Philips PerfectCare тест

• 67 614
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 540
  • До хладилника, който обичам
Защото плочата не се нагрява пряко (с реотани), а от парата Wink
Реално дрехите се гладят от парата, а повърхността на плочата ги заглажда..

Според мен не е така иначе щеше да има конденз и то голям.
Има и топлина - глади и без пара, факт.
Значи не може това да е единственото обяснение.
Поразрових и намерих, че в PerfectCare се комбинират циклонна камера за пара (това, което видяхме на клипа, пуснат от артмама) с постоянно високо налягане, за разлика от други ютии, съчетана с Процесор за умен контрол (Smart Control Processer), и по този начин се поддържа постоянна температура за всички тъкани, даже да стои по 5 минути върху дрехите без риск да ги прогори.
Явно има датчици някакви вътре  Crazy

`GHOst whisSpeRer* ~, направи моя експеримент със смартафарцаните дънки  Crazy но тях и PerfectCare трудно ще ги изглади без пара.

п.с. ползвай Кредор - вграден е най-горе в дясно на форума - синьо квадратче, пише EN.

# 541
Според мен и да се опитваме д агадаем няма как да разберем все пак това си е ноу хауто на този модел (фирмената тайна) Sunglasses

# 542

п.с. ползвай Кредор - вграден е най-горе в дясно на форума - синьо квадратче, пише EN.

Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet

# 543
Според мен и да се опитваме д агадаем няма как да разберем все пак това си е ноу хауто на този модел (фирмената тайна) Sunglasses

Еее, все някъде из интернет има информация Twisted Evil Но предполагам, екипа на филипс ще разкрият тайната до неделя Whistling

# 544

Има и топлина - глади и без пара, факт.
Значи не може това да е единственото обяснение.
Поразрових и намерих, че в PerfectCare се комбинират циклонна камера за пара (това, което видяхме на клипа, пуснат от артмама) с постоянно високо налягане, за разлика от други ютии, съчетана с Процесор за умен контрол (Smart Control Processer), и по този начин се поддържа постоянна температура за всички тъкани, даже да стои по 5 минути върху дрехите без риск да ги прогори.

Тъй де-от парата-5 бара + 2400вата Whistling...маркуча от базата-има ли в него кабел за ток?; друг кабел в ютията влиза ли? Wink

# 545
5 бара е, ако натиснеш копчето за пара, а тя глади и без него Naughty (не казвам, че няма никаква пара, но е по-малко в тоя случай). А и това не обяснява разликата в температурата и как глади различни тъкани.

В ютията влиза само кабела от парогенератора; в парогенератора влиза 1 кабел за ток и излиза 1 кабел за пара към ютията.

Продължавам да ровя, но това, което откривам дотук е, че този Smart Control Processer контролира постоянната температура на плочата така, че да не е много ниска или много висока. Как - не казват Whistling

# 546
5 бара е, ако натиснеш копчето за пара, а тя глади и без него Naughty (не казвам, че няма никаква пара, но е по-малко в тоя случай). А и това не обяснява разликата в температурата и как глади различни тъкани.

Именно Wink

В ютията влиза само кабела от парогенератора; в парогенератора влиза 1 кабел за ток и излиза 1 кабел за пара към ютията.

Щом не влиза за ток, от де другаде ще се топли...т.е. остава само това което влиза-парата Wink

# 547
За това не спорим Crazy явно не съм се изразила съвсем добре; но как глади различни тъкани така, че на всички им е добре без настройки и изчакване Thinking

# 548
Е как не влиза ток  #Crazy,а тия сини лампички по самата ютия от какво светят ??? Има ток ама е скрит заедно с паркуча за пара в един общ кабел

# 549
Хихихи-верно бе! Joy
Да не е с батерии  Mr. Green

# 550

Продължавам да ровя, но това, което откривам дотук е, че този Smart Control Processer контролира постоянната температура на плочата така, че да не е много ниска или много висока. Как - не казват Whistling

Е, явно това вече си е фирмена тайна, за да не вземат някоя друга фирма да копират технологията и да я използват в техните си продукти Twisted Evil След това може да вземат да пуснат по-ниска цена и ще стане едно голямо състезание между двете фирми...
Бу какво значи смартафарцани дънки? Обикновени дънки ли имаш предвид? Съжалявам за тъпия въпрос, ще се върна назад, че може да си писала ама.......

П.С.Видяхте ли новата ютия на тефал, кято я рекламират? Това копче за пълната мощност не е ли подобно на копчето при филипса? Сори за тъпите въпросиии, но в това копче открих голяма прилика Thinking

# 551
Бу какво значи смартафарцани дънки? Обикновени дънки ли имаш предвид? Съжалявам за тъпия въпрос, ще се върна назад, че може да си писала ама.......

П.С.Видяхте ли новата ютия на тефал, кято я рекламират? Това копче за пълната мощност не е ли подобно на копчето при филипса? Сори за тъпите въпросиии, но в това копче открих голяма прилика Thinking
Дънки, прани на 2х1200 оборота центрофуга, усукани и увити, след това свити на топка, наврени в торбичка за пране, пускаш им детето да скача отгоре, после сушиш 2 дена на радиатора и накрая имаш ей това Laughing

Тази на Тефал може би е много мощна  Thinking но пак има нагласяне на температурата, нали?

# 552
И още един въпрос. При различните тъкани дрехи пускате ли различно количество пара? Например за деликатните по-малко пара? Защото не мога просто да си обясня как разбира каква материя глади ютията Thinking Според мен, това за сега е невъзможно, но не се знае... Зададох въпроса, защото, ако ютията се загрява от самата пара, то тогава, ако пускате по-малко количество пара, плочата ще е по-малко нагрята? А обикновенното нагряване, както е при всяка ютия може би се използва за поддържането на някаква минимална температура, т.е. за да не изтива напълно и да се налага повторно изчакване за загряване. Оххх ама аз как го обясних... Сега докато не разгадая тая загадка, няма да мога да заспя, не знам за вас/много съм любопитна/ hahaha

# 553

Дънки, прани на 2х1200 оборота центрофуга, усукани и увити, след това свити на топка, наврени в торбичка за пране, пускаш им детето да скача отгоре, после сушиш 2 дена на радиатора и накрая имаш ей това Laughing

Тази на Тефал може би е много мощна  Thinking но пак има нагласяне на температурата, нали?

WOW... Shocked При следващото пране ще го направя опита. Смятам да си направя една сутрешна гимнастика върху топката дънки hahaha Crazy Мисля че има нагласяне на температурата при нея, да Hug

# 554
Тефал акваспийд е също 2400вата, НО Променлива пара - 0-40 г/мин
   Паров удар 160 г/мин
   Вертикална пара
   Воден резервоар - 300 мл
Обикновена, по-мощна ютия, с малко повече пара от стандартните....нещата са различни...

Като плюс отчитам "вирнатия"  Laughing кабел-т.е :"Ексклузивна система Ultracord: Държи кабела на разстояние от изгладените грехи "..мисля Филипса не е с такъв..

Общи условия

Активация на акаунт