Philips PerfectCare тест

• 68 400
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Мен ме интересува, как се почиства ютията от отлаганията от котлен камък? Има ли специална игла или нещо такова???

Има бутон за почистване (самопочистване) от котления камък Peace Изобщо е максимално опростена ютията.

По някое време пробвайте функцията за самопочистване, моля! Praynig
Предишната ми ютия (Филипс, както и настоящата пак е такава) имаше такава функция - честно, нищо не ставаше - само започваше да пуска вода и някакви по-твърди частици, но до пълно изчистване така и не се стигаше, само с препарат за почистване на ютия успявах напълно.  Rolling Eyes

Mamma, не знаех, че има толкова голяма разлика между комбинираната пералня със сушилня и самостоателните - нашата е като вашата, пак Аристон, много намачкани излизат дрехите (за което и и аз имам вина, защото я пълня на максимума). Пусто, нямаме място за поставяне на отделна сушилня, но явно е доста по-добре с такава. Thinking

# 256
  • София
И аз съм с пералня със сушилня Аристон и ако я използвам по указанията дрехите не са ми намачкани. Моята има програми за сушене на различни материи. Чаршафи предпочитам да простирам точно заради намачкването  и пак зависи точно от каква материя са.

# 257
  • До хладилника, който обичам
И така, ден 1: нека тестовите игри да започнат... сега!  Grinning

Както вече споменах, ютията дойде вчера (ден 0) и разбира се, нетърпението да се види какво е то и как работи, беше голямо.

За моя изненада, мъжът ми, който нямаше идея, че съм се включила за участие в теста, се ентусиазира не по-малко от мен, да не кажа и повече  Laughing Реши също да пробва как глади ютията, и разбира се, това е обещаният 'бонус' - мъжки коментар.

Ето го и него, нетърпелив да пробва как глади ютията. Забележете двете помощничнки, които гледат с интерес баща си  Laughing
Докато той глади, аз се навъртам наоколо и го слушам:

"- Ай стига бе...
...Страшна е...
...!@#$% ютията!... (с възхита в гласа)
...Трябва сега да си изкарам всичките дрехи, да си ги изгладя и подредя!"
, обяви най-накрая, като приключи  Laughing Успокоих го, че има 21 дена за тази работа  Mr. Green

Идва моят ред. След като всички се изпаряват от вкъщи на работа, училище и ясла и преди да почна и аз да работя това, за което взимам пари, си допивам кафето на спокойствие, измивам се, начервявам се (така де, човек трябва да се чувства красив даже в домакинските дейности!) и се захващам с

първото предизвикателство: гладене на коприна.
(понеже нямам ризи, ще ми простите, но изгладих копринен потник, който някои от момичетата в темата също имат, понеже пазаруваме от едно място  Mr. Green и знаят, че е капризен за поддръжка)

Потникът го изрових от дъното на гардероба, където цяла есен съм му редила отгоре каквото дойде. Печално намачкан е и няма никакъв фасон - идеален е за теста!

Ето го и него:

(качеството е зле, другия път ще се съобразя да се самоснимам на по-добра светлина).

Единствено останаха малки гънки на деколтето, които с повторно минаване се оправиха.

Потникът стана чудесно изгладен, няма да ме е срам да се появя облечена с него пред баба ми
(която е перфектна домакиня)  Grinning

Ден 1, предизвикателство 1.1 - коприна: PASS!

# 258
  • София
 Аз умишлено не се включих в желаещите да тестват ютията, защото така не обичам да гладя, че не зная дали щеше да ми е по силите Laughing, но следя темата от любопитство и съм изумена от качествата и особено след последния пост на Бу Peace

# 259
Бу,впечатляващо!
Възхищавам ти се,че имаш нерви и търпение да гладиш толкова бавно Rolling Eyes  bouquet 
Бих искала да видя същия тест на по-бързи обороти на гладене.Самата ютия ли изисква така или ти просто за видеото?

# 260
  • София
Хаха

...Трябва сега да си изкарам всичките дрехи, да си ги изгладя и подредя!"[/i], обяви най-накрая, като приключи  Laughing

Тук ми се насълзиха очите. Ех, кога ли ще чуя точно тези думи да излязат от устата на моя мъж... cry
Иначе имаш подобаващо музикално оформление  Grinning

# 261
  • Варна
Сега пък аз не виждам никакви снимки в поста на Бу, а ми е интересно!!! Twisted Evil
Бу, що не ги качваш във Photobucket-а, например, там няма такива проблеми?! Thinking

# 262
Бих искала да видя същия тест на по-бързи обороти на гладене.Самата ютия ли изисква така или ти просто за видеото?
Нито едното Grinning
С едната ръка държах и снимах, т.е. гладех само с една ръка, което не ми е много удобно - обичайно ютията държа с дясната и гладя, а лявата наглася дрехата. Сега бях малко затруднена, защото за всяко наместване трябваше да оставя ютията, да наместя с непривичната дясна ръка и да продължа.

chockolina, рефреш Simple Smile не знам защо прави така прикачи.ком тези дни.

# 263
Голяма съм заспа,съжалявам,ама въобще не помислих,че може да имаш снимаща ръка smile3525

# 264
Аууу супер... Heart Eyes Доста добър резултат/завиждам/ Whistling благородно, де Laughing Бу, успех Hug  bouquet

# 265
Леле какви гадни предизвикателства от списващите в темата Joy, предизвикателствата от Philips PerfectCare са направо невинна детска игра спрямо пъклените замисли за измачкване на дрехи.

А аз си мислех, че с моята риза много ще затрудня участничките, а аз наистина ще я изпратя на Бу, но нека първо своите дрехи си изгладят и аз да я изпера още веднъж по моя си начин - пералнята се пуска на нощна тарифа, задължително с центрофуга, че простирам на остъклен балкон,  на другият ден сутринта и през целия ден се забравя че има дрехи за простиране и чак надвечер се сещам да отворя пералната и да простра дрехите Laughing

# 266
Познах ли аз, че съпруга ти ще поглади и той, а  newsm53

Обаче, Бу..пожали ни с тез китайски (поне на такива ги направих) ритми Praynig-и ти не си в такт  с тях.. hahaha
Хареса ми как свети футуристично ютийката, само не мога да преценя, е ли е много шумна, или децибелите са по-скоро от близостта на камерата?  newsm78

# 267
Това е Deep Forest, неверницо Naughty

(а песента е Bulgarian Melody дори)

За шумното - пуфти, но аз гладя с пара. Без пара е тиха.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 15:37 от Бу

# 268
Това е Deep Forest, неверницо Naughty

(а песента е Bulgarian Melody дори)

hahaha Blush

# 269
Леле какви гадни предизвикателства от списващите в темата Joy, предизвикателствата от Philips PerfectCare са направо невинна детска игра спрямо пъклените замисли за измачкване на дрехи.

hahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Все пак е минал 1 ден. Сигурна съм, че ще има много интересни изпитания от тяхна страна и ще стават все по трудни с всяка изминала задача/да се надяваме/ Whistling

Общи условия

Активация на акаунт