ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 41 555
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви ще взема "Ние и Зоната" Peace

# 121
  • София
И аз не съм си купила рибено масло, интересувах се дълго и истината е, че на нашия пазар няма хубаво  Confused Трябва да се поръчва от iherb- там има най-много видове  и на най-добра цена  Peace  Или друг чужд сайт ако знаете  newsm78

# 122
  • Chicago/Varna
Благодаря ви ще взема "Ние и Зоната" Peace
Pea,Аз ако бих те посъветвала да си вземеш книгата ЗОната,а после чети останалите. От ние и зоната ще ти се изясни може би само една третинка от от това което е в зоната. А вече ако искаш рецепти,тогава си взимай другите.Ако трябва да ги степенувам,на първо място слагам Зоната,без съмнение,на 2ро място-Овладяване на Зоната,и на последно място е Зоната е Ние Simple Smile Аз съм изчела всичко на Бари Сиърс,с изключение на Соевата зона,но нещо просто не ме интересуват соевите продукти,въпреки че е хубаво за обща култура Simple Smile

# 123
От българските рибени масла, най-добри отзиви има за Ескимо-3. Peace
Аз също си взех Ескимо, сега пия от него, но като свърши смятам от IHerb да си поръчвам, просто защото там е най-евтино.

# 124
Аз днес почнах да пия от рибеното масло на децата (и без това те категорично отказват), някаква македонска отврат е, ама като няма друго.
Amber, много добра идея, ще си сипна и аз малко винце, наздраве   Wine Glass
Bibita, може ли линк за рибеното масло в iHerb?

# 125
  • Варна
веси наздраве и аз си пийвам една чашка винце със сиренце.във сайта на зоната гледам има рецепти за пици и сладкиши но не мога да си ги преведа.някой може ли да преведе защото преводача на гоглето е ужасссссс  bouquet

# 126

Затова предпочитам да си приготвя в къщи сладкиши, в които знам какво съм вложила и да са съобразени със Зоната. При тази диета няма нищо забранено само трябва да е добре балансирано . Аз у дома съм налепила на всичко, което се купува пакетирано, бележки от кое колко грама ми е един блок ( изчислено по етикета ) и сега си готвя вече почти всички неща, които готвех и преди , но съобразено с разрешените грамажи. И пак има ефект, защото смъкнах за една седмица още 1 кг и се чувствам чудесно - без всякакви лишения. Party

newsm10 Ето, за мен точно това е Зоната. Не коренна промяна на храните, не да минеш на зеленчуци и плодове с извара и шунка всеки ден или през ден, а сготвени ястия, с които си свикнал, просто съобразени и балансирани. Браво! Simple Smile) И аз се старая да правя точно така, само че ми е трудно защото готвя на детето отделно и често не ми стига време да сготвя, да го изведа, да свърша домакинска работа и да играя с него.
Ако имаш време и желание, може да споделиш някоя манджичка  Peace

# 127
Веси, ей го на, заповядай!  bouquet - http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0  bouquet
Поръчвай, ако можеш бързо, че е много на сметка /500 бройки са на тази цена/ и е в ограничени количества. Не, че после няма да има, просто сега е с намалена цена. Peace

# 128
  • Варна
момичета кажете какво ядохте за вечеря пък и през деня какво ви беше менюто
  bouquet

# 129
Здравейте!:) Вече седмица се храня по зоната и не съм свалила нищо. Ходенето в тоалетна се подобри, пия почти всеки ден по 1,8л - 2л вода(72кг съм). Според изчисленията имам 9 блока дневно(сутрин 1Б,обед 2Б, след обед 1Б, вечер 3Б, късна зак.1Б)....много ми е тази храна и всъщност задавам малко безсмислен въпрос "Какво да правя"?
Аз също бих се радвала, ако споделяме менюто си, за да си помагаме с идеи. Simple Smile

# 130
Момичета имам проблем с корем и т.н "паласки", моля споделете някоя хитринка Embarassed

# 131
Здравейте!:) Вече седмица се храня по зоната и не съм свалила нищо. Ходенето в тоалетна се подобри, пия почти всеки ден по 1,8л - 2л вода(72кг съм). Според изчисленията имам 9 блока дневно(сутрин 1Б,обед 2Б, след обед 1Б, вечер 3Б, късна зак.1Б)....много ми е тази храна и всъщност задавам малко безсмислен въпрос "Какво да правя"?
Аз също бих се радвала, ако споделяме менюто си, за да си помагаме с идеи. Simple Smile
Заменяй един 1Б с кисело мляко (П В М), на мен ми идва по-добре, защото и за мен е много ядене, даже не стигам до 8Б  Laughing

# 132
Момичета имам проблем с корем и т.н "паласки", моля споделете някоя хитринка Embarassed
Няма да стане само с упражнения, ако това очакваш Simple Smile Аз откакто тренирам нямам такъв проблем - паласки. Коремчето винаги съм си го имала, то е мъничко де, ама нали аз си го виждам  Laughing А то ще се оправи с яденето, не трябва да се тъпчеш - от това расте, нали е разтегливо, да му се невиди  Crossing Arms
От доста време обмислям да постна едно клипче - 5 минутна сутрешна тренировка - за хората, които нямат време да отделят по един час на ден и повече, е доста добре. Аз лично съм доволна от ефекта  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=sO7_yMxqKKs
В сайта си www.fitnesinstruktor.com има още много упражнения, който има желание, може да хвърли едно око Simple Smile

# 133
Добро утро, нека споделя моята закуска - печена тиква с извара, канела и 1 орех. На дъщеря ми направих филийка със сирене и 6 фъстъка. На мен изварата доста ме засища и в следващите 4 часа не усещам никакъв глад.
пепелина, следи си и обиколките  Naughty май първо там се усеща ефекта, поне при мен беше така. Има пириоди когато връщам по някое кило  Embarassed, но обиколките почти не се променят. Успех!

# 134
Ще ви напиша някои рецепти, които съм си изчислявала сама, но ако някъде греша в сметките моля да ме поправите. Ако Carmen или Emigrantка желаят може да ги запишат в блога за по-лесно намиране.

Супа топчета-8Б ( 4*2Б)

кайма ( пилешка или телешка) -250гр - 6П
яйце - 1 -1П
кисело мляко - 220 гр -1П+1В
лук -1/2 чч - 0,5В
картоф - 1чч -3В
морков - 0,5 чч - 0,5В
пипер -1 чч -0,5 В
домат( консерва) -0,5 чч - 0,5В
фиде( изчислено по етикета) - 24гр - 2В
зехтин -2 2/3 чл - 8М
сол, магданоз, чубрица, черен пипер

Омесвам каймата само с подправки по желание и правя малки топчета като ги изброявам колко бройки излизат и даса кратни на 8. Така знам за 1Б колко топчета да си сипя. Слагам да се варят лука,картофа и моркова и при тях пускам и топчетата. След 15-20 мин слагам пипера, домата и фидето. След още 15-ина мин свалям от котлона и след като леко поизстине застройвам с яйцето и киселото мляко.Поръсвам с чубрица и черен пипер . Ако слагам зехтин го добавям накрая или може да се поръси със смлени ядки или да се добавят маслини за 8Б. Когото си сипвам си слагам първо необходимия брой топчета за 2Б , а останалото го разбърквам хубаво с черпака и си сипвам 1/4 от него.  chef

Така си правя и пилешка супа като замествам топчетата с 224 гр пилешко филе, което разделям на 4 парчета по 56 гр , а при сервиране си го накълцвам на ситно към супата.

Аз за обяд съм си сварила елда и ще я комбинирам със сирене и орехи. Но, за да не се мина, съм извадила от въглехидратите фибрите и така се получават за 1ВБ -17 гр , а за обяд имам 3Б-51 гр Laughing

Общи условия

Активация на акаунт