Philips PerfectCare тест

• 68 355
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.София
Момичета вчера ме потресе един репортаж за дом за деца край Варна, за който годишната издръжка беше 40000лв. - даваха го за сравнение със средния клас кола  на митрополита на Варна - знам, че за всеки от нас би било невероятно удобство и удоволствие да я ползваме в бита си, но ако се дари на един такъв дом, с уговорката за посещения без преупреждение, за да се види, че все пак се ползва за децата.
Не знам, мислите ми текат по-скоро в тази посока Hug

# 646
Момичета вчера ме потресе един репортаж за дом за деца край Варна, за който годишната издръжка беше 40000лв. - даваха го за сравнение със средния клас кола  на митрополита на Варна - знам, че за всеки от нас би било невероятно удобство и удоволствие да я ползваме в бита си, но ако се дари на един такъв дом, с уговорката за посещения без преупреждение, за да се види, че все пак се ползва за децата.
Не знам, мислите ми текат по-скоро в тази посока Hug

Не ме целете с камъни, но на тях пък за какво им е тази ютия? ooooh! По-добре е да се дарят едни 500лв. вместо да се дари ютията Whistling По ще имат полза от тях Money

# 647
Момиче, не че нещо, но регистрацията, както и някои други неща, са видими не само за модератори Peace
Очевидно няма да се намеся в случая, т.к. съм пристрастна страна и няма да взимам служебно отношение, но е просто нелепо и досадно Rolling Eyes

Абсолютно Peace
И аз чат-пат се потрисам от наглостта и лицемерието, и ми иде да драсна това-онова censored

dilu -съгласна съм, но това е по-скоро във възможностите на организаторите Peace
Ако искаш да помогнеш с нещо полезно и напълно възможно откъм финанси погледни тук Peace:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=608742.0;topicseen

# 648
Ще бъда благодарна, ако някой от тестващите пробва гладене в процеса на шиене. Например поставяне на подлепящо, разглаждане на шев, подгъв, яка (дори и само като макет) и подобни. Някои от тези операции с обикновена ютия отнемат не малко време. Интересно ми е как се справя тази  Simple Smile

# 649
  • гр.София
Чудесна идея, MTV - ще се включим семейно с най-голямо удоволствие

# 650
 Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?
В нас гладенето на дрехи е нещо кошмарно тъй като цапаме много дрехи и се преобличаме по три пъти на ден.А и сутрин когато станем и не сме имали време да си подготвим дрехите вечерта сутрин става опашка пред ютията,а и съм много доволна като цяло от ютиите на Филипс
Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Да готова съм.А искам да го направя първо за да улесня хората които за първи път я виждат и втора защото като цяло сайтът бг  мама нее веднъж ми е помагал с мои затруднения.
3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?
Както мога:)))))))))

# 651
Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?
В нас гладенето на дрехи е нещо кошмарно тъй като цапаме много дрехи и се преобличаме по три пъти на ден.А и сутрин когато станем и не сме имали време да си подготвим дрехите вечерта сутрин става опашка пред ютията,а и съм много доволна като цяло от ютиите на Филипс
Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Да готова съм.А искам да го направя първо за да улесня хората които за първи път я виждат и втора защото като цяло сайтът бг  мама нее веднъж ми е помагал с мои затруднения.
3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?
Както мога:)))))))))

Здравей!!! Само да ти кажа, че вече е късно Hug

# 652
  • най-шареното място
Извънредно бързо гладене
УСПЕШНО

Днес се случи да използвам ютията за екстремно гладене.

Случката: Ленена покривка сложена на масата час преди необходимото. Скучаещо дете и бързо командироване на покривката сгъгната на две върху облегалката на диван. Е, имаше един малък човек седнал там след известно време - точно върху покривката. С радост обаче я изглади под мой надзор след това.

Време: 2 минути загряване, 2 минути гладене. Дъската беше наблизо и само я разпънахме. На петата минута ютията беше кротко в почивка, покривката на масата, дъската на мястото.

Опитът:
Гладенето не е нещо, което бихте поверили на дете - ток, топлина, пара...  Малкия човек, досега не е демонстрирал желание за гладене.

Лекотата беше впечатлила детето. Имаше хвалби, кой е изгладил. Имаше и недоумение от неприсъствалите на гладенето. Единственото ми притеснение е, че получи лъжливото усещане, че гладенето принципно е просто да минеш плата с една ютия. С друга щеше да е няколко пъти. В случаят наистина беше веднъж, а пускането на пара, беше забавно. Simple Smile

ПС Покривката беше за гости. Впечатленията им от ютията пък бяха чудесни Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 00:07 от арт мама

# 653
  • най-шареното място
Пресушен памук с усложнения - Малка детска рокля с волан.
УСПЕШНО

Цел: Проверка на мaнeвреност в ръкавните извивки, вътрешните резерви, силния набор, почистванията.

Отдавна се каня и съм я извадила - цикламена е, мъничка е, има много силен набор.

Впечатления:

Контрол: Ютията е удобна за  маневриране в тесни отвори - като детска рокличка. Ако не внимаваш, може да се образуват дълбоки гънки от нагъване при движение на ютията натясно. Хубавото е, че се поправят с повторение с натисната пара за същото време, за което са се образували. Не съм засичала, но усещането е такова - настъпваш без да искаш, натискаш парата  и изглаждаш.

Цвят:
Както предположихме когато го коментирахме, червените багрила реагират с промяна на цвета при гладене. Тя отминава до приключване на гладенето.

Гънки, набори и т.н: Воланът принципно може да се приглади нагънат, или да се мине на участъци от по един връх на ютията за класически волан на фунийки. Второто е по-бавното, но единственото за детско рокля решение. Опасявах се, че може да пргиладя много извивки на волана в дълбоки гънки. Пригладиха се така няколко, но като цяло това не се забелязва. А и е нормално. Освен доста богат, наборът е и къс - дължината на волана е едва около 4 пръста.

Горният ръб на роклята при деколтето не е префектно изгладен. Нарочно - за да не правя остър ръб в края й. Презрамките минават през улей в самият край на рокличката и правят набор и при деколтето. Пропуснах да я снимам така, както се носи. Ще добавя снимка утре. Заедно с теста “5 минути върху дреха“

Време: 15 мин. от включването на ютията в контакта, до снимката след гладенето /включително/.

PS Цялата рокличка е гладена от опаковата страна - резерви, лице и гръб, волани, отново лице, гръб и резерви, презрамки, волан. Това не е най-бързият вариант. Така че, чистото гладене може да падне до около 5 минути, което си е впечатляващо!

PPS Пресушеността е резултата от прибиране в гардероб веднага след сушене на слънце /и пране без омекотител преди това/.

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 00:39 от арт мама

# 654
Арт мама,впечатлена съм от малката детска рокля с волана и гладенето й,
както и от участието на малкия човек в експеримента.
agitak,клипът,който последно си качила,не ми се отваря.Пише,че видеото е дублирано и си остава на черен екран.

# 655
А относно омекотителите-не добавяте допълнително, или праховете са без? Какви перилни препарати ползвате?

Мисля, че относно гладенето с тази ютия няма съществено значение...пробвали ли сте за сравнение със и без омекотител? Rolling Eyes

# 656
  • До хладилника, който обичам
Лично аз не ползвам омекотител освен в редки случаи. Просто не виждам смисъл да го добавям Simple Smile
Пера с течен перилен препарат (Персил и Surf), рядко пера с прах за пране.
Така че моето пране е такова Grinning

# 657
  • най-шареното място
А относно омекотителите-не добавяте допълнително, или праховете са без? Какви перилни препарати ползвате?

Мисля, че относно гладенето с тази ютия няма съществено значение...пробвали ли сте за сравнение със и без омекотител? Rolling Eyes

При мен е прах за пране без добавки и не добавям омекотител. Не обичам 2, 3 и т.н в едно формули.

Омекотителите въприемам като излишна химия. Използвала съм една бутилка в живота си и няма вкъщи. Достатъчно е, че носим до кожите си остатъци от праха за пране.

В последно време пера с таблетки. Всичко снимано и коментирано в темата от мен досега е прано с тях. С течен препарат пера само вълна.

# 658
  • София
Не четох цялата тема, но резултата при детската поличка ме впечатли. Искам я тази ютия!!
Сега ще чета и друго за нея. А каква ще е цената?

# 659
Опитвам се да изчета темата и чак се засрамвам колко неща знаете! Аз просто включвам и гладя. Познанията ми стигат до там да избера температура и опция с или без пара  Embarassed
Май не я заслужавам тази ютия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт