Philips PerfectCare тест

• 67 612
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 765
Леле, избихте рибата с ентусиазма си.

Бу, мерси за нагледния материал, страхотно си се справила, включително от към съдържание на документа  Mr. Green

Резултатът ме задоволява (особено, когато алтернативата е да остана без документ или да трябва да ходя по мъките и наново да го вадя).

Ще изчакам да видя и на Артмама демото.

# 766
В Н И М А Н И Е !    В Н И М А Н И Е !

ОТНОВО ПОЧВА    С Ъ С Т Е З А Н И Е !

Хазарт и тука  завилнява хей,

Някой ще спечели и ще пей!

Може да си ти! Залагай!

Времето изтича – не отлагай!

Agitak,

ОБЯВЯВА
КОНКУРС за спечелването на НАГРАДА-ИЗНЕНАДА. Победителят в конкурса ще получи наградата си по пощата (ако представи реален пощенски адрес в България!)

Правила на конкурса:
Всеки желаещ да се включи в конкурса трябва да публикува в тази тема своето предположение за ВРЕМЕ за което agitak е изгладила конкретна дреха с Philips PerfectCare. Дрехата е детска блуза с дълъг ръкав от памучно трико, размер 104. Гладенето на блузата не е правено с цел бързина, а рутинно, като в съвсем реална ситуация. За нагледна илюстрация на обекта се представят две снимки  – в начално и в крайно положение.

Предположенията за време да се дават с точност до секунда.  Победител ще е този, който познае точния резултат  или този, които даде най-близкия по-малък от крайния резултат. Ако се явят повече познали верния отговор или повече с еднакъв най-близък по-малък от верния отговор, победител ще е този, който пръв е дал своя залог.

Всеки има право само на един залог, без право на редакция! (Не променяйте ника си и не правете допълнителни регистрации в bg-mamma.) Моля за истински честна игра от всички участници, защото само така победата ще е истинки сладка за победителя!!

Гладенето на обекта е документитано със видео-запис, на който са заснети както началното, така и крайното показание на хронометъра. Точният резултат е известен на екипа на Philips PerfectCare, в качеството му на безпристрастен арбитър за конкурса.

Конкурсът започва от момента на постване на тази обява до 23:59 часа на 20 дек. 2011 г. Резултатът, както и видео-файлът ще бъдат публикуванни в края на проекта - 21.12.2011 г.

(Един съвет за желаещите да се включат: Изчетете и изгледайте повторно всички постове и видео-записи на agitak в темата, както и не пропускайте следващите такива от нея! Само така най-добре ще можете да направите своята прогноза за да стигнете до успеха!)

Участвайте!

Начално положение:

Крайно положение:

# 767
Agitak, срамота  ще е да си отделила повече от 30 секудни  Grinning

# 768
Agitak, срамота  ще е да си отделила повече от 30 секудни  Grinning

Тук оставам безмълвна!
ЗАЛАГАЙ ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ, не подпитвай!    Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 769
1 минута и 37 секунди е моето предположение Party

П.С.Б*си майката!!! Вместо 0 написах 3 #Cussing out От бързината е. Вие преценете дали може да го поправя на 1 минута и 7 секунди, но това исках да напиша #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дамо се невиди, кФа съм тъпа кокошка. Пиййй #Cussing out Cry

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 15:45 от `GHOst whisSpeRer* ~

# 770
Продължавам с видео-темите. Днес тя е Гладене на ефирно шалче!

В изпран и изсушен вид шалчето прилича повече на връзка за обувки, отколкото на шалче - вижте записа и се уверете! Обаче парата на Philips PerfectCare направо му разтапя душичката и то се разтваря леко леко за да покаже изтинския си чар и нежност:

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 15:50 от agitak

# 771
1 минута и 37 секунди е моето предположение Party

П.С.Б*си майката!!! Вместо 0 написах 3 #Cussing out От бързината е. Вие преценете дали може да го поправя на 1 минута и 7 секунди, но това исках да напиша #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дамо се невиди, кФа съм тъпа кокошка. Пиййй #Cussing out Cry
Браво! Каква светкавична реакция - Имаме вече първи участник! Grinning
(Не се коси -може пък точно грешката, която си направила да е вярния отговор! Съдбата си знае работата! Grinning)

# 772
Аз пък продължавам да си упорствам за 30-те секунди.Повече не бих й отделила пък, особено ако имам Philips Perfect Care  Crazy

# 773
Аз пък продължавам да си упорствам за 30-те секунди.Повече не бих й отделила пък, особено ако имам Philips Perfect Care  Crazy
Сега ми е по-ясно, че залагаш на 0 минути и 30 секунди - ако греша, поправи ме!

