Philips PerfectCare тест

• 67 570
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 870
Да разтегна още малко въпроса с липсата на вода в резервоара, с лично мои мисли.

Ясно е, че в ръководството ясно не пише, че не трябва резервоарът да остава без вода.
Но моят съвет е да не оставяте без вода резервоара - най-вече вътрешния резервоар, който се пълни през външния.
Защото, ако гладите без вода във вътрешния резервоар, оставащите капки вода при изпарениято си ще оставят след себе си котлените отлагания, които в случая е възможно да полепнат по дъното/стените на резервоара. Във всеки случай, не ни е ясно от какъв материал (какви са му качествата) е вътрешното покритие на резервоара - може и да не позволява прилепване на котлени частици, но може и да няма тези възможности... тази неизвестност именно е  крие риск за нас, все пак!
... Всеки, обаче е виждал следите на котления камък по стени на съдове за подгряване на вода и знае колко трудно се отстраняват! Предполагам, че дизайнерите на Philips PerfectCare именно целейки предпазването на вътрешния резервоар от натрупване на такива котлени частици са създали системата му на поддържка да се базира на периодичното ИЗТОЧВАНЕ на вода от този вътрешен резервоар.... т.е. не се чака пълното изпразване на резервоара заради липса на вода във външния, а той се източва за подмяна на концентрирания разтвор с по-мека вода преди момента на пълно изпаряване и на последните капки!
 Peace

# 871
Да се запиша и аз по темата.
Моето предположение за времето на гладене на блузката е 18 секунди.

Надявам се да ме включите в отговорите:)
Регистрирано с входящ номер 16 !
 bowuu

# 872
Добро утро на всички участници във форума!

Agitak, Арт Мама и Бу, поздравления за изпълненото предизвикателство. Благодарим за споделените от вас снимки и материали. Наистина се създаде празнично настроение в темата - изцяло благодарение на вас.   bouquet  bouquet  bouquet

Сега е ред на предпоследното предизвикателство. От почти 3 седмици вие неуморно гладите и споделяте с нас впечатленията си. За това и решихме това предизвикателство да е по-лесно - все пак не искаме да ви отнемаме прекалено много от времето за коледни приготовления и купуване на подаръци.  newsm03 newsm03 newsm03

И така според нас PerfectCare е много лесна за почистване. Смятаме, че с безпроблемната и ефективна система за премахване на котления камък ви трябват само 60 секунди да удължите живота на ютията си. Проверете това твърдение. Ще се радваме да чуем вашите отзиви.

Желаем ви успех в това последно предизвикателство преди последното, което ще обявим в понеделник.

Agitak, Арт Мама и Бу, успех на вас в предизвикателството!  newsm47 newsm47 newsm47

Всички останали участници в БГ Мамма - припомняме ви, че и вие можете да участвате в надпреварата за една ютия Philips PerfectCare. Участвайте в томбола за ютията, като зададете въпрос или просто коментирате в темата. А ето и как Philips PerfectCare спокойно се разхожда върху всякакъв тип тъкани без необходимост от настройване на температурата.

Ох, аз много се надявах до края на проекта да ми светне индикаторът за източване на вътрешния резервоар, и най-чинно зареждам с изварена вода (към 1/4 обем спрямо началото на загряването), ама едва ли  - но... Shocked току що ми светва идеята, да не изхвърлям концентрата от вътрешния резервоар (ще документирам източването му за целите на теста, и после пак ще го върна обратно !) ха -ха... може и да дочакам светване на индикатора все пак!   Надеждата ми си остава жива!  Grinning

# 873
  • До хладилника, който обичам
Аз също бях останала с впечатление, че се нагрява ютията и затова зададох въпроса си. Сега малко объркана останах, но така и не разбрах все пак ако тия готини ютии в ръцете ви останат без вода щото и в магазина е свършила  Mr. Green ще изгладят ли по-добре от моята, на която и помага земното притегляне, което е неизчерпаемо( за щастие).
С други думи, съмнявам се, че без пара ютията се справя добре. Видях някои снимки, които ме наведоха на тия съмнения  Grinning

Цък на долния цитат да го видиш в цяла прелест, че да не цитирам чаршафи тук  Grinning

Изсипах водата от резервоара. Включих ютията - за включването, включва, но почва да мига предупредително, че няма вода:

...

Глади - и без вода, респективно без пара, пак глади. Но разбира се, не глади така, както с пара - на тази ютия силата й е 1) мощната пара и 2) OptimalTemp технологията, даже не мога да кажа кое от двете ми харесва повече в нея  Crazy Парата спестява много усилия, OptimalTemp пести време.

Ютията сама по себе си не е свръхлека - коментирахме с момичетата по-назад, теглихме ютии (поне аз теглих на кухненския кантар  Mr. Green) - спрямо другата ми тази е по-лека с 200 грама без малко, нищо не е... т.е. не би следвало резултатът от гладенето, сравнено с обичайната ти ютия - без пара - да е по-лош, няма причина. А даже без пара, остава предимството на ОптималТемп (МързелТемп).

# 874
Марката Philips наистина е страхотна и се отличава с авангарден дизайн,използване на нови материали и напредничави технологии с чиято помощ един на пръв поглед обикновен уред от ежедневието ,като ютията се превръща в любим уред.Искам да видя в каква степен тестерите участващи в Philips PerfectCare тест,оценяват авангардните технологии вложени в продукта,как ги усещат те като потребители....,защото тези технологии се вграждат ,именно ,за да превърнат трудни  ,или рутинни  задачи от ежедневието в нещо лесно , приятно и забавно за цялото семейство!

# 875
Марката Philips наистина е страхотна и се отличава с авангарден дизайн,използване на нови материали и напредничави технологии с чиято помощ един на пръв поглед обикновен уред от ежедневието ,като ютията се превръща в любим уред.Искам да видя в каква степен тестерите участващи в Philips PerfectCare тест,оценяват авангардните технологии вложени в продукта,как ги усещат те като потребители....,защото тези технологии се вграждат ,именно ,за да превърнат трудни  ,или рутинни  задачи от ежедневието в нещо лесно , приятно и забавно за цялото семейство!

Ами, гледай, гледай - над 50 страници вече има за гледане! Към всяка конкретна задачка даваме и мнението си за уреда.
Ако имаш да питаш нещо по-конкретно и специфино - давай! Grinning Grinning

# 876
  • До хладилника, който обичам
Нещо по-различно за гладене (е, поне за мен  Grinning този тест изобщо доста ми разшири хоризонтите в гладенето  Mr. Green)

Преди няколко дена писах как гладих хавлиена кърпа и колко ме изненада как намали обема си. Майка ми си прибира хавлиените кърпи в чекмедже. Чекмеджето е под легло и разбира се, има определен обем и като се натъпче добре с кърпи, не се отваря или не се затваря или най-горната кърпа се сгърчва и трябва да се пренареди, което включва пъхане на ръката между рамката на леглото и горния ръб на чекмеджето  Crazy (защото иначе няма как да се намести там кърпата...) Изобщо...  Mr. Green

Та, помислих си, какво ще стане, ако човек вземе, че ги изглади тези хавлиени кърпи? Ето какво.

Това са 13 хавлиени кърпи от моя гардероб (аз проблеми с място за тях нямам, но отбележете - жертвах се в името на науката!  smile3519

Като кликнете на снимката, ще видите, че някои са много дебели и пухкави, други не, а общата им височина е 35,5 см, почти 36 см.

Гладих ги, разбира се, мързеливата - на 4 ката, ето така:

(двустранно)

А после още веднъж, само от едната страна, на 8 ката:

И двата пъти - с пара, без специално натискане, без бавене, раз-два.

Резултатът ме впечатли - докато не сложих отново шивашкия метър, не бях забелязала каква е разликата:

...или иначе казано, височината е 27 см.

Разликата "преди" и "след" е почти 9 сантиметра - впечатляващо. Това може определено да даде отражение, ако се слагат в място с определен обем, като чекмедже.

В добавка, добиват по-спретнат вид. Предполагам, подобен резултат ще се постигне и с обикновена ютия, но ще иска повече време, усилия, натискане... за вас не знам, но аз не бих ги гладила без улесненията, които предлага силната пара в случая и позволява много бързо да се изгладят. Общото им гладене беше под 10 минути с все разгъването и сгъването на 4 и на 8.

Така че, ето още един бонус, който със сигурност ще е интересен за хора като моята майка, които прибират обемни иначе хавлиени кърпи или дрехи на тесни места.  Grinning

# 877
Здравейте ,искам да се включа и аз пробвах такъв модел ютия ,страшно съм впечатлена ,ще си призная ,че ненавиждам гладенето ,но от както имаме дете е неизбежно ,а и трябва всеки ден да гладя ризите на мъжа ми за работа и като пробвах тази ютия просто останах без думи!!!!ЛЕКА Е ,ПАРАТА Е СТРАХОТНА, БЪРЗО СЕ ГЛАДЯТ ДРЕХИТЕ ,НЕ ЗАЛЕПВАТ КАКТО С ДРУГИТЕ ЮТИИ И НЕ СЕ ИЗМАРЯМ ИЗОБЩО!също така смятам,че подръжката е лесна и няма нужда от ремонт дълги години!!!!!

# 878
 GrinningЮТИЯТА ЩЕ Е НЕВЕРОЯТЕН КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ,ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛА ТАКАВА ,НЕВЕРОЯТНА Е !!ДИЗАЙН,КАЧЕСТВО И УЛЕСНЕНИЕ НЕ САМО ЗА ЖЕНИТЕ ,НО И ЗА МЪЖЕТЕ!!!!

# 879
Дизайнът на ютията е страхотен. Гладенето ми е едно от най-омразните домашни задължения, но с такава ютия би било истинско удоволствие. С интерес ще следя коментарите за това какви чудеса върши ютията.

# 880
Аз гладих 10- 11г. с ютия Филипс с парогенератор като на тази снимка ( намерих снимка на модела в интернет) -

беше страхотна, най-добрата която съм имала и съвсем различна от всички други. Никога не съм имала никакви грижи и проблеми, гладеше много бързо и качествено.
миналата година падна за последен път от дъската за гладене  Cry още не мога да я прежаля ...
не знам сега колко струват, но който си купи подобна няма да сбърка.

# 881
също така смятам,че подръжката е лесна и няма нужда от ремонт дълги години!!!!!

дано наистина да изкарват дълги години  Praynig кажи после дали Дядо Коледа ще ти я донесе Simple Smile Аз ще се размина с нея докато не пропълзи малката и смятам да приложа "инцидента", за който Бу ме посъветва, та ще видим дали и аз ще намажа  Grinning

# 882
Много бих искала да притежавам ютията. Гладенето на ризи и панталони с ръб би било доста по-приятно. Като добавя и купищата детски дрешки, инвестицията си заслужава.  Peace

# 883
Като се има впредвид, че ми се налага да гладя моите дрехи (дантелени и доста фини), дрехите на мъжа ми (предимно памучни и от трико), спално бельо и хавлии, а след няколко месеца и дрехите на бебо, и всичко това НАКУП, с удоволствие бих изпробвала новата Philips PerfectCare. Сегашната ми ютия също е Philips, тъй като мъжа ми много държи на качеството. Мисля, че ще успея да го убедя да си купим новия модел. Пък ако спечеля и от томболката ще бъда страшно щастлива! Simple Smile

# 884
  • София
Здравейте, мили дами/мами!
Аз честно казано да си призная мнооого мразя да гладя...
Моят съпруг често ми напомня за това, аз пък все забравям... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Имам някои дрехи, които стоят неизгладени при ютията на дъската, но ме е срам да ви кажа откога ме чакат там...
С две думи - записвам се за участие, с тайната надежда да спечеля тази ютия, която определено ще промени отношението ми към гладенето. Толкова невероятна е, че само като я гледам се вдъхновявам да гладя. Така че се надявам да я пипна някой ден. Успех на всички дами в състезанието!
Весели семейни празници и дано да има повече подаръци под елхата тази година!

Общи условия

Активация на акаунт