Philips PerfectCare тест

• 68 400
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
`GHOst whisSpeRer* ~ благодаря!!!
Хм, ще почета още някой и друг ден тогава, преди да отправя лично желанието си до Дядо Коледа Mr. Green

Бу, внимавай какво си пожелаваш, че на 13 да не те изненадам Twisted Evil

# 286
Ей, здравата ме зарибихте за ютията... Crossing Arms

И още нещо... Понеже съм фен на оранжевия цвят, та 99% от дрехите ми, които са в тази гама, при гладене променят цвета си. Е, за кратко (10-15 минути), но мен лично ме дразни Thinking И с тази ютия ли е така?

Не съм притежателка на точно тази ютия, но и моята е филипс и няма такова нещо, поне при мен. А да не говорим за тази... Сигурна съм, че такъв проблем няма да има и с нея. Дано да съм била полезна Peace

П.С.И съжалявам за няколкото последователни коментара - и без това не знам как става да ги съединя, така че, не ме целете с камъни Embarassed

# 287
А... мъже приемате ли да надзъртат тук?

(и да не си кривя душата, да си пробвам късмета за ютията)

# 288
`GHOst whisSpeRer* ~ благодаря!!!
Хм, ще почета още някой и друг ден тогава, преди да отправя лично желанието си до Дядо Коледа Mr. Green

Моля, моля Hug Ще си взимаме кученце за коледа и просто няма как да отделя толкова пари. Но ще събирам ли събирам и дано за другата коледа да мога да си я позволя, но малко вероятно Confused Пожелавам ви, по-скоро да се сдобиете, с така желаната за всяка жена ютия  bouquet  bouquet  bouquet

# 289
  • До хладилника, който обичам
Е, ще ме плашиш ли сега Laughing не с лошо - една блуза, не семейния гардероб Mr. Green

# 290
А... мъже приемате ли да надзъртат тук?

(и да не си кривя душата, да си пробвам късмета за ютията)

Защо да не приемаме? Хайде късмет Peace

# 291
Добро утро,мили дами!  bouquet
Бързам да отправя второто си предизвикателство.
Вземете най-голямата тенджера,която притежавате.Напълнете я догоре с вода и я оставете да ври на котлона докато остане само 1/3та от нея.Изчакайте да се охлади хубаво,разбъркайте я в тенджерата като гледате да оберете варовик,ако има отложен и напълнете с нея ютията.
По този начин твърдостта на водата се повишава и би трябвало да се задейства системата за котлен камък.Тестът ще е по-ефективен при районна по-твърда вода.Предупреждавам,че в София водата е принципно мека,но варенето ще й повиши пак значително твърдостта.
Надявам се да успеете да излъжете ютията и това да е достатъчно да се задейства системата й за почистване- да видим тя как работи Grinning

# 292

И още нещо... Понеже съм фен на оранжевия цвят, та 99% от дрехите ми, които са в тази гама, при гладене променят цвета си. Е, за кратко (10-15 минути), но мен лично ме дразни Thinking И с тази ютия ли е така?

Това зависи от оцветителите на плата, не от ютията! Същото на мен ми се е получавало и с червени, и с розови дрехи!

Angarta, това е предизвикателство като за нашата вода! Твърда, ама твърда! Само че не участвам в теста!

# 293
Добро утро на всички! Grinning

Да се отчета от снощи - успях да сместя време за 2 часа гладене и документиране! Успях да запиша и видео и снимки, но едва ли днес ще успея да ви ги пусна.
Ще спомена само, че темата беше - предизвикателството с памучната покривка, дънките и копринената блузка.... С една дума - тестът  е минат с пълен успех - не се чака ни за охлажане, ни за подгряване допълнително... То и самата ютия няма командни опции в това отношение - просто принципът й на работа гарантира успешно гладене на материи с всякакви претенции от към температура.
Между другото, открих и още едно предимство - ако ютията я изправиш на "дупето й", а не на поставката й тя се самоизключва след няколко минутки - това помага за защита от неволно изгаряне, а и спестява енергия.... Във всяки момент, в който я поставиш обратно на поставкята й тя почва да се загравя (което е видно от мигане на синята светлина) и като светлината стане постоянна, значи е готова за гладене с пара. ... Това може да се види на видеото, което ще ви кача.
За да ви повиша интереса към моите видео доказателства, ще ви кажа, че новаторския ми дух ме носи над земята! - УСПЯХ ДА ЗАКРЕПЯ КАМЕРАТА НА ГЛАВАТА СИ, и така да снимам абсолютно  реално гладене (с две ръце)!

Приемам предизвикателството с концентрираната вода с котлени съставки! Надявам се този уикенд да успея да го изпълня!