# 774
  • До хладилника, който обичам
1,6 минути залагам аз - моят хронометър толкова показа за средна памучна блуза Wink ако позная, може и без награда-изненада (освен ако не е някоя такава ютия  Mr. Green тогава я искам).
Състезание в състезанието от участник дали е добра идея Thinking

Аз продължавам с предизвикателството за гладене на най-деликатните тъкани у дома  Grinning

Специално за pachikrak & Geraldine & който още се вълнува за моята особа - не се тревожете за мен, момичета  Hug не се превръщам в Марта Стюарт, нито имам шанс това някога да стане  Mr. Green

Просто използвам ситуацията и полека подготвям къщата си (понастоящем с краката нагоре, буквално) за предстоящите празници  Grinning тук гладене, там вдигане на играчка, малко по малко ще заприлича на подреден дом и тъкмо ще стане - ще нахлуят празниците и няма да остане и следа  Laughing Ползвам времето до 21-ви, че после я камилата, я камиларя (разбира се, надявам се да е камилата, но за всеки случай...)

Така или иначе не се престаравам и не се натягам - идеята е да тестваме ютията в реални условия и истински ситуации, каквито има във всеки дом почти. Това е, което правя и аз - гладя неща, които и иначе биха ми се случили, било то и веднъж годишно  Mr. Green

п.с. pachikrak, твоята хартия беше бонус към сделката. За теб съм готова и здравната книжка да си изгладя  hahaha

А сега: дъ гладенето за деня - след лиричното отклонение с гладене на Много Важни Документи, продължавам с гладене на деликатни тъкани.

Това е една много стара покривка от баба ми, (лека й пръст   bouquet)
Памук с вълна, ръчно тъкана. Много фина и много красива, поне според мен. Имаме доста такива неща, завещани в чеизите (да-да, всеки от тримата внуци има голяааам чеиз  Grinning признавам, че рядко го ползвам, но напоследък почнах да вадя това-онова и не само, че е приятно да се насладя на хубава тъкан с автентичен вид, толкова високо ценен от artsy-fartsy guys, но и си спомням за хора и минали събития. (Или ставам сантиментална с наближаване на празниците, или се превръщам в бабичка, или и двете.)

Покривката за легло е използвана. Прибрана е от известно време - тъй като е от естествени материи (вълна), на места е излиняла и поизядена от огладнели молци Simple Smile

Стояла е прибрана от доста време и е понамачкана и със сигурност - пресушена:

Изглажда се прекрасно, лесно и без проблеми, въпреки деликатната тъкан (деликатна не само като състав, но и като възраст):

Следва я друга покривка, този път за маса, с ръчно плетена дантела на една кука от другата ми баба (да ми е жива и здрава  Grinning)

Нямам желание да я третирам специално, така че се пере с другите дрехи у дома, но за съжаление после задължително има нужда от гладене:

Тя също се изглажда с лекота:

И накрая следва един дамски шал Pashmina. Сега, ясно е, че той не може да мине към коледната украса на дома. Но спокойно, момичета! Тук пъкленият план е друг  Mr. Green Шалът е на мама - и след като го изгладих, мисля да й го поднося  Mr. Green

(не казвайте на мама!)

И така: и трите материи - памук с вълна, памук и ръчна дантела и изкуствена материя - са деликатни и в обичайни условия искат внимание. И трите се изгладиха лесно, бързо и приятно (точно като за хора, които не обичат да прекарват по половин ден зад масата за гладене).

Резултат от гладене на деликатни тъкани: PASS.

# 775
Аз залагам на 0 мин и 45 сек  Laughing

# 776
Ето и на Бу, предложението да тествам пионерската връзка дали ще издържи на забравена Philips PerfectCare отгоре й.
(Уговорката ми е само времето да не е 5 минути, а на половина - надявам се така и вие да не чакате по-дълго за да видите резултата. За мен той е еднакакъв и за 2:30 и за 5 и за 50 минути...)

# 777
  • До хладилника, който обичам
Благодаря за изпълнението, agitak. Връзката е копринена, нали не греша, стана дума по-напред в темата? Коприната е по-устойчива, особено с тази ютия. Ако някой има найлонова, каквито бяха повечето, ще е супер да се тества  Grinning Доброволци?

# 778
Аз смята, че 1.42 е отималното време, все пак има и ръкавчета тази блузка Simple Smile
 Grinning

# 779
Мнооого добра ютия!Аз съм си харесала подобна в един хипермаркет,поръчах я на Дядо Коледа,дано ми я донесе под елхата!
Аз гладя всичко,имам три деца,които цапат за десет,но не мога да седна да се храня без покривка или да ползваме една кърпа за лице цялото семейство!Затова съм домакиня,обслужвам всички,не се оплаквам.
Пожелавам на всички да получат желаните подаръци за Коледа,защото ако вярваш в чудеса,те се сбъдват!

Общи условия

Активация на акаунт