Philips PerfectCare тест

• 67 562
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 855
  • най-шареното място
Много се радвам Sweet_maniche! Затова сме хора - да си помагаме Simple Smile

# 856
Ей сега привърших аз и с моето пране.
Мъчих се над един анцунг -долнище детско,шушляк.
На етикета пише 100% полиестър.
Трудността ми идваше повече,че материята много се плъзга,докато я гладя и се образуваха едни гадни гънчици,та се наложи второ и трето минаване.Ама то бързата работа,нали знаете,срам за майстора Rolling Eyes
Имате ли такова нещо из гардеробите,интересно ми е как PerfectCare ще го изяде за следобедна закуска ;Р

Приготвила съм за следващите видео-записи едно шушляково якенце, дето никога не съм гладила, щото мисля за нормално да си е леко намачкано - тип спортна дреха е все пак, но и то ще бъде тествано! Peace

# 857
  • най-шареното място
Леле колко сте изписали!
Agitak,  започваш рекламна кампания Simple Smile
Що, не? Айде, изненадайте ме и вие с Бу с нещо различно! Grinning Grinning
Няма лошо да си различен  Аз само отбелязах - много писано Simple Smile
А кой спечели?

ПС Лично за мен това измества фокуса. Затова няма да правя нищо подобно. Убедена съм, че работата ми в случаят е да давам лично откровено мнение и да споделям опита и впечатленията си.

Това е ценното на тестовете и препоръката от човек. Не случайно 52% от хората чели анализ на нов продукт го купуват. Не защото им го представя със суперлативи. А защото знаят точно какво купуват. И защо. Всеки човек цени различни качества, но познаването на продукта му дава допълнителна сигурност и удовлетвореност от покупката.

# 858
...

ПС Вече уточнихме преди няколко дни - с празен резервоар не можеш да гладиш.

Не, МОЖЕ, ама няма да е с пара!.... и ще трябва да се рачита само на температурата на ютията, което за по-упоритите гънки няма да е достатъчно, все пак.... зависи какво имаш да гладиш спешно.
 Peace

# 859
  • най-шареното място
Показвах ръководство за употреба: налейте вода, прикрепете контейнера, включете и т.н.
Бу, показа и как мига лампата за вода за по-сигурно.
Ютията се използва с вода в резервоара.
Дали ще използваш или не пара в процеса на гладене е друго нещо.
Може да се глади без пара, но не и да се глади без вода в резервоара.

# 860

Naughty не си ми прочела добре обявата!
 Grinning Grinning Grinning Grinning

# 861
  • най-шареното място
Ха, да. Бях решила, че е до снощи Simple Smile
Много пишете Simple Smile Снощи много трудно наваксах с всичко писано за 3 часа следобед Simple Smile

# 862
  • София
Уж чета внимателно, но явно съм проспала това, което най-много ме вълнува за ютията. Ясно, мерси за отговора, който всъщност малко ме разочарова.

# 863
Леле колко сте изписали!
Agitak,  започваш рекламна кампания Simple Smile
Що, не? Айде, изненадайте ме и вие с Бу с нещо различно! Grinning Grinning
Няма лошо да си различен  Аз само отбелязах - много писано Simple Smile
А кой спечели?

ПС Лично за мен това измества фокуса. Затова няма да правя нищо подобно. Убедена съм, че работата ми в случаят е да давам лично откровено мнение и да споделям опита и впечатленията си.

Това е ценното на тестовете и препоръката от човек. Не случайно 52% от хората чели анализ на нов продукт го купуват. Не защото им го представя със суперлативи. А защото знаят точно какво купуват. И защо. Всеки човек цени различни качества, но познаването на продукта му дава допълнителна сигурност и удовлетвореност от покупката.

С две ръце и аз се подписвам под това (оранжевото)! Но, мислите ми излизат извън Ограничението (което реално не съществува) - само това да ми е задачата... Самонатоварвам се И със задачата да карам аудиторията да ме чете и гледа!

... между другото загатнах за идеи да провокирам аудиторията още при представяне на кандидатурата ми за тестващ, и екипът на проекта го забеляза и оцени!

newsm10

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 13:05 от agitak

# 864
  • До хладилника, който обичам
Показвах ръководство за употреба: налейте вода, прикрепете контейнера, включете и т.н.
Може всъщност Grinning
Подробно писах тогава - мига лампата, да - ютията глади и без вода в резервоара, с мигаща лампа. Само че без пара, очевидно Simple Smile
Иначе се нагрява и си глади.

Мнението ми е подобно на това на Артмама, споделих го както тук, така и с екипа на Philips. Да се провокира аудиторията и да има обратна връзка е едно, всички го правим. Състезание в състезанието е изместване на фокуса и като се добави залагането и подаръци, става манджа с грозде - лично мнение.

# 865
Имам въпрос към Филипс относно почистването - как се премахва натрупания прах между плочата и тялото на ютията? Питам, защото предишната ми ютия изгоря и според майстора, който я поправи, проблемът е бил в натрупания домашен прах през годините (точно 2 години и 10 дни, 10 дни след изтичането на гаранцията) между плочата и тялото на ютията.
Благодаря!

# 866
Може всъщност Grinning
Подробно писах тогава - мига лампата, да - ютията глади и без вода в резервоара, с мигаща лампа. Само че без пара, очевидно Simple Smile
Иначе се нагрява и си глади.
...

Спомням си, че когато ти се нае да пробваш смело малко се притесних да не би да забранено ютията да остава без вода, затова много старателно прочетох и обмислих текста по тоя въпрос в ръководството, и като не намерих пречки реших, че няма да има проблеми и не се обадих по въпроса.
Ето цитат от въководството:

"Забележка: Ако водният резервоар не е поставен добре, ютията няма
да подава пара.
...
Когато водният резервоар е почти празен, индикаторът за празен
воден резервоар започва да мига и не можете да продължите
гладенето с пара
."

Тоест, не пише, че изобщо не можете да гладите, а че не можете да гладите с пара!

# 867
Имам въпрос към Филипс относно почистването - как се премахва натрупания прах между плочата и тялото на ютията? Питам, защото предишната ми ютия изгоря и според майстора, който я поправи, проблемът е бил в натрупания домашен прах през годините (точно 2 години и 10 дни, 10 дни след изтичането на гаранцията) между плочата и тялото на ютията.
Благодаря!
Ще трябва като се прибера вкъщи да погледна къде би могъл да се завре тоя прах... Но на въпроса ти, не очаквам да има конкретен отговор. Не мисля, че Philips предвижда подобно почистване на уреда за да удължава срока му на ползване...
Моят съвет е, веднага след изтичане на гаранцията, ако сметнеш са удачно отвори уреди и опитай да го почистиш (със съдействие на компепентен по ел. уреди, ако ти не си!)

# 868
  • София
Аз също бях останала с впечатление, че се нагрява ютията и затова зададох въпроса си. Сега малко объркана останах, но така и не разбрах все пак ако тия готини ютии в ръцете ви останат без вода щото и в магазина е свършила  Mr. Green ще изгладят ли по-добре от моята, на която и помага земното притегляне, което е неизчерпаемо( за щастие).
С други думи, съмнявам се, че без пара ютията се справя добре. Видях някои снимки, които ме наведоха на тия съмнения  Grinning

# 869
Да се запиша и аз по темата.
Моето предположение за времето на гладене на блузката е 18 секунди.

Надявам се да ме включите в отговорите:)

Общи условия

Активация на акаунт