Philips PerfectCare тест

• 67 615
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 810
Като гледам Пърфект кеър бих искала да я имам, но мъжът ми ще каже, че първо трябва да се счупи сегашната  Laughing
Ако това е единственото условие, аз одма бих уредила "инцидент"... Crazy

хаха, права си! Обаче вече прахосмукачката претърпя "инцидент", та сега не знам дали и номера с ютията ще мине  Laughing

# 811
  • До хладилника, който обичам
Слушай сега да ти реда далавера.
Имаш дете на почти 5 месеца. Значи скоро ще пролази, има-няма 3-5 месеца още. През това време мръхти усилено колко не си доволна от сегашната ютия. Като пролази Лаура, някой ден шльопваш ютията на земята и обвиняваш детето, че я е дръпнало за шнура от масата и олеле, Боже, добре, че само тя се счупи и на малката нищо й няма (тя не може да говори и да те изобличи, използвай го). Обясняваш очевидната нужда от по-стабилна ютия - една такава с база... и готово Laughing

# 812
  • най-шареното място
Деликатна дреха
УСПЕШНО

Това гладене ми беше много трудно като избор и документиране /препълнена карта, изтощена батерия... 3 клипа в резултат.
.
Не и като гладене обаче. С опитът ми  до сега с Philips PerfectCare, лекотата на гладене всъщност беше очаквано.
Ако сега влизате в темата - тази ютия освен, че подава пара при ниска температура на плочата /като парогенраторна ютия/, на напрактика не може да изгори тъкан. Стига тя да е предназначена з агладене разбира се Simple Smile

Дрехата:
Вълнена рокля с изкуствени ръкави и много тегели, платки и конструктивни шевове.
Сетих се за нея и я  изпрах, въпреки че не би следвало според етикета. Пак според него се глади с ютия на две точки Simple Smile

Очаквани проблеми:
залъскване на вълната, отпечатване на шевоео от гърба при гладене на лицето.
Резултат: Не се получиха при гладене директно откъм лицето!

Време Като цяло това гладене е вавничко за моите стандарти. Но ако погледнете част от клипче, ще видите че върви бързичко - г;ладене с малко пара, акотрябва леко повторение тук-таме и напред. Вълната е остра материя принципно и не се глади осоебо леко.

Бонусът: Ръкавите, които не пазих! С Philips PerfectCare, тази рокля се глади на едно. Единствената прична да оставя ръкавите за края, е да не ги намачкам. Затов апробвам как се гладят в средата на първия клип - чудно!

Прокапване. Случи ми се за пръв път досега. 4-5 капки при първата пара в началот на  гладенето. Естесвено бе зникакви проблеми - чиста вода, която се изпраи по-скоро отколкото беше накапала.

Обобщено:
Понеже роклята ми харесва, а само така мога да я гладя бързо, моля Дядо Коледа да си запише, че няма начин да гладя толкова много и така хубаво без Philips PerfectCare. A още по-сериозно - това е ютията за смесени материи, дрехи с ефектни материи, апликации, прозрачни детайли - гладите ги както ако бяха целите от една материя. Несравнимо удобство - пестите и време и притеснения какво точно ще залепне този път!

Гладене на лице и гръб:

Следват страници и подгъв и ръкавите.

Клиповете се качват невероятно бавно. Но като са готови ще ги добавя.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 22:31 от арт мама

# 813
Слушай сега да ти реда далавера.
Имаш дете на почти 5 месеца. Значи скоро ще пролази, има-няма 3-5 месеца още. През това време мръхти усилено колко не си доволна от сегашната ютия. Като пролази Лаура, някой ден шльопваш ютията на земята и обвиняваш детето, че я е дръпнало за шнура от масата и олеле, Боже, добре, че само тя се счупи и на малката нищо й няма (тя не може да говори и да те изобличи, използвай го). Обясняваш очевидната нужда от по-стабилна ютия - една такава с база... и готово Laughing

Хареса ми, определено   bouquet Ще се пробвам, дано да се сдобия с такава ютия след този "инцидент"  Hug

# 814
  • най-шареното място
Simple Smile Имаш шанс и да я спечелиш в темата! Simple Smile

# 815
  • най-шареното място
Мнооого добра ютия!Аз съм си харесала подобна в един хипермаркет,поръчах я на Дядо Коледа,дано ми я донесе под елхата!
Аз гладя всичко,имам три деца,които цапат за десет,но не мога да седна да се храня без покривка или да ползваме една кърпа за лице цялото семейство!Затова съм домакиня,обслужвам всички,не се оплаквам.
Пожелавам на всички да получат желаните подаръци за Коледа,защото ако вярваш в чудеса,те се сбъдват!

Явно си и добра и усмихната домакиня Simple Smile Стискам палци! Simple Smile

# 816
за 12 секунди гладя детска блуза.С кеф  Laughing
Това е само споделяне за колко гладиш ти, нали? В конкурса се пита аз за колко съм я изгладила... така че, ако искаш да участваш уточни дали това е залог или не...
 Peace
Иначе справяш се много добре!  Grinning
aaa,кОнкурс...ами залагам на 17 секунди. Пак с кеф  Laughing

# 817
  • София
Хо хо хо, казал дядо Коледа, как добре ще ми дойде една нова ютия. Интересна темичка се е заформила  Peace.

# 818
Тази детска блуза "ютийката-чудо"глади точно за 40 секунди! Ето уравнението на задачката: 10 сек.ръкав + 10 сек.др.ръкав + 20 сек. предна част =40 секунди. bowuu Hug

# 819
  • Пловдив
гледах рекламата, може пък да се науча да гладя най-после, след единичните ми опити с ютията на баба  Laughing

# 820
  • София
...Обясняваш очевидната нужда от по-стабилна ютия - една такава с база... и готово Laughing
...и получаваш нова ютия, която не глади хи-хи. Интересно ми е дали организаторите ще пуснат този парогенератор предколедно на цена, която някое семейство с месечен доход от общо 1000 лв би могло да си я позволи?

agitak, ако изгладиш детската блузка за повече от 15 секунди, ще станеш за срам  Hug
П.П. Прави ми впечатление, че самото гладене с пърфект кеър е бързо и не се налага да потретваш, но много време отделяш детайлно на разгъване на дрехата, напасване и като теглиш чертата излиза, че с обикновена ютия е по-лесен и бърз крайния резултат? Или защото е нова за теб и не смееш да се "развихриш"?

# 821
  • София
0мин. и 48сек. от мен!

# 822
  • най-шареното място
И последното ми видео за днес, което ще ви пусна е
Гладене на везана яка с основа от тюл с Philips PerfectCare! Перфектен резултат както винаги!
Голяма колекция е това Simple Smile
ПС Следващия път го изглади като бродерия - от опаковата страна и върху хавлиена кърпа Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 23:23 от арт мама

# 823
Моето предположение е 0,55 секунди. Надявам се да съм била максимално близо до верния отговор, както се казва "Минута е много" за възможностите на такава ютия!

# 824
Здравейте!
Прочетох първите коментари и регистрирах се само за да участвам.
Не отговарям на условията, за перфектен участник, не съм такава домакиня.
Но искам да участвам, не желая да я тествам аз съм сигурна във функциите й, че са перфектни.
Преди около десетина години имаше игра на прах за пране Деро, е аз участвах в нея и наградата която спечелих беше една от стоте ютии на Филипс. Все още съм с нея, работи безотказно само кабелът малко се поразроши и оголи,но аз съм си го изолирала със специално тиксо. Не е такъв луксозен модел като тази, която сега предлагате като награда, но ми харесва. Никога не ми е правила проблем. Това е единственото, което мога да споделя във връзка с ютиите Филипс.
Желая да имам такъв модел и затова се включвам в горещата надпревара.
Пожелавам успех на всички и Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт