Philips PerfectCare тест

• 67 586
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 915
  • До хладилника, който обичам
Бърза игра за всички желаещи, за раздвижване на петъчния ден  Grinning

Условията:
- няма награди
- няма нужда да гледате кой какво е гладил до момента
- гледате и изказвате предположения какви са материите, които гладя на клипа
- всичко е само за забавление и добро настроение

Отговорът - довечера  Grinning

Позналите верния отговор получават морална награда, че са спецове и нищо не им се опира!

Няма нужда и самите вие да гладите или да сте гладили някога. Достатъчно е просто да носите дрехи и да предположите от каква материя са тези на гладачната дъска  Laughing

За съжаление клипът не е с достатъчно високо качество, затова ето и няколко снимки:

...изкажете се  Simple Smile

p.s. сетихте се какво показва този 'експеримент', нали? Не е за да докаже, че гладя нефелно, но по седем с един удар  hahaha

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 14:34 от Бу

# 916
С арт мама днес май заедно сме си редили програмата какво да ви пускаме!

Ето го и моето „представление” по сравняване на Philips Perfect Care и онова нещо, дето ползвам за ютия  преди  парният генератор да влезе в дома ми.... (Извинявам се, просто не мога да назова точно марката на ютията ми, защото надписът се е поизтрил до неразгадаемост. Със сигурност не е някоя по-известна марка, защото все щях да я запомня.)  Embarassed И, още, моля не се смейте на допотопния ми метод на гладене. Ползвам това, с което разполагам, щото при мен „Няма, не мога”. Трудно(?), лесно (?) – важното е, че все върши работа.)

Та така, избрах си една бяла памучна блузка, от оная материя дето най-трудно се глади, особено ако е пресушавана над месец! И още, моделът на блузката има и затрудняващи гладенето участъци – релефни тегели и наборни харбалички при закопчаването. Между другото самата материя има и елестан, но той сякаш изобщо не се отрязява смечаващо на упоритите гънки!

Първото видео е за гладенето на предницата с копчетата с Philips PerfectCare, а другите два записа – за гладенето на предницата с илиците със старата ми ютия. (Два са записите поради непредвиденото нахлуване на терминатора в „студиото ми за записи” – сами ще се уверите, че се налага да спра камерата. )
Иначе и с двете ютии гладих еднакво дълго, но крайния резултат от към качество е повече от очевиден! И релефните тегели и харбаличките са много по-добре изгладени с Philips PerfectCare, от колкото с метода „ в едната ръка ютията, в другата – шишето с вода за пръскане”...  А пък колко броя излишни движения ми е спестил Philips PerfectCare, не ми и дойде на ум да отчитам, защото сигурно щях да се омотая в броене...
Едва ли има някой, който да се усъмни в предимствата на Philips PrefectCare пред “разчленения процес на гладене” (вода-ютия, вода-ютия...), но все пак щеше ми да дам шанс да усетите как от миналото скачам директно в бъдещето и как съвсем логично е от това да следват моите „суперлативи” към Philips PrefectCare, т.е., те за мен не са суперлативи, а съвсем реална оценка!

Накрая, искам да споделя и още нещо. За двете седмици гладене с Philips PerfectCare навиците ми тотално са се променили. Значи, хващам старта ютия и машинално търся с пръст бутона за парата..... аааа, излюзия – няма такъв тук!
Та, имам една молба към екипа на Philips PerfectCare – на двете коментаторки, които няма да спечелят за себе си Philips PerfectCare, да им предложите някаква компенсация заради дискомфорта отново да си възстановяват старите навици от преди ползването на Phipils PerfectCare!  Praynig  Grinning Grinning Grinning Grinning

Ето снимките и видеото:

1. Блузката в началото на теста

2. Гладене с Philips PerfectCAre

3. Гладене с разделна употреба на ютия и вода - 1

4. Гладене с разделна употреба на ютия и вода - 2

Крайният резултат:

Peace

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 15:24 от agitak

# 917
Бу, интересна модификация на....  Laughing  
Имам едно въпросче, а можеш ли да докажеш с видео (примерно) какво пише на етикетите на дрешките?... Добре ще е които познае, наистина да му докажеш, че е познал, и  да може с повече чест да се удари в гърдите!

Grinning

# 918
Бууууууууу,всичките ги знам,ама само на вид ;Р И ние имаме такива Joy Joy Joy
Ако говорим сериозно,памук,трико ,малко полиестър,за другото съм прекалено кьорава  ooooh! ooooh! ooooh! Но съм хипер мега макси впечатлена от 7 в 1   bouquet

agitak, в лявата половина на снимката,където е гладено с Philips PerfectCare нещо ми жълтее,това ефект от светлината ли е ,или поразия от ютията-около дантелката и вляво от нея.

# 919
Бу, интересна модификация на....  Laughing  
Имам едно въпросче, а можеш ли да докажеш с видео (примерно) какво пише на етикетите на дрешките?... Добре ще е които познае, наистина да му докажеш, че е познал, и  да може с повече чест да се удари в гърдите!
 Grinning
На... кое? Grinning
Не всички имат етикети, но и не мисля, че трябва да "доказвам" нещо - това е само за забавление Wink

Angarta, да, извадих някои от съндъците  Mr. Green знам, че и други имат такива, дефицитни бяха едно време.

# 920
Бууууууууу,всичките ги знам,ама само на вид ;Р И ние имаме такива Joy Joy Joy
Ако говорим сериозно,памук,трико ,малко полиестър,за другото съм прекалено кьорава  ooooh! ooooh! ooooh! Но съм хипер мега макси впечатлена от 7 в 1   bouquet

agitak, в лявата половина на снимката,където е гладено с Philips PerfectCare нещо ми жълтее,това ефект от светлината ли е ,или поразия от ютията-около дантелката и вляво от нея.

Явно тук излизат само по-ярките петна - истината е, че цялата снимка е на такива жълти петна, заради ограничените опции на камерата ми за сминки на вечерно осветление... Знам си аз, че видео-камерите не могат да се мерят с фотоапаратите при правене на снимки, ама нея си имам само.
 Peace

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 15:13 от agitak

# 921
На... кое? Grinning
Не всички имат етикети, но и не мисля, че трябва да "доказвам" нещо - това е само за забавление Wink
...

А, разбрах - не е модификация на .... Grinning
Аааа,  Ти   ще се забавляваш за Наша сметка  hahaha ... щото как ще сме сигурни, че сме познали (или непознали)

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

УСПЕХ! УСПЕХ!
(Най-искрено!  Grinning)

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 15:18 от agitak

# 922
Още една демонстрация от мен – Гладене на ученическа униформа - с лице от памук. Е, в случая спрях само на елечето, че плисирана пола вече гладих веднъж.

От баба ми знам, че такива дрехи, както и сака се гладят през кърпа за да се избегне излъскването на плата от високата температура на ютията.
На този тест, обаче проверявам как ще се справи Philips Perfect Care  от самото лице и „на голо” на плата! 
Ми, всичко си изглежда идеално! Няма никакви следи от излъскване, а самото изглаждане стана наистина много бързо! (За съжаление, цветът на униформата е тъмно син и вероятно не е много подходящ за документитране с видео, ама не разполагам с друг вид униформа.)

# 923
agitak, не те разбрах, извинявай   Rolling Eyes Опитваш се да кажеш, че е модификация на твоето залагане за колко си изгладила блузата ли? Ако е така, то - разликите са достатъчно големи, вярвам, за да нямат общо.
Не насърчавам никого да гледа какво съм писала в темата за PerfectCare, не трябва да проследява кой и какво глади за колко, нито има награди и залагания Wink
Общото е една ютия Wink или и за нея ако пишем, ще е модификация на...?  Laughing

Моят въпрос е "модификация", ако настояваш за думата, на едно предно предизвикателство на екипа на Philips PerfectCare Wink както и на мой собствен клип от подобно естество, качен преди няколко дни  Laughing

# 924
Ей сега докато се хихиках тайно от темата, си спомних една простотийка.Като бях ученичка си нямах още преса за коса.С девойките се събирахме и си гладихме косите Whistling Whistling Whistling под кърпа.Ефектът на права коса се задържаше над 4-5 дни
Една даже успя да си залепи ютията на скалпа #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Та аз няма да искам от вас да си гладите косите Crazy Crazy Crazy ,ама примерно косата на една кукла под кърпа ще ми е много интересно да видя как се глади.Ей така,просто като спомен...
Колкото до лъскавостта- никъде из гладенията не ми направи впечатление някъде дрехите да светкат newsm78

# 925
КАТО ЕДИН ПЕРФЕКТЕН ДОМАКИН ИМАМ НУЖДА ОТ ПЕРФЕКТНАТА ЮТИЯ.
Philips PerfectCare е мечтаният Коледен подарък! Любител съм на качествената техника и уреди за дома. Всичко е много по-лесно и качествено изпълнено. Виждам, че има много активни и атрактивни потребители в този форум - благодаря Ви за развлекателните коментари.

# 926

Та аз няма да искам от вас да си гладите косите Crazy Crazy Crazy ,ама примерно косата на една кукла под кърпа ще ми е много интересно да видя как се глади.Ей така,просто като спомен...

Май и под кърпа, има вероятност да се стопи Thinking

Аз не съм си гладила косата на времето, въпреки че винаги ми е била до кръста, и не е от тип "права"; но скоро се загледах в някаква реклама на маша...била само 170 градуса Crazy мнооого бе! #Crazy Пък ютиите колко ли "вдигат"? newsm78

Колкото до лъскавостта- никъде из гладенията не ми направи впечатление някъде дрехите да светкат newsm78

Да, и на мен Peace което е мноооого голям + Peace

# 927
agitak, не те разбрах, извинявай   Rolling Eyes Опитваш се да кажеш, че е модификация на твоето залагане за колко си изгладила блузата ли? Ако е така, то - разликите са достатъчно големи, вярвам, за да нямат общо.
Не насърчавам никого да гледа какво съм писала в темата за PerfectCare, не трябва да проследява кой и какво глади за колко, нито има награди и залагания Wink
Общото е една ютия Wink или и за нея ако пишем, ще е модификация на...?  Laughing

Моят въпрос е "модификация", ако настояваш за думата, на едно предно предизвикателство на екипа на Philips PerfectCare Wink както и на мой собствен клип от подобно естество, качен преди няколко дни  Laughing
Изобщо на нищо не настоявам, просто се забавлявам по инерция след гладене и гледане на други как гладят с Philips PerfectCare.... и се хихикам като Angarta... (Бу, моля те, не се засягай!  Praynig, не съм го целяла!)
(Извинете ме всички във форума, обещах да не многословя, ама понякога ми е трудно да се удържа, щото наистина много ми е кеф тоя проект!  Grinning Grinning)

# 928
КАТО ЕДИН ПЕРФЕКТЕН ДОМАКИН ИМАМ НУЖДА ОТ ПЕРФЕКТНАТА ЮТИЯ.
Philips PerfectCare е мечтаният Коледен подарък! Любител съм на качествената техника и уреди за дома. Всичко е много по-лесно и качествено изпълнено. Виждам, че има много активни и атрактивни потребители в този форум - благодаря Ви за развлекателните коментари.
Ииии, каква чест!  - в курника отново се появи петел! !
Драги ПЕРФЕКТНИ домакине, моля, споделете своя опит с качествени уреди за гладене
 Grinning Grinning Grinning Grinning

# 929
Ей сега докато се хихиках тайно от темата, си спомних една простотийка.Като бях ученичка си нямах още преса за коса.С девойките се събирахме и си гладихме косите Whistling Whistling Whistling под кърпа.Ефектът на права коса се задържаше над 4-5 дни
Една даже успя да си залепи ютията на скалпа #2gunfire #2gunfire #2gunfire

абе,,  newsm78 newsm78 newsm78, знайШ ли от какво са направени тия кукленски коси? Ако бяха от човешки косъм (за който казваш, че се гладел) бих опитала, ама така на сляпо, не смея....И я си представи, че аз взема че спечела ютийката, ще се пукна от яд, ако вече съм я съсипала, макар и частично, с непремерени рискове!

Та, "спомен, спомен" за теб, ама после ютийката може на мен да ми остане само "за спомен"...
 Confused
 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт