Philips PerfectCare тест

• 67 585
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 840
Аз като един тома неверни, някак немога да си представя да изгладя дрехите без да корегирам темпераурата, общо взето имам чувството, че всяка по - нова ютия е все по  -зле. Сегашната ни е на 2-3 години и тогава беше сред добрите на пазара, а елате я вижте сега. Дано тази нова и революционна ютия е по - добра, че вече ми омръзна да си лепя дрехите Simple Smile А и как ли ще се справи с хилядите джобове на мъжките и момчешки панталони  newsm78 , лично мен много ме мъчат Simple Smile

# 841
Аз като един тома неверни, някак немога да си представя да изгладя дрехите без да корегирам темпераурата, общо взето имам чувството, че всяка по - нова ютия е все по  -зле. Сегашната ни е на 2-3 години и тогава беше сред добрите на пазара, а елате я вижте сега. Дано тази нова и революционна ютия е по - добра, че вече ми омръзна да си лепя дрехите Simple Smile А и как ли ще се справи с хилядите джобове на мъжките и момчешки панталони  newsm78 , лично мен много ме мъчат Simple Smile

Е повярвай де ! Simple Smile Виж момичетата колко клипчевта са качили и гладят какви ли не материи без да правят никакви настройки на ютията

# 842
1. Смятам , че съм перфектния участник, защото съм млада жена, която има нужда от смяна на своята ,,стара и изхабена,, ютия!

2.Готова съм, естествено- когато граденото е приятно с нова ютия от нова технология, е налице и възможността за споделяне колко лесно и приятно е гладенето!

3. Като покажя снимка с това как гладенето с новата ютия не отнема много време  и колко щастлива съм от своята награда! Какво по- хубаво от това човек да получи подарък за Коледа, на Коледа стават чудеса, така че аз вярвам, че аз съм чудото и чудото е около мен! Повярвайте и Вие!!!

Хората са кзали по-добре късно от колкото никога, обаче уви тук не важи Simple Smile Закъсняла си с кандидатсването за теста
Все пак участваш за жребият в томболата Wink

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 10:42 от Electra_

# 843
  • До хладилника, който обичам
Всеки, който не вярва в качествата на ютията, каня у дома да поглади - осигурявам и голям куп пране в името на експеримента! Hug

# 844
  • най-шареното място
И последното ми видео за днес, което ще ви пусна е
Гладене на везана яка с основа от тюл с Philips PerfectCare! Перфектен резултат както винаги!
Голяма колекция е това Simple Smile
ПС Следващия път го изглади като бродерия - от опаковата страна и върху хавлиена кърпа Simple Smile

Ако беше жива баба ми, сигурно щеше да изрови и неподозирани за мен шедьоври от архива й в килера!
Тя така гладеше такива неща - с кърпа и от опакото, ама смятам, че това е като да не уважаваме възможностите на Philips PerfectCareNaughty

Grinning Grinning Grinning
Да, предположих, че за теста тази техника откъм лицето Simple Smile

Причината да се глади така бродерия /откъм гърба и върху хавлиена кърпа/, е да не се нарушава релефа й.
Ако гладиш откъм лицето и поставяш ютията върху бродерията, тя се сплесква.
От друга страна по-щадящо е за бродерията да се глади откъм лицето. Така не се се закачат крайща на конци.

# 845
  • София
Добър ден Simple Smile
Чета ви с кафето и си мисля... у нас в момента няма вода и ще е така до следобед (авария има), та се чудех ако на вас ви спре водата, а имате да изгладите един куп дрехи, а вие сте изпразнили резервоара на ютията при предното гладене ( при Бу това го е свършил мъжа ѝ  Wink )  Та все пак с Филип Пърфект Кеър ли ще изгладите ужасната купчина или ще си вземе старата тежка ютия?
п.п Не може да отлагате гладенето. Ужасно спешно е  Simple Smile

# 846
  • най-шареното място
Памучна блуза със сатененно бие
/по идея на Chocolina и специално за нея/
Усложнено с пипкаво галдене Simple Smile

УПЕШНО

Материя: 100% памук. Почти. Има някой процент еластан макар да не признават,
Бие: чиста синтетика - лъскавко и лепящо с ена ютия/

Цел: Да се види как се глади от материя в материя при такива малки и дразнещо залепващи детайли
по дрехи от материи изискващи виоска температура при галдене.

Допълението: Възможно най- стартелно гладене с много размятане. Само където не се сетих не изгладих - то подгъви, то странични шевове, то раменни шевове..... Реално не енужно, защото еластичните тесни дрехи имат нужда само от заличаване на гънки. Останолото го върши самото обличане.

Време: под 2 минути. 2:30 с всичкото връткане за снимките.

Резултата; Може да се гладят и тези дрехи целите без проблем, ако имаш Philips PerfectCare.  А това си е шокиращо за мен!

Това не цели да ви похвали ютията! На всички клипове, по снимките и в коментраите ни се вижда, че тя глади. При това леко и бързо, безпроблемно и без риск за повреда на галденото. Но аз не мога да се начудя как гладенето се превръща в интересно занимание. Гледаш как се получава. Има естесвеипитателен момент и почти по детски любопитство как точно ще се изглади дрехата. Усилие няма.

Аз съм човк, който гледа да си цени времето и да му остава време за сън. Имам много задачи, Половн ден мама, цял ден работник, вечер администратор, къща... но наистина с толкова бързо гладене, тази задача, която винаги съм избягвала не тежи.

# 847
Добър ден Simple Smile
Чета ви с кафето и си мисля... у нас в момента няма вода и ще е така до следобед (авария има), та се чудех ако на вас ви спре водата, а имате да изгладите един куп дрехи, а вие сте изпразнили резервоара на ютията при предното гладене ( при Бу това го е свършил мъжа ѝ  Wink )  Та все пак с Филип Пърфект Кеър ли ще изгладите ужасната купчина или ще си вземе старата тежка ютия?
Аз бих отскочила веднага до магазина да купя една минерална Wink

# 848
  • София
По-скоро до бензиностанцията за една дестилирана.  Wink

# 849
  • най-шареното място
Добър ден Simple Smile
Чета ви с кафето и си мисля... у нас в момента няма вода и ще е така до следобед (авария има), та се чудех ако на вас ви спре водата, а имате да изгладите един куп дрехи, а вие сте изпразнили резервоара на ютията при предното гладене ( при Бу това го е свършил мъжа ѝ  Wink )  Та все пак с Филип Пърфект Кеър ли ще изгладите ужасната купчина или ще си вземе старата тежка ютия?
За съжаление не мога да ти кажа, че ще направя така. Винаги има вода за едно хубаво гладене в къщи.
Технически  обаче: по-бързо и по-ефективно ще е д аотидеш да купиш изворна вода 1,5л.
Цяла пералня и тежка ютия значат доста време и вероятно пак пара, за която трябва вода.
15 минути за бутилката и все още ще си по-бърза с PhilipsPerfectCare със сигурност.

ПС Вече уточнихме преди няколко дни - с празен резервоар не можеш да гладиш.

ППС Вкъщи има хора почти през целия ден. Това значи, че не можем да оставаме без вода.
20л - два галона. ни стигат за такива случаи. И този резерев се поддържа.
Аз гледам мноооого цветя. Там имам 3л. резер в 2 бутилки за поливане.
Филтрираме вода - там още литър. Та може и вкъщи да гладиш ако си наоколо Simple Smile

# 850
И аз се убедих в качеството на ютията. Наистина спестява  време и много, много нерви! Майка ми си я купи, а аз само я пробвах!:))))

# 851
Ей сега привърших аз и с моето пране.
Мъчих се над един анцунг -долнище детско,шушляк.
На етикета пише 100% полиестър.
Трудността ми идваше повече,че материята много се плъзга,докато я гладя и се образуваха едни гадни гънчици,та се наложи второ и трето минаване.Ама то бързата работа,нали знаете,срам за майстора Rolling Eyes
Имате ли такова нещо из гардеробите,интересно ми е как PerfectCare ще го изяде за следобедна закуска ;Р

# 852
Здравейте и от мен,

за жалост съм изпуснала да се включа в томболата за тестване на тази както разбирам чудна ютия, много ми се искаше да я пробвам, аз все залепвам по някоя дреха, много дрехи съсипах и то с няколко модели ютии(няма да казвам марки), които уж ти дават гаранция, че няма как това да се случи. Другото при нас е, че и на мъжът ми често му се случва сам да глади дрехите си и познайте какво се случва с мъж с ютия в ръката Simple Smile за него няма различни материи, няма различни температури, няма загряла и неизтинала..... горката ни ютия.
Пиша, за да се включа в томболата на Филипс, пък дано късметът ми се усмихне Simple Smile

Весели празници на всички!

# 853
  • най-шареното място
Ей сега привърших аз и с моето пране.
Мъчих се над един анцунг -долнище детско,шушляк.
На етикета пише 100% полиестър.
Трудността ми идваше повече,че материята много се плъзга,докато я гладя и се образуваха едни гадни гънчици,та се наложи второ и трето минаване.Ама то бързата работа,нали знаете,срам за майстора Rolling Eyes
Имате ли такова нещо из гардеробите,интересно ми е как PerfectCare ще го изяде за следобедна закуска ;Р

Нямам. Но и дори Philips PerfectCare все още не е успяла да ме убеди да гладя мачкани материи...
Ако остане да живее вкъщи за постоянно, ще докладвам след месец колко съм си променила навиците.
Това с анцунга непременно го опиши на Дядо Колeда. Ти си герои, Angarta!

# 854
  • Пловдив
арт мама, благодаря за съветите относно гладенето на блузи с пришити щампи Hug Пробвах с кърпа между предницата и гърба и наистина става newsm44 Никога не би ми хрумнало newsm78

Ей, една седмица ме нямаше и нямате изчитане
hahaha

Общи условия

Активация на акаунт