъчни са само за извисени интелектуални създания като Октопода Wink. Ние тук сме простолюдие, точещо лиги по целокупното британско население (или не точно, понеже ако изключим актьорите, англичаните са всъщност много зла сбирщина Laughing).

# 256
  • в сърцето на един мъж...
Боги, костелива съм, да Mr. Green Водолей съм все пак Flutter Двойка младежи, по без гащи - зависи кои са, но пак няма да ти дам Ричард Mr. Green
Брех, аз съм в тон - лакирана съм днес Joy

# 257
  • Варна
Богиня, твоите петъчни са само за извисени интелектуални създания като Октопода Wink. Ние тук сме простолюдие, точещо лиги по целокупното британско население (или не точно, понеже ако изключим актьорите, англичаните са всъчщност много зла сбирщина Laughing).
Аре, аре.. нИ сЪ прайте.
Същите лиготии с британско-интелектуален уклон. Лично аз се забавлявах почти колкото с голите мъже тук  Party

# 258
  • Варна
Боги, костелива съм, да Mr. Green Водолей съм все пак Flutter Двойка младежи, по без гащи - зависи кои са, но пак няма да ти дам Ричард Mr. Green
Брех, аз съм в тон - лакирана съм днес Joy
Гея, да допусна ли, че си гледала ОНЗИ епизод от Спууксовете?!?! Боже, какъв МЪЖ, какви форми, каква надареност...... Ох /припада/

# 259
Нинам, аз чух, че имате ай кю тест на входа и ме достраша да надникна Joy.

Дайте този епизод насам, искам и аз да оплакна очо.

# 260
  • София
Ами, Джой, първо ти бях стокър, ама видях, че в темата има и други от които мога да очаквам изненади и тъй като опитите ми да си намеря шпионин във вашата тема удариха на камък, реших че трябва да се разпиша, ама вие много бързо запълвате темите, така че се налага да го направя и пак, но вие ще ме изтърпите, аз ще си кротувам. Пиша само за да не се изненадам в последния момент, а ако видя разни нечестни сделки да се обадя навреме (като случая с Лу).

Btw: Една приятелка ми каза, че не се казвало стокър ако е хубав, а таен обожател, така че надявам се ме имаш за таен обожател.  Flutter

# 261
Не се подмазвай, не минаваш, знам, че в черното ти сърце зее празнина, която се  запълва само от миризмата на ацетон hahaha. Ама да знаеш, че ако ни продадеш победата, и специално за всички красиви дами от вашата тема ще сътворя нов и неповторим нюанс и ще го кръстя "столкър-мама" Hug

# 262
  • Варна

Дайте този епизод насам, искам и аз да оплакна очо.
Дълбоко апокрифен е. Нийде из нета го няма. Само по БНТ в реално време. ДОбре че повтаряха 8 сезон, та можах дважди да се насладя.  Crazy

Зарибих и майка ми по Дики. И тя точи лиги, не я е срам.

# 263
  • София
Не се подмазвай, не минаваш, знам, че в черното ти сърце зее празнина, която се  запълва само от миризмата на ацетон hahaha.
Сама не знаеш колко си права и точно по тази причина, никакво продаване не може да има. Битката ще бъде епична, но надявам се, че ще спазим добрия тон, все пак сме дами.

# 264
  • КиТ
ОМГ,ОМГ,ОМГ,ОМГ,ОМГ,ОМГ Shocked Shocked Shocked Shocked

Да минем ли и ние да се разпишем при лакираните хубавици, ей така, само да ги държим под око"?  Whistling

Добра идея  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Пуци май станаха 12 снимки Crazy Злате не се бой ще бъдат под формата на линкове Hug Hug Hug

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 и 12

Да живеее tumblr-то Crazy

Джой,Джой и аз не ти харесвам аватара Rolling Eyes

Саркс  Hug Hug Hug Много гадно Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 16:00 от plami89

# 265
И моята и тя, даже не затъжи много като убиха русокоското, а уж и беше любимец Rolling Eyes.

Никакъв добър тон в битката, ще се вадят компромати, имам снимки на всички ви с олющени нокти Mr. Green Joy.

# 266
  • Варна
Аз пък съм с Шилак.  Mr. Green

# 267
Анелка, честит ти половин нов мъж!  Laughing Ах рошкото ми той, сладък!

Пуц, с какво съм заслужила това плезене?

С мрънкотенето, че ше гледаш повече Мечо, отколкото можеш да изтърпиш.  hahaha

После ше пиша още, ся да изчета.

# 268
  • в сърцето на един мъж...
Боги, не давам Ричард - с, без, младежи, все тая и с онзи, без онзи епизод Mr. Green

# 269
така ли, Пуциня-  smile3534 smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт