Philips PerfectCare тест

• 67 621
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 825
Привет на всички! Mоите най-сърдечни поздравления за трите коментаторки. И трите са истински героини в моите очи. Искрено признавам, че до сега само следях темата като страничен наблюдател и тази тема ме провокира въобще да си направя профил в БГ мамма. Не мислех да участвам, но наскоро видях ютията на една демонстрация и много ме впечатли. Сега щом има и томбола за коментиращите - искам да участвам, разбира се.

Коментарите тук са адски полезни и с интерес гледах и качените от коментаторките клипове. Признавам, че инсталацията с видео камера на очила за плуване ме разсмя много Simple Smile, а нагледното показване как ютията глади различни тъкани е много ключово за мен.

Не съм фен на гладенето (виждам, че и доста други не са и това ме успокоява Simple Smile), но винаги е добре да имаш добър помощник за това.

Успех на всички!

# 826
  • най-шареното място
Почти безконтактно гладене на силно набран буфан ръкав
Част от последното предизвикателство - деликатна дреха и 3 част от гладенето й във видeо.
УСПЕШНО

Слагам като отделен пост защото чак сега се качи.
А и защото е гладено почти безконтактно - като перде - 0т 3-8mm Simple Smile

Нямам  мини масичка за гладене за ръкави. Още едно нещо за прибиране, премятане и стопанисване. Пък кога се налага?
Е, с тази дреха щеше да помогне. Но се сетих да напаря ръкава без да го притискам даже.

Единствената хитрост, която използвам /освен всичките хитрости на самата Philips PerfectCare/ е малка кухненска кърпа сложена под набора на ръкава за да му даде форма и близост до ютията.

Перфектно изгладени ръкави! Под 3 минути с всичкото въртене и показване на гънки! Че и на цялата рокля Simple Smile.

Общо време за цялата рокля: под 14:15

Това времето на трите клипа като сума. Засичам по тях, а не мога да ги гледам преди да се качат. Затова и времето идва сега. Няма никакво недокументирано в клиповете гладене по роклята.
В тях обаче има показване на роклята няколко пъти.
Реално без снимане времето би било не повече от 10 минути.

Кoлкото по-сложно е за гладене едно нещо, толкова по-впечатляващо е колко безпроблемно и бързо се глади с Philips PerfectCare.

ПС Роклята имам от миналата зима, но така и не намерих времем /и желание/ да я изгладя до пролетта.

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 00:41 от арт мама

# 827
MTV, велурът глади ли се по принцип Thinking Само това, което се глади, се глади, нали знаеш Laughing

Да, да-глади се Peace
Ето:

http://www.luter-bg.com/bg/maintananceofleatherclothing

# 828
  • До хладилника, който обичам
Хммм, с много условия е. Пере ли се твоят? Ако да, дай да го изгладим да видим какво ще стане Grinning
С велура съм малко на "вие" - имам обувки, но специалните грижи, които изискват, малко ме дразнят. Специални спрейове, специални четки, и накрая резултатът не е кой знае колко впечатляващ...

# 829
Добро утро на всички участници във форума!

Agitak, Арт Мама и Бу, поздравления за изпълненото предизвикателство. Благодарим за споделените от вас снимки и материали. Наистина се създаде празнично настроение в темата - изцяло благодарение на вас.   bouquet  bouquet  bouquet

Сега е ред на предпоследното предизвикателство. От почти 3 седмици вие неуморно гладите и споделяте с нас впечатленията си. За това и решихме това предизвикателство да е по-лесно - все пак не искаме да ви отнемаме прекалено много от времето за коледни приготовления и купуване на подаръци.  newsm03 newsm03 newsm03

И така според нас PerfectCare е много лесна за почистване. Смятаме, че с безпроблемната и ефективна система за премахване на котления камък ви трябват само 60 секунди да удължите живота на ютията си. Проверете това твърдение. Ще се радваме да чуем вашите отзиви.

Желаем ви успех в това последно предизвикателство преди последното, което ще обявим в понеделник.

Agitak, Арт Мама и Бу, успех на вас в предизвикателството!  newsm47 newsm47 newsm47

Всички останали участници в БГ Мамма - припомняме ви, че и вие можете да участвате в надпреварата за една ютия Philips PerfectCare. Участвайте в томбола за ютията, като зададете въпрос или просто коментирате в темата. А ето и как Philips PerfectCare спокойно се разхожда върху всякакъв тип тъкани без необходимост от настройване на температурата.

# 830
Идеално, лесно предизвикателство Grinning

# 831
като заговорихме за почистване как става почистването на плочата на ютията?

# 832
като заговорихме за почистване как става почистването на плочата на ютията?
Ютията се загрява 2 минути, след това се изключва от контакта и се глади влажна тъкан (памучна - кърпа, например) до почистване на плочата Peace

# 833
Леле колко сте изписали!
Agitak,  започваш рекламна кампания Simple Smile
Що, не? Айде, изненадайте ме и вие с Бу с нещо различно! Grinning Grinning

# 834
...Обясняваш очевидната нужда от по-стабилна ютия - една такава с база... и готово Laughing
...и получаваш нова ютия, която не глади хи-хи. Интересно ми е дали организаторите ще пуснат този парогенератор предколедно на цена, която някое семейство с месечен доход от общо 1000 лв би могло да си я позволи?

agitak, ако изгладиш детската блузка за повече от 15 секунди, ще станеш за срам  Hug
П.П. Прави ми впечатление, че самото гладене с пърфект кеър е бързо и не се налага да потретваш, но много време отделяш детайлно на разгъване на дрехата, напасване и като теглиш чертата излиза, че с обикновена ютия е по-лесен и бърз крайния резултат? Или защото е нова за теб и не смееш да се "развихриш"?

Ммммм,  Wink Интересно и аргументирано мнение!  Grinning Grinning

# 835
  • София
Тъй, да се включа и аз в томболата, че моята ютия е на има-няма 100 гг. (по-малко, разбира се  Wink ), а и доста отдавана се отчупи парченце пластмаса от нея и все не можем да стигнем до купуването на нова (пък и нали си работи...). На мене ми е интересно какво е покритието на Philips PerfectCare, сигурно го има в презентацията или коментарите, предполагам по някое вр. ще разбера.  Peace

# 836
И последното ми видео за днес, което ще ви пусна е
Гладене на везана яка с основа от тюл с Philips PerfectCare! Перфектен резултат както винаги!
Голяма колекция е това Simple Smile
ПС Следващия път го изглади като бродерия - от опаковата страна и върху хавлиена кърпа Simple Smile

Ако беше жива баба ми, сигурно щеше да изрови и неподозирани за мен шедьоври от архива й в килера!
Тя така гладеше такива неща - с кърпа и от опакото, ама смятам, че това е като да не уважаваме възможностите на Philips PerfectCareNaughty

Grinning Grinning Grinning

# 837
Тъй, да се включа и аз в томболата, че моята ютия е на има-няма 100 гг. (по-малко, разбира се  Wink ), а и доста отдавана се отчупи парченце пластмаса от нея и все не можем да стигнем до купуването на нова (пък и нали си работи...). На мене ми е интересно какво е покритието на Philips PerfectCare, сигурно го има в презентацията или коментарите, предполагам по някое вр. ще разбера.  Peace

В английското ръководство пише ето това:

Soleplate: SteamGlide

# 838
1. Смятам , че съм перфектния участник, защото съм млада жена, която има нужда от смяна на своята ,,стара и изхабена,, ютия!

2.Готова съм, естествено- когато граденото е приятно с нова ютия от нова технология, е налице и възможността за споделяне колко лесно и приятно е гладенето!

3. Като покажя снимка с това как гладенето с новата ютия не отнема много време  и колко щастлива съм от своята награда! Какво по- хубаво от това човек да получи подарък за Коледа, на Коледа стават чудеса, така че аз вярвам, че аз съм чудото и чудото е около мен! Повярвайте и Вие!!!

# 839
1. Смятам , че съм перфектния участник, защото съм млада жена, която има нужда от смяна на своята ,,стара и изхабена,, ютия!

2.Готова съм, естествено- когато граденото е приятно с нова ютия от нова технология, е налице и възможността за споделяне колко лесно и приятно е гладенето!

3. Като покажя снимка с това как гладенето с новата ютия не отнема много време  и колко щастлива съм от своята награда! Какво по- хубаво от това човек да получи подарък за Коледа, на Коледа стават чудеса, така че аз вярвам, че аз съм чудото и чудото е около мен! Повярвайте и Вие!!!

Общи условия

Активация на акаунт