ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 41 487
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не съм Веси, но ДА  Peace
Можеш  даже 90 г пиле + 320 зеле + 9 бр. бадеми + 1 малка ябълка - така ще имаш обяд от 3 Блока  Hug
Балсамикото ако е 1 - 2 с.л не се брои  Peace

# 46
Baroness, благодаря и на тебе! Hug

# 47
  • Los Angeles CA
 Grinning Добре дошла Bibita в нашият форум. Тук се опитваме да си помагаме, кой с каквото може. Аз съм от около 2 месеца в Зоната и само мога да кажа, че се чувствам чудесно.
 Отначало е малко по-стряскащо, бих казала докато се ориентираш в блоковете .  Единственото, от което се нуждаеш е Желание а всичко друго (кантарче, чашка, таблици) ти помага да си в Зоната.  Simple Smile

# 48
  • Chicago/Varna
Баронеска,какво става с теб? Не си докладвала скоро резултати,дори и отрицателни Simple Smile Сетих се да те питам дали взимаш рибено масло,ако не, го почвай със шепите Simple Smile И тогава вече ако няма резултати,напълно се предавам Simple Smile  Hug

# 49
  • Варна
Не че ме пита някой, но да си кажа и аз. Редовно Ви следя. Блога е станал много хубав и полезен.
Благодаря Ви момичета.
И да помрънкам малко не мога да си намеря разграфена чаша из Варна  Sad

# 50
Не че ме пита някой, но да си кажа и аз. Редовно Ви следя. Блога е станал много хубав и полезен.
Благодаря Ви момичета.
И да помрънкам малко не мога да си намеря разграфена чаша из Варна  Sad
Мисля, че можеш да вземеш обикновена чаша с вместимост 250 мл. По-добре цилиндрична за да може по-лесно да мериш 1/2 чаша например.

# 51
  • София
Цитат
Баронеска,какво става с теб? Не си докладвала скоро резултати,дори и отрицателни  Сетих се да те питам дали взимаш рибено масло,ако не, го почвай със шепите  И тогава вече ако няма резултати,напълно се предавам
Emigrantka  Hug
Аз нямам никакви новини, освен че вчера излязох пак - дъщерята стана на 7 години и ми се наруши менюто  Blush Сега ще ми трябват няколко дена да се опомня, няма да се тегля, поне 2 кг ще съм +  Confused После започвам отново да броя, искам до 10 .12 да съм във форма, че имам събитие тогава и за да не ме е срам да се покажа пред хора ще трябва да съм се вталила  Joy
За рибеното масло - не знам по колко, нито кога да го пия. Да не говорим, че и не знам какво да купя  Cry Изпитвам ужас от него, защото като дете ми го даваха след тежко боледуване, с цел "подсилване и прояждане" , а сега нямам нужда да "прояждам", а точно обратното  Crazy
МъжО има проблеми с черния дроб/липсват му ензими за разграждане на мазнини и поддържа висок холестерол/, бяха му го препоръчали + Геритамин +диета и освен, че качи мазнини за 2 месеца нищо друго не се случи- нямаше промяна в изследванията му  Tired

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 11:56 от The Baroness

# 52
Bibita, както са ти казали и по 3 блока можеш, на мен ми се е свил стомахът и ми идват в повече....иначе не съм свалила нищо след пълнолунието, даже си качих 1 кило  ooooh!, уж с намаляването на Луната, намаляваме и ние, нъцки...
Утре пак съм на мляко, някой друг ще лунува ли?
Рибено масло и аз не пия, не знам от къде да си намеря качествено  newsm78

# 53
Bibita, както са ти казали и по 3 блока можеш, на мен ми се е свил стомахът и ми идват в повече....иначе не съм свалила нищо след пълнолунието, даже си качих 1 кило  ooooh!, уж с намаляването на Луната, намаляваме и ние, нъцки...
Утре пак съм на мляко, някой друг ще лунува ли?
Рибено масло и аз не пия, не знам от къде да си намеря качествено  newsm78
Веси и аз не мога да намеря добро Качествено Рибно масло, а за лунуването с айрян - заболя ме главата в следобедните часове и аз качих половин килограм - мисля не е за всеки, просто някои организми усвояват млечните продукти по различно и неблагоприятно
Според мен задържането  на килограми или качването може да се дължи на :
Усилени тренировки и в следствие на пълноценното хранене на мускулите с протеин се качва Мускулна маса - съответно кантара варира нагоре, но пък тялото е релефно , така че мен би ме устройвало
или на втори вариант - недостатъчно вода и недостатъчно Омега
За втория проблем съм се насочила към купуването на Това : http://www.bioslunceluna.com/shop/super-foods-dobavki/konopeni-s … ni-canah-bio.html
Съдържа Омега 3 и 9  и така важният витамин Е за който май бях чела че е много необходим при храненето в зоната - ако е така моля дайте съвет дали да го поръчам и ще пиша след това за резултатите от приемането на Конопа Simple Smile Хубав и усмихнат ден на всички зонички!

# 54
Благодаря на всички ви, толкова сте мили! Hug Без вас няма да мога да се оправя! По-трудно схващам просто. Wink Embarassed

Относно рибеното масло, много хора са доволни от Ескимо Омега-3 /или най-точно името му е Ескимо-3 и пише с Вит. Е/. Доста четох и е всеобщо мнение, че на българския пазар, това е най. Peace Аз си го купих, но тъй като в момента пия Геритамин - А и Е /заради косопад/, като свърша с него, ще мина на Ескимото. Иначе най-на сметка е от Ай Хърб, момичетата си купуват от там някаква 'кофа', която май е над 200 гр. и е на супер цена.

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 11:32 от Bibita

# 55
ZoniRai, аз свалих 3 кг, от които върнах 1, по време на лунуването не съм качила, даже свалих 800 гр.
Но последните дни....застой...
Иначе тренирам всеки ден, 3-4 дни с тежести, през останалото време само кардио, ама и мускули не виждам, само сланинки  ooooh!
И аз четох някъде за iherb, ама не помня къде..

# 56
Веси, ако те интересува, ще ти пратя линк на темата за пазаруване от Ай Хърб.

# 57
Да, ще ти бъда благодарна, но нека момичетата кажат от кой продукт са доволни   bouquet

# 58
  • Chicago/Varna
Ехооо, преведохме едно от интервютата на Бари Сиърс за Токсичните Мазнини  smile3525

# 59
ГООлямо Благодаря за статията.. и за всичко което безкористно правите, на мен ми обясни някои факти които подозирах за тия гадни мазнини и капани

Общи условия

Активация на акаунт