Philips PerfectCare тест

• 68 406
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 300
Нали идеята е да се направи едно зашеметяващо представяне на Philips PerfectCare?Ако  някоя от другите коментаторки се сети за нещо интересно за тестване,това ще е само в плюс за теста.Три жени,всяка със своите идеи и гледни точки.  Party
Това важи в пълна сила и за моите предизвикателства.Всяко може да се изпълни и от трите,пречупено през собствената гледна точка.

# 301
Нали идеята е да се направи едно зашеметяващо представяне на Philips PerfectCare?Ако  някоя от другите коментаторки се сети за нещо интересно за тестване,това ще е само в плюс за теста.Три жени,всяка със своите идеи и гледни точки.  Party
Това важи в пълна сила и за моите предизвикателства.Всяко може да се изпълни и от трите,пречупено през собствената гледна точка.

Ух, хич не се сетих, че може на сериозно да си приела "патента ми" - разбира се, че всеки може да предлага, добавя, изменя и т.н. идеята.... Написах го по-скоро като отметка, че първа съм се сетила за състезания между раличните марки и модели ютии,  и с нотки на шега   Embarassed

# 302
  • София
Тази сутрин гладих дънково плисе, което си е памук. Зор голям видях. Ютията  ми е Ровента от миналия век, не очаквах друго.

# 303
Никой ли няма да приеме моето предизвикателство? Cry Любопитно ми е какъв ще бъде резултата Praynig

# 304
  • До хладилника, който обичам
А сега и моето предизвикателство - След пералнята извадете няколко дрешки - ризка, дънки, блузка. Понамачкайте ги хубаво и ги свиите на топка, след това, ги сложете на радиатор или нещо подобно да съхнат, но не в сушилня Laughing Снимайте как изглеждат преди гладенето и след и засечете, ако може, колко точно минути ви е отнело Whistling
С чаршафа вчера пробвах нещо такова.
Ще пробвам и с дънки, така и така сега подготвям партида за втората част от предизвикателството на Philips PerfectCare Simple Smile

# 305
Това да гладиш плисета си е висш пилотаж! И никак не мисля, че ютията е чак толкова важна в случая  newsm78
Имам памучна плисирана пола, която съм слагала само веднъж (по обясними причини  Mr. Green).
Баба ми я изглади веднъж за отрицателно време с ютия на 30 години сигурно, без пара и без никакви екстри..
Еми аз не мисля, че и с космически корам ще успея да се справя, ак още и цял ден да се нервя над задачката Rolling Eyes

# 306
А сега и моето предизвикателство - След пералнята извадете няколко дрешки - ризка, дънки, блузка. Понамачкайте ги хубаво и ги свиите на топка, след това, ги сложете на радиатор или нещо подобно да съхнат, но не в сушилня Laughing Снимайте как изглеждат преди гладенето и след и засечете, ако може, колко точно минути ви е отнело Whistling
Ще го пробвам - даже в момента се сещам за едни чаршафи за матрак (с ластици) от чисто хасе, дето стоят в раклата прибрани на топка след прането миналия месещ (надявам се достатъчно са престояли... Laughing) ... то и няма как га ги сгънеш с тези ластици без да се измачкат...

# 307
Това да гладиш плисета си е висш пилотаж! И никак не мисля, че ютията е чак толкова важна в случая  newsm78
Имам памучна плисирана пола, която съм слагала само веднъж (по обясними причини  Mr. Green).
Баба ми я изглади веднъж за отрицателно време с ютия на 30 години сигурно, без пара и без никакви екстри..
Еми аз не мисля, че и с космически корам ще успея да се справя, ак още и цял ден да се нервя над задачката Rolling Eyes

Е, нали няма да мерим скоростта на гладене на всеки според опита и умението му - въпросът е да отчетем с коя ютия  с най-малко минавания се получават опънатите прави и "остри" ръбове на плисето.

# 308
  • София
agitak - Наистина интересна идея, но все пак няма да е обективно състезанието предвид различните знания и умения в гладенето на различните потребителки,както и духи_пухи отбеляза (аз например плисе никога не съм гладила  Mr. Green). Може би ще е по-удачно вие да пробвате нещо такова - или с две еднакви дрехи или пък с една дреха изгладена до половината. Едната с ФилипсПърфектКеър, а другата с обикновената ви ютия. Така наистина ще може да се направи обективно сравнение, защото единствената променлива ще е ютията.  Grinning

Коментаторките се справят страхотно, темата става все по-интересна. И аз се размечтах за ютията предвид, че почти не гладя, имам сушилня с гладене с пара и в най-най- краен случай изваждам ютията. Но ето рекламата какво прави.  Mr. Green Peace

# 309
Може би ще е по-удачно вие да пробвате нещо такова - или с две еднакви дрехи или пък с една дреха изгладена до половината. Едната с ФилипсПърфектКеър, а другата с обикновената ви ютия. Така наистина ще може да се направи обективно сравнение, защото единствената променлива ще е ютията.  Grinning
Ей това сме замислили у дома с двете ютии Grinning (тръпнете!  Mr. Green) И наистина така е по-обективно и правилно.

# 310
  • най-шареното място
Довечера ще пиша и аз първите впечатления.
А сега отивам да събирам нови.

Определено и аз ще гладя с ютията, която ползвам от години и с PerfectCare успоредно. Не очаквах, но май всяка ще бъде звезда в неща, я която другата няма как. Кърпата се пресушава в момента Simple Smile

# 311
Никой ли няма да приеме моето предизвикателство? Cry Любопитно ми е какъв ще бъде резултата Praynig
Заложила съм дънки, риза и блуза, добре намачкани, пресушават се сега. Утре ще са готови за показване Laughing

# 312
Имаше едни фабрично намачкани ризи...я ако имате изгладете такава Mr. Green

# 313
Имаше едни фабрично намачкани ризи...я ако имате изгладете такава Mr. Green
Тази, която съм заложила, е от нещо като фру-фру Laughing Обичайно не я гладим, стои си намачкана (така де Blush), та ще я видим утре.

# 314

Е, нали няма да мерим скоростта на гладене на всеки според опита и умението му - въпросът е да отчетем с коя ютия  с най-малко минавания се получават опънатите прави и "остри" ръбове на плисето.
Никъде не съм казала, че времето е определящо.
Напротив - точно изтъкнах как УМЕНИЕТО е такова.. И не знам дали зависи резултата от ютията..
А ако ти е кеф и цял ден глади  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт