Philips PerfectCare тест

• 67 489
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Пловдив
Да се включа и аз към всеобщите благодарности Hug

Благодаря Ви момичета   bouquet 

Наистина, тези 21 дни минаха неусетно и макар че гладенето е дейност, с която по принцип релаксирам, в надстройката на гардероба ме чакаха 4 броя зимни шушлякови якета, на които така и не им идваше времето да ги изгладя... А гладенето беше наистина наложително, предвид факта, че в края на сезона прибирам дрехите в чували с цип,  които се вакуумират Rolling Eyes Сами се сещате за какво иде реч, предполагам...

Е, с четенето на коментарите нямаше как да не се хвана да ги изгладя и една вечер, след като малкото зверче заспа, се хванах с тази дейност.
Половинката остана много доволен - вече има избор от 3 якета и една поларена риза hahaha ...А това, от своя страна, доведе до замисленото от мен: "Ама виж сега, ако имах ония Филипс, за който ти говоря напоследък, щеше да имаш изгладени якета мнооого по-рано"

# 1 186
Предизвикателството свърши. Олекна ми. Българската Марта Стюърт има шанс да се трансформира отново в Бу (но само след като изглади МТВ и другата девойка /сори, не мога да видя ник-а й/), Агитак да се върне към ежедневните си задължения (различни от гладене и снимане), Артмама - да направи нещо прекрасно (пачуърк или както и да се казват тези красоти). А аз - да се отдам на почивка, готвене, деца и всичко различно от работа, вкл. четене на теми за гладене във фас-паузите  Mr. Green.

Сериозно - успех и на трите  Peace За цялото това гладене и снимане, не ютия, ами 1-седмична почивка в 5-звезден хотел заслужавате. Или домашна помощница (а.к.а чистачка) за 1 година. Която да глади с новата ютия  Joy

# 1 187
  • Варна
Предвид сериозността на предходния ми постинг.... (аз съм сериозен човек със сериозните неща!)
ще ми се да завърша с малка усмивка, представяща иначе, истински искрените впечетления на децата ми, нищо, че думите им са наредени от мен!

...........................

Браво - на теб, за стихотворението, а на малката красавица, че го е научила и го казва така изразително! Впечатлена съм! smile3501

Поздравления и на трите коментиращи момичета, аз не бих могла да избера коя да е победителката, толкова всеотдайни и интересни бяхте! Подкрепям изказаната по-рано идея - нека всяка от вас получи по една ютия, заслужавате го! Hug

Това със скрития текст ме заинтригува, Бу, Мамма, дайте разяснения как се слага, че за пръв път виждам такова чудо след 8 (леле, мале!) години във форума?!

# 1 188

Това със скрития текст ме заинтригува, Бу, Мамма, дайте разяснения как се слага, че за пръв път виждам такова чудо след 8 (леле, мале!) години във форума?!

Има бутон "Скрит текст" на първия ред с бутоните при писане на мнения (след BOLD, Italic....). Пада се 8-мия бутон, преди него е "движещ се текст"

# 1 189
  • Варна
Мерси, pachikrak! Никога не съм му обръщала внимание на този бутон. ooooh! Голям съм заплес!

# 1 190
Благодаря! Радвам се, че те е развеселило!  Grinning
Надявам се харесала се е и презентацията ми на Philips PrefectCare... Тя отне наистина много време, а най-гадното беше, че накрая не можах да я конвертирам на видеофайл, за да го кача  в youtubе. ... Обаче, вадя аз на масата План "Б" и снимам екрана със старата бойна камера! ( "нЕма не мога!" - нали знаете! ) ... Затова и качеството не е добро, ама все е нещо, иначе на халос щеше да е целия ми труд.

Сетих се да ви кажа за един трик, как да виждате Презентацията по-отблизо. Натиснете едновремено клавишите "Ctrl" и "+" - тази комбинация приближава екрана напред и ще виждате буквите по-ясно.  Може да го направите няколкократно. Обратното връщане назад е с "Ctrl" и "-"   .

Момичета, вероятно това ще е единствения ми постинг днес тук - екшънът в офиса е неописуем. Надявам се утре да е по-добре!
 Hug

Предвид сериозността на предходния ми постинг.... (аз съм сериозен човек със сериозните неща!)
ще ми се да завърша с малка усмивка, представяща иначе, истински искрените впечетления на децата ми, нищо, че думите им са наредени от мен!

...........................

Браво - на теб, за стихотворението, а на малката красавица, че го е научила и го казва така изразително! Впечатлена съм! smile3501

Поздравления и на трите коментиращи момичета, аз не бих могла да избера коя да е победителката, толкова всеотдайни и интересни бяхте! Подкрепям изказаната по-рано идея - нека всяка от вас получи по една ютия, заслужавате го! Hug

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 13:14 от agitak

# 1 191
  • До хладилника, който обичам
Предизвикателството свърши. Олекна ми. Българската Марта Стюърт има шанс да се трансформира отново в Бу (но само след като изглади МТВ и другата девойка /сори, не мога да видя ник-а й/), Агитак да се върне към ежедневните си задължения (различни от гладене и снимане), Артмама - да направи нещо прекрасно (пачуърк или както и да се казват тези красоти). А аз - да се отдам на почивка, готвене, деца и всичко различно от работа, вкл. четене на теми за гладене във фас-паузите  Mr. Green.

Сериозно - успех и на трите  Peace За цялото това гладене и снимане, не ютия, ами 1-седмична почивка в 5-звезден хотел заслужавате. Или домашна помощница (а.к.а чистачка) за 1 година. Която да глади с новата ютия  Joy

Пссст! Как си го помисли дори!
Ако стане моя ютията, Трапезица е добре дошла да си оглади палтото, а на MTV ще изпълня друго едно обещание, ама викам - доста гладих и други дрехи освен моите Laughing

Но! Предложението за домашна помощница приемам веднага.

# 1 192

Сетих се да ви кажа за един трик, как да виждате Презентацията по-отблизо. Натиснете едновремено клавишите "Ctrl" и "+" - тази комбинация приближава екрана напред и ще виждате буквите по-ясно.  Може да го направите няколкократно. Обратното връщане назад е с "Ctrl" и "-"    .

Този номер става и Ctrl и скролерчето на мишката напред назад и текста се увеличава/ намалява

# 1 193
......Поздравления и на трите коментиращи момичета, аз не бих могла да избера коя да е победителката, толкова всеотдайни и интересни бяхте! Подкрепям изказаната по-рано идея - нека всяка от вас получи по една ютия, заслужавате го! Hug...

Според мен Филипс,като една уважавана фирма  е редно да оценят представлението,което спретнаха трите момичета и да им оставят ютиите.Така ще направят още по-добро впечатление.Такава голяма реклама им направиха,че дори мъжа ми,който изобщо не поглежда "бг мамата" се заинтригува.

Весели празници на всички  Hug

# 1 194
......Поздравления и на трите коментиращи момичета, аз не бих могла да избера коя да е победителката, толкова всеотдайни и интересни бяхте! Подкрепям изказаната по-рано идея - нека всяка от вас получи по една ютия, заслужавате го! Hug...

Според мен Филипс,като една уважавана фирма  е редно да оценят представлението,което спретнаха трите момичета и да им оставят ютиите.Така ще направят още по-добро впечатление.Такава голяма реклама им направиха,че дори мъжа ми,който изобщо не поглежда "бг мамата" се заинтригува.

Весели празници на всички  Hug

Гласувам "за" с 2 ръце!
Весели празници и от мен!  Nature Snowman santa2

# 1 195
Аз направо предлагам да им се оставят и на трите, пък да няма томбола сред зяпачите и коментаторите. Ами така де, ще се падне на някой, който е писал заради играта един пост и после е драснал. Трябва да се оценят усилията и оригиналността на дамите, пък ютиите вече имат пръстовите им отпечатъци, маркирани са и заредени с енергията на домовете им. Къде тепърва да се връщат сироти?   Laughing
Момичета, справихте се страхотно! Ако аз бях на ваше място, едва ли щях да имам толкова богати идеи!   bouquet

# 1 196
  • най-шареното място
За малко се отбивам. Преди 5 минути включих компютъра днес Simple Smile
Пак се смях. От скритие текст почнах още Simple Smile
При мен лудницата уж трябваше да понамалява след излизане в 8 се прибирам сега за час.

И аз имам странични ефектни от предКоледната треска - умора и болки в гърлото. Но ще се възстановявам по празниците. Почваме Коледните сладки утре Simple Smile

PS Бу, и аз не знаех как се слага скрит текст, но то че Мамма вижда всичко е ясно, а с тоз скрит тектс, как да не погледне Simple Smile
и аз да го употребя:
Скрит текст:
ей,тука скриваме всякакви проблеми поне до следващата нова година - посрещането на 2013

# 1 197
Скрит текст:
ей,тука скриваме всякакви проблеми поне до следващата нова година - посрещането на 2013

Whistling

Скрит текст:
21.12.2012г., забрави ли? Каква ти 2013-та  Mr. Green

# 1 198
И аз съм на мнение, че трите дами заслужават ютии, битката беше много интересна, коментарите им още повече, беше удоволствие за мен да чета и съпреживявам. Но при магиите, които прави тази ютия, аз все още отказвам да гладя. Поне докато не я получа под елхата Simple Smile

# 1 199
Затишие пред буря, всички се изпокриха офлайн... Laughing Днес майка ми глади с ютията. Питах я как й е - "става". Бях изумена. Казвам, ама не гладиш ли с нея по-лесно от обичайно? Да, казва, ама пак не обичам да гладя Mr. Green Крушката и дървото... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт