Philips PerfectCare тест

• 67 562
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 795
Моето предложение е 01 минута и 03 секунди, т.е. 01:03 мин.

# 796
А да питам дали се променя редакцията ми или си остава същото време, което написах първо?  За да зная, когато обявят времето, колко близко съм Laughing Но така става като БрЪзам, но пък можеби е знак Crazy
Накрая смятам да публикувам списъка с участниците, залозите им и момента в който са го направили!
И ще пусна линк към видео-записа... Така дори всеки сам ще може да намери в списъка кой е победителя!
(Според правилата, прието е първото ти предложение.)

Ако при регистриране на залог от нов участник забележа, че последно е редактирал поста си (Изобщо, защото няма да е ясно какво точно е редактирал), залогът ще бъде регистриран като невалиден

# 797
  • До хладилника, който обичам
agitak, чета внимателно какво пише всеки в темата Grinning но ще се въздържа от участие в твоя конкурс Simple Smile Успех на всички.

# 798
Моето предположение е 01:53 сек.
Сиреч 1мин. и 53сек.

# 799
И последното ми видео за днес, което ще ви пусна е
Гладене на везана яка с основа от тюл с Philips PerfectCare! Перфектен резултат както винаги!

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 17:05 от agitak

# 800
Според мен времето за изглаждане на детската блуза е 1:20.Дано съм познала! Wink

# 801
# 802
27 секунди Rolling Eyes Praynig Blush

# 803
за 12 секунди гладя детска блуза.С кеф  Laughing

# 804
0 мин. и 24 сек. Mr. Green (ако гладиш и отзад)

# 805
за 12 секунди гладя детска блуза.С кеф  Laughing
Това е само споделяне за колко гладиш ти, нали? В конкурса се пита аз за колко съм я изгладила... така че, ако искаш да участваш уточни дали това е залог или не...
 Peace
Иначе справяш се много добре!  Grinning

# 806
# 807
  • най-шареното място
Леле колко сте изписали!
Agitak,  започваш рекламна кампания Simple Smile

# 808
И аз се включвам в темата. Използвам ютия на Филипс, но не постигам такива резултати с нея. Като гледам Пърфект кеър бих искала да я имам, но мъжът ми ще каже, че първо трябва да се счупи сегашната  Laughing

# 809
  • До хладилника, който обичам
Като гледам Пърфект кеър бих искала да я имам, но мъжът ми ще каже, че първо трябва да се счупи сегашната  Laughing
Ако това е единственото условие, аз одма бих уредила "инцидент"... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт