ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 41 501
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
За Лунуването на айрян - не може ли да ям кисело мляко, съобразено с блоковете в Зоната, вместо да пия айрян?  Laughing Мързи ме да го правя, а и като го направя безсолен не ми е вкусен, а не искам да го овкусявам, а в киселото мляко няма нужда от сол Grinning

# 61
Момичета, грешка ли е когато изчислявах дневната нужда от протеин, че не съм мерила бедра и ръце? Получиха се 65гр протеин дневно, разделено на 7гр = 9,286 блока. Приех и по съвет на съфорумка да се храня с 9 блока на ден, но дали не трябва да са 10? Моля за мнението ви!

# 62
За Лунуването на айрян - не може ли да ям кисело мляко, съобразено с блоковете в Зоната, вместо да пия айрян?  Laughing Мързи ме да го правя, а и като го направя безсолен не ми е вкусен, а не искам да го овкусявам, а в киселото мляко няма нужда от сол Grinning
Аз си хапвам 3-4 кофички за деня, защото и на мен не ми харесва айрян без сол  Simple Smile

# 63
Момичета, грешка ли е когато изчислявах дневната нужда от протеин, че не съм мерила бедра и ръце? Получиха се 65гр протеин дневно, разделено на 7гр = 9,286 блока. Приех и по съвет на съфорумка да се храня с 9 блока на ден, но дали не трябва да са 10? Моля за мнението ви!

Пробвай 1 седмица с 9. Ако не ти стигат, пробвай с 10 и виж как се чувстваш.

# 64
Дали някоя любезна дама от вас би могла да ми сметне колко блока са ми нужни на ден? Hug
Давам мерки веднага - Височина, кг, обик. Т, обик. Х, обик. бедра и ръце... друго има ли?

# 65
Bibita, давай да смятаме Simple Smile
Необходими са обиколките на ханша и корема, и височината за определяне на процента телесни мазнини, теглото, за крехката телесна маса и накрая физическата ти активност   bouquet

# 66
Весииии -  Hug

Височина - 1.57
Кг - 50 кг.
Талия, измерена през пъпа - 77
Ханш - 89
Физическа активност - няма Embarassed

# 67
Весииии -  Hug

Височина - 1.57
Кг - 50 кг.
Талия, измерена през пъпа - 77
Ханш - 89
Физическа активност - няма Embarassed
Че ти така не си ли добре с тая си височина и тези килограми?!

# 68
Не съвсем - имам паласки, коремчее, ячки ръцее.  Grinning
Правя разни упражнения, но не редовно и затова не ги броя за физ. активност. Освен това /примерно за ръцете/ - за да ми станат такива, каквито аз харесвам - първо трябва малко да се посмалят и тогава да се стегнат...същото важи и за корема, де - колкото и преси да правя, под сланинката няма да проличи никога мускулът.

# 69
Нещо ми се получава шантав резултат - по-малко от 8 блока  newsm78, почвам пак да смятам...

# 70
Отново ми се получава същото, може би заради липсата на физическа активност, аз на твое място бих включила малко упражнения и бих хапвала по 9 блока  Simple Smile

# 71
Веси, много ти благодаря! Hug

# 72
За нищо, дано съм била полезна   bouquet

# 73
Не съвсем - имам паласки, коремчее, ячки ръцее.  Grinning
Правя разни упражнения, но не редовно и затова не ги броя за физ. активност. Освен това /примерно за ръцете/ - за да ми станат такива, каквито аз харесвам - първо трябва малко да се посмалят и тогава да се стегнат...същото важи и за корема, де - колкото и преси да правя, под сланинката няма да проличи никога мускулът.

Ако нямаш сериозна причина, поради която не можеш да спортуваш, трябва да започнеш спорт. Докато оформяш мускулите на ръцете и другаде, също и ще отслабнеш. Нещата се случват едновременно и накрая всичко става супер! Не питай старо, а питай патило  Wink Laughing

# 74
  • Варна
ще може ли да ми измерите и моите блокове.височина 153см,талия 88см,ханш 100см,килограми :oops:65кг.Ето и една рецептичка която може да хапвате със домочадието във събота или неделя и най вече зоновобаничка-2порции по 3 блока.Продукти100гр финни кори,1 яйце ,220гр кисело мляко,56гр сирене и 4ч.л зехтин.Намазвате тавата със зехтина,нареждате корите,върху тях надробявате сиренето,правите заливката е от млякото яйцето и малко сода.Запичате,разделяте на 2 парчета.Като я хапвате добавяте във всяка порция по 1 блок протеини.да ви е сладко  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт