ЗОНАТА и ние - 6 Тема

• 41 527
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
The Baroness, в кутията са 20 бр. по 12 гр., а не 1.2 гр.
Пише, че едно пакетче се равнява на 60 гр. захар. Peace

# 661
Много прегреших по празниците,отивам в ъгъла да се срамувам и да си сготвя по зоната  Blush
Утре е пълнолуние-ще пия айран и ще хапвам ядки .Във вторник пак съм в ЗОНАТА.

# 662
И на моите пише 1,2 гр  newsm78 не знам ,на колко лъжици захар е равно ,но едно пакетче е достатъчно да се подслади чай ,аз на десерти слагам по 2-3 пакетчета   chef

# 663
  • София
Има различни разфасовки, хората са си ги описали  Simple Smile
http://www.tzvetelina.com/index.php/stevija-lux.html
Аз вчера взех тази за кафе, чай и пакетчето е 1.2 гр.
1 пакетче (тип саше) =  4,8 гр. захар
 Да видим до къде ще я докарам  Thinking Много имам да свалям от празниците и много ми е трудно да вляза напълно в режима  ooooh! 1- 2 дена съм в Зоната, после 1- 2 хранения извън и нищо не правя.... Дне съм с кутийките пак, дано вече не излизам  Crazy
Вие как сте? Кажете за някой минус да се стимулирам малко  Hug   bouquet

# 664
Аз нямам кантар в нас от 1 месец и не искам ,да се тегля ,но по дрехите си виждам промяна ,определено панталоните са ми станали  широки в талията  goodscale Ако имам кантар , на няколко часа ще се тегля  Grinning

# 665
аз искам да ви питам, който си е правил Десерта с овесени трици, колко грама стевия слагате? може и в захар да ме ориентирате (: щото за първи път ще готвя със стевия и никаква представа нямам

# 666
Аз пък си забравих кантарчето у другото у дома и сега в квартирата ям квото ми дойде  Sad И май ще отида да си купя ново кантарче  Laughing Искам вече да има по-голямо изобилие от храна, писна ми от едно и също, не я обичам тая зима, искам да е лято Sad
Елдата я ям на око, но другото е изключено.

# 667
  • Chicago/Varna
аз искам да ви питам, който си е правил Десерта с овесени трици, колко грама стевия слагате? може и в захар да ме ориентирате (: щото за първи път ще готвя със стевия и никаква представа нямам
Submarine,ако имаш предвид десерта,който е в блога,като го правех,слагах да око,че за първи път тогава ползвах стевията,и слагах по съвсем малко на връхчето на лъжичката,близвах сместа,,после добавях още,и още,по съвсем малко,че ме беше страх да не го направя много сладко,и така... докато го докарах на вкус. И изобщо нямам идея в крайна сметка колко стевия отиде за тоя десерт. За това и в рецептата написах "стевия на вкус" Simple Smile ама може би така е най добре,че може пък да има разлики в различните марки стевия,някой може да са по сладки от други и така  Hug карай на вкус Simple Smile

# 668
ами супер, така ще направя (: нямам търпение вече за нещо сладко, дано ми се получи

# 669
Момичета ,вие в колко правите последното ядене ? защото  книгата е преди лягане ,ама аз преди 1 не лягам ,не ми се яде и  пие нищо ,толкова късно  newsm78 проблем ли е ако ям (аз пия 1 чаша мляко) по-рано ?

# 670
  • Варна
Ей защо спря инерцията на темата, така се радвах, че наближаваме 50 страница и ще имаме нова тема. Мога ли да Ви запитам вие как процедирате с месото, чета много различни мнения, някой го мерят сурово други печено. Вие как процедирате?

# 671
  • Chicago/Varna
Ей защо спря инерцията на темата, така се радвах, че наближаваме 50 страница и ще имаме нова тема. Мога ли да Ви запитам вие как процедирате с месото, чета много различни мнения, някой го мерят сурово други печено. Вие как процедирате?
lenybeibi месото в таблицата е в суров вид,и аз винаги го тегля сурово.Тези които си мерят печено месо,нека и те да споделят  как изчисляват Hug Аз също и с варените зеленчуци не съм много на ти Simple Smile Някак си не си го представям да варя първо и после да тегля Simple Smile Единствено ми се налагаше да ползвам месо от пиле на грил,и тогава  го смятах пак по 28гр.  Hug

# 672
  • Chicago/Varna
Момичета ,вие в колко правите последното ядене ? защото  книгата е преди лягане ,ама аз преди 1 не лягам ,не ми се яде и  пие нищо ,толкова късно  newsm78 проблем ли е ако ям (аз пия 1 чаша мляко) по-рано ?
mishink@ и аз преди бях като теб,не си представях да ям преди да си легна,но от както вечерям в 7-7.30,после към 10-11 ми е много хубаво да си изям по една половинка от зоново барче Simple Smile При мен може би е лесно с тия шоколадки,защото като се замисля,ако трябваше да ям например нещо солено,протеиново,и нямаше да ми е кеф. Потърси из магазините,там при протеиновите барчета,не може да няма някое балансирано. Гледай да има протеин 14гр,и въглехидрати-20-25 гр,и ако има фибри още по добре, и половинката от шоколадчето ти е един блок,супер мързеливо и супер лесно. Не съм фенка на сладкото,но това ми е спасение в подобни случаи и си свикнах вече Simple Smileоглеждай се из магазините,аз съм намерила още една компания на Balance виж на опаковката дори пише 30,30,40 Simple Smile Аз по тази картинка се загледах в магазина и така ги открих Simple Smile Не може да няма други фирми с подобно съдържание някъде по света Simple Smile И не забравяй,че тази последна закуска е от особена важност.Ще сложим отговор и на този въпрос в блога Simple Smile

# 673
  • here, there, everywhere
Момичетч може ли да ми припомните по колко рибено масло се пие? Имаше го накъде по-назад в темата, но не го намирам.

# 674
Момичетч може ли да ми припомните по колко рибено масло се пие? Имаше го накъде по-назад в темата, но не го намирам.
В блога мисля ,че можеш да си го изчислиш
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт