Philips PerfectCare тест

• 67 615
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 885
 smile3508 agitak, тежката артилерия в действие... Сега сме в очакване на хиените.  Mr. Green

Опааа, не чакахме много. Grinning

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 21:01 от Coolmummy

# 886
  • най-шареното място
Аз също бях останала с впечатление, че се нагрява ютията и затова зададох въпроса си. Сега малко объркана останах, но така и не разбрах все пак ако тия готини ютии в ръцете ви останат без вода щото и в магазина е свършила  Mr. Green ще изгладят ли по-добре от моята, на която и помага земното притегляне, което е неизчерпаемо( за щастие).
С други думи, съмнявам се, че без пара ютията се справя добре. Видях някои снимки, които ме наведоха на тия съмнения  Grinning
Geraldine, без пара Philips PerfectCare дава резултат като твоята без пара - равничко, гладено, но с бръчки. Макар и равни вижда се къде са били гънките. Или поне с моята е се държи по абсолютно същия начин.

Мит, е че с 2 килограма ютия и без капка пара ще изгладиш по-добре отколкото с 1 килограм и пара. Тежестта помага, но не чак толкова. С температурата е подобно. Текстилните нишки могат да се сплескат с тежест, натиск и температура. Но само вода или пара може да ги подреди.

Резервоарът е достаъчно голям за да изгладиш мноооого нещо. Ако бързам за среща без проблем ще си жертвам чашата вода независимо каква ми е ютията Simple Smile

За моженето и неможенето без вода да глади е  малко философски въпроса май като ви чета Simple Smile
Това че е възможно, значи ли че така трябва да се експлоатира ютията? Simple Smile
То и в микровълнова може да сложиш чиния съз златен ръб. И много други неща. Като телефон в банята.

Ютията обаче не е създадена да фукционира така.  Затова и е описано как да се ползва, и индикатор има подсещаш ще има нужда от намеса.

Аз си държа на уредите, нямам повече отколкото ми трябват и съм ги избирала да ми вършат работа. Ако не ги използвам правилно рискувам скоро да остана без тях. Това са неудобства, нерви, пари. Еко настроените да си представят и емисиите за производството на нов хладилник примерно, защото можело да стои и отворен по 10 минути всеки ден и съм се възползвала без пропуск..

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 19:27 от арт мама

# 887
  • София
Благодаря, момичета! Изчерпателни както винаги Simple Smile

# 888
Ще изглади за 1минута и 23 секунди

# 889
Страхотна ютия! Наистина това би бил един прекрасен подарък за всяка една жена!

# 890
  • най-шареното място
Марката Philips наистина е страхотна и се отличава с авангарден дизайн,използване на нови материали и напредничави технологии с чиято помощ един на пръв поглед обикновен уред от ежедневието ,като ютията се превръща в любим уред.Искам да видя в каква степен тестерите участващи в Philips PerfectCare тест,оценяват авангардните технологии вложени в продукта,как ги усещат те като потребители....,защото тези технологии се вграждат ,именно ,за да превърнат трудни  ,или рутинни  задачи от ежедневието в нещо лесно , приятно и забавно за цялото семейство!

Самоцитирам се - по-неподправено няма да го напиша сега. Simple Smile
Ставаше дума за други модели на Philips, Но без екстрите на PerfectCare - гладенето на всички материи с една настройка и без чакане и невъзможността да изгориш гладеното най-вече. Факт е, че гладя повече и не ми тежи. Ако отделям повече време то е заради клипчета, файлове и т.н. Самото гладене е наистина леко.

...
Не е удобство, това е различен уред направо!

Гладя малко и основно еднакви материи, но винаги имам още поне един зависнал процес докато гладя - нещо се вари или пече, някой се облича и търси чорапи, или телефона звъни.... мога да я зарежа просто върху дрехата.и да се погрижа за семейството си веднага

Мога да не се връщам от улицата от страх, че съм подпалила нещо или тъкмо ще пламне.

Мога след като съм опнала тежка ленена покривка и гостите са на вратата да мина след секунда копринен шал и кашмирен пуловер, докато някой друг им отваря.

Това е спокойствие и време, а те нямат цена!

PS Позволявам си да болдна основните предимства. Дано не ви дразни.

Човек не си дава сметка докато се диви на технологията, а точно това я прави така желана.

И днес писах по въпроса /няма усилие на практика, по-скоро ти е интересно как се глади като само/. Но не съм чак такъв “автор“, че да продължа да се позовавам на себе си. Simple Smile

# 891
И аз да се включа в предизвикателството на agitak - 32 секунди.

# 892
как би ми отивала на дъската  4470
а за качеството - не се съмнявам. Досега все с Филипс съм гладила

# 893
Аз по цял ден продавам ютии на Philips, но за съжаление не гладя с такава. Предположението ми е 53 секунди Simple Smile

# 894
Аз по цял ден продавам ютии на Philips, но за съжаление не гладя с такава. Предположението ми е 53 секунди Simple Smile

Взимай прането на работа Wink-хем ще правиш демо (пък и клиентите ще ти помогнат Mr. Green), хем ще си свършила част от домакинската работа  Laughing

# 895
Наистина вълшебна ютия. Всяка жена е добре да ползва точно такава. Добре, че технологиите се развиват.

# 896
  • Варна
Памучна блуза със сатененно бие
/по идея на Chocolina и специално за нея/
Усложнено с пипкаво галдене Simple Smile

УПЕШНО

Благодаря ти, арт мама, наистина е впечатляващо.  Hug
Поне няколко блузи съм съсипала при гладене, заради различните материи.

agitak, (ама как ти подхожда ника!) моето предположение за времето на гладене на детската блузка е 48 сек. Simple Smile

# 897
За конкурса на Agitak залагам 26 секунди.

# 898
smile3508 agitak, тежката артилерия в действие... Сега сме в очакване на хиените.  Mr. Green

Опааа, не чакахме много. Grinning

Нема лабаво!
Винаги гледам да си върша работата по-най-добрия начин (за който се сетя  Wink )
  newsm53

Днес, дами и господа, смятам да ви зарина с видео-демонтрации, така че предвидете си достатъчно свободно време да четете и гледате темата!

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 08:53 от agitak

# 899
...
agitak, (ама как ти подхожда ника!) моето предположение за времето на гладене на детската блузка е 48 сек. Simple Smile

Ей, заклевам се в децата си, че се сетих за това подхождане само преди няколко дни, а беше минало вече бая време от началото на тестането! ... И си се усмихнах наум - Работа на съдбата ще да е било.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт