Philips PerfectCare тест

• 67 590
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 510
  • До хладилника, който обичам
Нека не прозвучи преднамерено  Embarassed, но трябва да ви споделя, че днес сутринта докато мъжът ми кротко си гладеше пуловера, нашата ютия гръмна.  Rolling Eyes

Joy знак свише!
Кажи му, че точно си забелязала една добра ютия...

# 511
Нека не прозвучи преднамерено  Embarassed, но трябва да ви споделя, че днес сутринта докато мъжът ми кротко си гладеше пуловера, нашата ютия гръмна.  Rolling Eyes

Извинявай, ама това май ни го сподели вече вчера Simple Smile

А днес сутринта докато мъжът ми кротко си гладеше пуловера Mr. Green, нашата ютия даде на късо.  Sad Та сега ще трябва да купуваме нова....  ooooh!

# 512
Нека не прозвучи преднамерено  Embarassed, но трябва да ви споделя, че днес сутринта докато мъжът ми кротко си гладеше пуловера, нашата ютия гръмна.  Rolling Eyes

Joy знак свише!
Кажи му, че точно си забелязала една добра ютия...

Абсолютно!
 Laughing
Тичайте веднага в някой демо-център на Philips, с парички джоба!

# 513
  • най-шареното място
Ето един кратък френски клип - всички предимства нагледно. Бързо и ясно като за мъже.
Или за дами, които имат нужда от илюстративен материал за семейния съвет по гладене или бюджет Simple Smile

Тук не е показано генерирането, а пътят на парата, но аз като любопитка му се зарадвах. Другият клип беше към 20 минути.

# 514
  • най-шареното място
Охооо... да я допълниш в уредите  в темата за сметката за тока следващият месец.
Но ето една причина да я имам... мъжа ми ако чуе, че харчи повече от радиатора ще си ходи доброволно намачкан  Mr. Green

Погледни колко е твоята. Аз при разоaпковането отърча Simple Smile
2300W
Дочитам след този други коментари за сметката за ток. Да, очаквам по-висока сметка. Единствената причина е много повече гладене. Снощи нямаше да гладя изобщо. За теста гладих. Имам обаче една кокривка готова за гости и гладени кърпи за пръв път. Simple Smile

Бу, само при теб е прокапала ютията при гладене. Да не би да живееш в къща или на нисък етаж и от там температурата на водата, която си наляла да е по-ниска от тази при останалите и когато си използвала повее пара машинката да не е успявала да я подгрее достатъчно.
Зимата чешмяната вода е доста студена особено ако човек живее в къща или на нисък етаж.

Пише ли в книжката какви са препоръчителните температурни граници на водата?

Аз също бях изненадана, защото при мен нямаше и капка. Мисля, че евъпрос на стил на гладене. Акочовек глади с наистина много пара е нормално да има друго поведение.

Бу, беше споменала, че дъската й не е с метален дупчен плот. И моята не е и мощната пара ме караше да очаквам мокра дъска.

Дъската беше леко влажна след почти 2 часа гладене - 1:50 - 1:55h. Единственото й мокрене беше когато започнах да гладя влажни кърпи. Ниската температура недоизсушваше и дъската под тях /те на два ката/. При гладенето веднага след тях с тежка и гореюа ютия /без генериране на пара/ това изчезна и следващите 1:35 - 1:45h, гладене с Philips PerfectCare дъската периодично беше леко влажна. Много леко влажна остана и след гладенето. Нормално за плот, през който парата не минава и не се вентилира естествено.

Т на водата не е от знчение. Тъй като тя се подготвя и използва в параметрите, в които работи ютията, както Бу вече е обяснила.

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 12:07 от арт мама

# 515
Някой пробвал ли е този номер от клипчето да си оставиш ютията върху дрехите за мин или две ?

# 516
  • най-шареното място
Да. седи мирно, кротко и спокойно. Чак е нереално...

Не съм пробвало само това от клипа по-горе дето постнах - да седи часове и да проглади като оставен апреди секунди. Видях го днес Simple Smile Ще се пробва.

# 517
  • София
Охооо... да я допълниш в уредите  в темата за сметката за тока следващият месец.
Но ето една причина да я имам... мъжа ми ако чуе, че харчи повече от радиатора ще си ходи доброволно намачкан  Mr. Green

Погледни колко е твоята. Аз при разоaпковането отърча Simple Smile
2300W

Моята Ровента на преклонна възраст е 1000вата. Изглежда разчита и на земно притеглянме, тежичка е  Simple Smile

# 518
  • най-шареното място
Моята Ровента на преклонна възраст е 1000вата. Изглежда разчита и на земно притеглянме, тежичка е  Simple Smile

Да, това е бартерът - тегло за мощност и пара - принципно. И усещането при гладене е такова. Вече го писах, но това е основната разлика при гладене. Едната натиска с маса, другата с пара.

Тъкмо претеглих моята /Rowenta също но по-нова/ - 1460g
Philips PerfectCare - 1377g.

Сложих всяка на ел. домакинска везна със свободно висящ в страни кабел.

А ето ги когато държа високо кабела за да не тежи и претегля основно самата ютия.

1445g и 1264g

При Philips PerfectCare това е маркучът за пара - той е дебел, но лек и макар да изглежда по-масивен от кабела за ток на другите ютии е лек и не създава неудобства. Гладачната ми маса няма стойка за кабели.

# 519

PS Agitak, писали сме едновременно Simple Smile Аз не се съмнявам в теб Simple Smile За заяждане ли го прие? Много съжалявам, че те е възмутило първото изречение!  Ни  най-малко нямам предвид това. Ударението е на втората част:

„Agitak, aз не се усъмнявам в ръководства, особено на презизна  техника с електроника, но напълно разбирам еко мотивите.

Идея нямам и защо те дразни описването на моя опит, който само подкрепя написаното от теб.

Божке-е-е-е! Аз, пък идея си нямам що реши че нещо ме дразни в твоето описание, и че изобщо постът ми е с негативна оценка към коментара ти!  Rolling Eyes ... Усъмних се в себе си - в начина по който съм се изразила... и  се опитах да подчератя каква ми е била мисълта ( и използвах иконкита "Confused" (Объркан)
Дай да не си разваляме кефа от проекта!  Praynig

# 520
  • най-шареното място
Поради цитат на цялият ми пост заради уж две думи. В първото изречение.

Това са недостатъците на писменото общуване Simple Smile

На мен ми стана неприятно, че може да си се засегнала. Сега вероятно и на теб, да не си засегнала мен. Стилът отново е двусмилен но си те представям с широка усмивка за баланс. Simple Smile Приятно гладене!

# 521
Някой пробвал ли е този номер от клипчето да си оставиш ютията върху дрехите за мин или две ?
Аз Peace

Няма проблем за дрехите Grinning Няма пушек, дим, прогорено, просто все едно не им стои ютия отгоре.
На клип съм снимала как стои за известно време, ще покажа.

# 522
И така, навлизаме във втората седмица от тестването на Philips PerfectCare! Сега трябва да сте наистина смели  Naughty
Вземете дреха от деликатна тъкан като кашмир, коприна, полиестер или мохер. Сега оставете ютията върху тъканта в продължение на пет минути. Какво се случи? Как се справи PerfectCare?

Отговорите - до неделя Wink

# 523

Пак ли Joy, нали вчера гръмна? Laughing

# 524
И така, навлизаме във втората седмица от тестването на Philips PerfectCare! Сега трябва да сте наистина смели  Naughty
Вземете дреха от деликатна тъкан като кашмир, коприна, полиестер или мохер. Сега оставете ютията върху тъканта в продължение на пет минути. Какво се случи? Как се справи PerfectCare?

Отговорите - до неделя Wink
Crazy аз съм ясновидка!

Общи условия

Активация на акаунт