Ето и моето предложение за малко състезание към всеки, желаещ да се включи:
1. Намерете пола-плисе от памук (или жертвайте една памучна покривка, на която да направите прави плисета. Не е важно колко на брой (дължина или ширина) ще се плисетата. Важно е да отмерите колко пъти минавате с ютията си през тях, докато станат достатъчно добри.
Моля, всеки, които реши да участва да обяви с каква марка ютия ще изпълнява задачата..... Идеята е да сравним работата на различни модели и марки ютии при конкретна задача!

... И, патентовам си идеята за състезания между различни марки и модели ютии! - предстои да ви поднеса и други задачи за този вид предизквикателство към Philips PerfectCare! Wink

Успех! и приятен ден за всички!  Grinning

# 294
  • До хладилника, който обичам
За да ви повиша интереса към моите видео доказателства, ще ви кажа, че новаторския ми дух ме носи над земята! - УСПЯХ ДА ЗАКРЕПЯ КАМЕРАТА НА ГЛАВАТА СИ, и така да снимам абсолютно  реално гладене (с две ръце)!
Хахахах, agitak! Браво за сръчността!

# 295
Като начало искам да кажа - е, мразя да гладя! Просто ненавиждам! Дълги години имах проблеми с гладенето. Нали знаете, човек като не иска и не прави нещо от сърце - не става! Но... преди 20 години ми подариха нова ютия - Филипс - с една дума - родих се. Е, почнах да гладя. За съжаление не всичко може да просъществува вечно и се наложи да подменя ютията - този път Филипс, но директно закупен от Холандия - големи подигравки отнесох, че съм си  купила не друго, а ютия. Голям спомен и сувенир, било! Но си имах причина. Докато бях там на гости се наложи да пригладя някои дрехи и домакинята, ми показа едно, такова голямо, извънземно - било ютия. Глупости, то си беше направо машина на бъдещето. Усетих огромната разлика в самото гладене. Ютията се плъзгаше по плата и което беше най-важно, гладеше!!! Разбира се, не бяхме предвидили закупуването на точно този вид ютия, но се зеклех пред себе си - ако някога имам възможност да си купя такава ютия, обещавам да гладя без да мрънкам! Е, мина доста време от тогава и сега има още по-нови и модерни ютии. Тази която вие предлагате прикава вниманието ми. Дали пък не е дошло време и аз да изпитам облекчение и радост от гладенето?
Оставам да чета коментарите ви и очаквам още чудеса от дамите-изпитателки!
Успех с останалите предизвикателства!!!

# 296

1. Намерете пола-плисе от памук (или жертвайте една памучна покривка, на която да направите прави плисета. Не е важно колко на брой (дължина или ширина) ще се плисетата. Важно е да отмерите колко пъти минавате с ютията си през тях, докато станат достатъчно добри.
Моля, всеки, които реши да участва да обяви с каква марка ютия ще изпълнява задачата..... Идеята е да сравним работата на различни модели и марки ютии при конкретна задача!

Кофти е с пола и плисета,вероятността платът да се измести и да скапе теста,е голям.
И все пак- с 3 различни поли от памук и примеси,имах най-голям успех с 95% памук и 5% нещо друго,не се чете на етикета.3 минути оправяне на плисетата на ръка и  4 минавания с ютията -Philips Azur precise 4310.Пълен резервоар с вода,максимална температура.

Патенти? newsm78

# 297

Кофти е с пола и плисета,вероятността платът да се измести и да скапе теста,е голям.
И все пак- с 3 различни поли от памук и примеси,имах най-голям успех с 95% памук и 5% нещо друго,не се чете на етикета.3 минути оправяне на плисетата на ръка и  4 минавания с ютията -Philips Azur precise 4310.Пълен резервоар с вода,максимална температура.

Патенти? newsm78
Браво, за светкавичния отговор!  bouquet
Не разбрах за питанката за патентите... newsm78

# 298
За да ви повиша интереса към моите видео доказателства, ще ви кажа, че новаторския ми дух ме носи над земята! - УСПЯХ ДА ЗАКРЕПЯ КАМЕРАТА НА ГЛАВАТА СИ, и така да снимам абсолютно  реално гладене (с две ръце)!
Хахахах, agitak! Браво за сръчността!
Имам и още какво да кажа, но ще го оставя за по-нататък, да подклаждам интереса!  Wink

# 299
Четат ли ви се рими?

Състезанието е на пълен ход,
форумът претъпкан е с народ!
Всеки тук  с ютия във ръка
бори се за кауза една:
Първи ще е  Philips PerfectCare,
или марка на отмираща идея?

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт