ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 42 426
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Пристигна ми стевията на прах. Очаквах да е в по-голям размер, но контейнерчето е високо само 10.5 см, цилиндрично, като тези, в които продават черен пипер с мелничка. Има отгоре дупки, а пишеше, че е включена мерителна лъжичка. Няма такава лъжичка, а се ръси като сол през дупките. Направих си второ кафе тази сутрин, за да пробвам стевията.

Вкусът на кафето с тази стевия е като с всеки друг подсладител. Не е точно като кафе със захар, но не е и неприятно. Бих казала, че е много близко до кафето със захар. Близнах малко от праха, и ми се стори ок. Буквално една щипка стевия е нужна, за да подслади кафето. Струва ми се, че за сладкиши ще е идеално, но трябва да се пробва. Сега се чудя колко ще трябва да сложа за кекс, например  newsm78

# 436
  • Chicago/Varna
Emigrantka, би ли ми казала какви са резултатите при теб ,защото каза че ти и мъжът ти се храните само със зелените храни .Интересно ми е какви резултати сте постигнали ? Peace
Недей да задаваш такива въпроси, защото те вече са кожа и кости и ние се депресираме, че за нищо не  ставаме покрай тях  Joy Joy
Ахъм, на Emigrantka свекърва й й идва на гости с точилката да я пердаши, че й е уморила момчето от глад и вече е кожа и кости  Joy А той не щял да близва нищо извън зелената зона.  Naughty
Бреййй,ама че клюкарки Simple Smile) Аз докато спя,вие сте изклюкали всичко  Joy
Значи, mishink@, клюките на коконите тук са верни Simple Smile Аз смъкнах 7-8кг за около 3-4 месеца без никакъв проблем, а мъжо беше 90 и няколко килограма,(като се има в предвид ,че не е много висок) а сега е 68 Simple Smile Както казва свекървищенцето-излязъл от концлагер. Вече половин година сме в зоната,чувстваме се отлично,най важното,мъжо няма високо кръвно от  което страдаше много време,както и 24 часовото главоболие,лягаше и ставаше с главоболие.И сега всичко е само спомен,всички лекарства отдавна заминаха в коша,и аз забравих за моето страшно сърцебиене,при което пулса ми ставаше 170-180,(дори не можех да говоря като ме хванеше)да ти се запали сърцето направо.И си беше страшно за моите 36 годни,че все още се слагам в групата на младите Simple Smile А пък да не говорим ,че спя като пор,няма събуждане,здрав як сън,събуждам се наспана и отпочинала.
А другото което забелязах,след половин година в зоната,от известно време започнах да се събуждам жадна,това никога не ми се е случвало,освен ако не е било след пиянска вечер:) Сега,всяка сутрин пия по една голяма чаша вода,защото съм жадна. И ми е много странно чувство,ама е добре,щото иначе пък забравям да пия вода Simple Smile А и да,в къщи се ядат само храни от зелената таблица,само с кренвиршите прегрешаваме на закуска,всичко друго строго зелено Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 16:20 от Emigrantка

# 437
  • София
Мдаа, както вече казах във всеки режим има по 1-2 Емигрантки  Grinning

Аз като че ли започвам да оздравявам. От утре влизам в Зоната и ще взема 1 рибено масло  http://www.barleansbg.com/fish.html- последен опит и ако и този път нямам резултати за 3 седмици ще се откажа съвсем официално  Blush

# 438
Carmen, тук намерих мерни единици за Стевия, но има за 2 вида: http://www.bb-team.org/articles/3177_steviya#axzz1gho6z2zR   Твоята само сушени листа ли е или екстракт?

И да ви предупредя, че наближаващо МЦ + приготвяне на коледни сладки е лоша комбинация.  Blush

# 439
  • Chicago/Varna
аз ползвам подобна на тази.И съм доволона. Пише 100% чист eкстракт от стевия-органик. Не знам до колко наистина е полезно това,ама за зоната е идеален заместител на захарта.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 17:54 от Emigrantка

# 440
  • Chicago/Varna

Аз като че ли започвам да оздравявам. От утре влизам в Зоната.......
Ах бе Баронес,какво е това.....ти до сега къде беше,че от утре влизаш в зоната....Simple Smile Постоянство му е майката...иначе резултати- нъц Simple Smile

# 441
dani1712 Благодаря за линка  Hug Моята е чист екстракт от стевия. Контейнерчето изглежда като това на Емигрантка, но е с друг етикет - ето го. И струва £15, по-скъпо е от нейното. Тук вече всичко е безумно скъпо  Cry Взех това, защото имаше добри отзиви в Амазон. Не е лошо, да ви кажа. Доста по-добър е вкуса от таблетките стевия. Тях ги пробвах лятото в Бг като бяхме и не ми харесаха.

# 442

Аз като че ли започвам да оздравявам. От утре влизам в Зоната и ще взема 1 рибено масло  http://www.barleansbg.com/fish.html- последен опит и ако и този път нямам резултати за 3 седмици ще се откажа съвсем официално  Blush

The Baroness Ако нямаш резултат и се откажеш, какво ще правиш, на кой режим ще минеш?  newsm78

# 443
  • София
Ох, Кармен, не знам.... ще мисля нещо, моно ли, или нещо като интервално хранене  ooooh! Ама дано да стане, поне вече знам правилата и ако ще спазвам ще е наистина стриктно  Peace

# 444
Ох, Кармен, не знам.... ще мисля нещо, моно ли, или нещо като интервално хранене  ooooh! Ама дано да стане, поне вече знам правилата и ако ще спазвам ще е наистина стриктно  Peace
Абе стой тук, къде отиваш...  Laughing и при мен е трудно да спазвам стриктно всичко или заради парите или заради липса на някоя храна, но се получава лека-полека. Аз съм доволна, понякога имам такава храна, че се тъпча с 2 блока, даже не мога и да ги изям и на другия ден съм с еди си колко гр по-малко... какво повече да искам Simple Smile Дали ще спазваш друг режим стриктно или този да го продължиш, все тая Simple Smile Докато свикнеш искаш да го сменяш, но както си решиш де Simple Smile

# 445
Emigrantka, би ли ми казала какви са резултатите при теб ,защото каза че ти и мъжът ти се храните само със зелените храни .Интересно ми е какви резултати сте постигнали ? Peace
Недей да задаваш такива въпроси, защото те вече са кожа и кости и ние се депресираме, че за нищо не  ставаме покрай тях  Joy Joy
Ахъм, на Emigrantka свекърва й й идва на гости с точилката да я пердаши, че й е уморила момчето от глад и вече е кожа и кости  Joy А той не щял да близва нищо извън зелената зона.  Naughty
Бреййй,ама че клюкарки Simple Smile) Аз докато спя,вие сте изклюкали всичко  Joy
Значи, mishink@, клюките на коконите тук са верни Simple Smile Аз смъкнах 7-8кг за около 3-4 месеца без никакъв проблем, а мъжо беше 90 и няколко килограма,(като се има в предвид ,че не е много висок) а сега е 68 Simple Smile Както казва свекървищенцето-излязъл от концлагер. Вече половин година сме в зоната,чувстваме се отлично,най важното,мъжо няма високо кръвно от  което страдаше много време,както и 24 часовото главоболие,лягаше и ставаше с главоболие.И сега всичко е само спомен,всички лекарства отдавна заминаха в коша,и аз забравих за моето страшно сърцебиене,при което пулса ми ставаше 170-180,(дори не можех да говоря като ме хванеше)да ти се запали сърцето направо.И си беше страшно за моите 36 годни,че все още се слагам в групата на младите Simple Smile А пък да не говорим ,че спя като пор,няма събуждане,здрав як сън,събуждам се наспана и отпочинала.
А другото което забелязах,след половин година в зоната,от известно време започнах да се събуждам жадна,това никога не ми се е случвало,освен ако не е било след пиянска вечер:) Сега,всяка сутрин пия по една голяма чаша вода,защото съм жадна. И ми е много странно чувство,ама е добре,щото иначе пък забравям да пия вода Simple Smile А и да,в къщи се ядат само храни от зелената таблица,само с кренвиршите прегрешаваме на закуска,всичко друго строго зелено Simple Smile
Ти си ни за пример  Hug И аз ще съм доволна на 5 кг  Praynig аз съм 62 (174см) и искам да стана 55-57 ,но наистина ми е трудно ,това са ми последните и най-мъчителни килца  Embarassed

# 446
  • София
То ако върви, дори и бавно, все ще има разни стимулчета да останеш...ама като хич не става за какво да се хвана: само за това, че се чувствам добре физически. Ама и това е до време, защото липсата на минуси ме подтиска психически, което е  не по-малко лошо от физическата умора  Confused

# 447

Ти си ни за пример  Hug И аз ще съм доволна на 5 кг  Praynig аз съм 62 (174см) и искам да стана 55-57 ,но наистина ми е трудно ,това са ми последните и най-мъчителни килца  Embarassed

И аз съм като теб, но по-зле  Mr. Green Защото съм 161 висока, и когато започнах режима (този път), бях 62+ кг. Сега съм вече 59. Поне до 55 да го докарам, ще съм много доволна. А ако сваля до 50, казала съм, че ще черпя  Sunglasses

# 448
Моите мечтани килца са 52 ,ама май ще кокалясам  Joy Carmen , а дано след няколко месеца ,да има повод и двете да почерпим  Wine Glass

# 449
Моите мечтани килца са 52 ,ама май ще кокалясам  Joy Carmen , а дано след няколко месеца ,да има повод и двете да почерпим  Wine Glass

Peace Дано!

Общи условия

Активация на акаунт