ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 448
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
Споко, няма толкова места!
Споделям за Мидената къща- отврат беше тази вечер...Само мидите по Мичурински бяха що годе WinkМиди с маслини- зле.Сирене с мед и орехи- зле.Тиквички на туч- зле.Добре, че имат вина на Изба Варна, че заложихме на виното и водата Joy

# 211
missNoir ,има някоя и друга маса и зад сградата,нещо като заден двор,другите са на тротоара,за игра с деца е твърде неподходящо като заведение,кухнята е гурме.

Франческа,един път съм сядала на тази Мидена,и то поне преди 3 лета и си беше все така отврат и нищо не ставаше за ядене,явно все така я карат.Изобщо това лято не съм стъпвала на крайбрежната,никое заведение там не е без забележки и със сериозен компромис,ако седнеш.

# 212
  • Варна
Благодаря на всички за Di Wine!

# 213
Днес на обяд седнахме в Хепи до Орбита.
От миналата година не съм сядала ,в което и да е Хепи и явно е било за добро.
Тараторът се състоеше от едро нарязани меки краставици с три лъжици изсъхнал жълт копър отгоре.Супата беше бистра вода с плуващи макарони.Пилешките късчета уж бяха мариновани с вино,ама то май повече клонеше към оцет.
Само картофеното пюре беше натурално,а не от пакет.

# 214
Не стъпвам вече в Пастарията в Пикадили парк. Откакто хапнах една салата Цезар и ми се заби кост !?!в гърлото ,какво правеше риба кост в салатата ми не знам, но явно това е нивото на хигиената там. То бяха мъки, доктори, а персонала гледаше като неадекватен.
Пастарията ми беше предпочитан ресторант години наред, но напоследък явно се занемари и западна.Дълго време и прощавах , че ми е под носа, но това с рибената кост премина границата...
Смених я с БМ градината.Много по ми е добре.Всичко е чисто ,менюто е добро, като за хора , държащи на фигурата си, а не  разварени макарони, и марули, гарнирани с рибни костици.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 16:14 от Ara_bella

# 215
Отзиви от Тоскана зад общината, ама скорошни?
И аз бягам от ресторантите по крайбрежната, направо се плаша какво може да ми се случи ако хапна там:(
Има ли ресторант с френска кухня в града?

# 216

"Тоскана" ми е малко като втори роден дом, почти всички празници отбелязваме там,  особено когато сме с детето.

Не много скоро, но преди около месец го посетихме отново, като заведохме там мои приятели от София.Дамата не обичаше риба, затова не предложих типично морски ресторант, но останалите точно риба си поръчахме, тя -нещо друго.Всичко беше много прясно и вкусно- салати, предястие, основно.Добро обслужване, приятна атмосфера.Малко дразнещо за нас беше ,че в градината имаше пуснат телевизор с някакво предаване/ преди Олимпиадата, така че не беше нещо дето да не се изпусне/, но в един момент имаше само музика.

Много добро заведение от типа на по-непретенциозните, препоръчвам!

# 217
  • ВАРНА
dobinko , ресторант с фр кухня - Бордо.

Една питанка - сещате ли се за ресторант с детски кът (освен Прего и Мемо)?

# 218

Положителни само!Нападай смело:)

# 219
Мерси момичета, с ММ имаме красив повод тези дни а преди много ходехме в Тоскана ама след като малкия се роди се поспряхме, та се зачудих дали нещо се е променило там...явно само хубави неща се случват там все още:))

# 220

Една питанка - сещате ли се за ресторант с детски кът (освен Прего и Мемо)?

Класико, както и Аромат/ ако се брои за ресторант/

# 221
Здравейте, аз малко в последния момент, но от работа все не остава време....
Днес, както всички знаем е Деня на Варна пък аз празнувам и имен ден, намразила съм празника си заради вечно претъпканите заведения на този ден, бавещи се - объркани поръчки и лошо обслужване .....
Тази година се пада в средата на седмицата и решихме да празнуваме само двама с мъжо, имаме нужда
Та молбата ми е , да препоръчате добро заведение за романтична и празнична вечер....
Малко съм капризна , но само да отбележа, че не си падам по гурме и фюжън... Hug

# 222
  • Варна
Преди няколко дни имахме семеех повод за събиране с приятели и избрахме ресторант "При монахините ". Мисля, че преди се е казвал "Параклиса", сега има друг ресторант с това име.
Ето линк
http://www.monahini.com/list

Доволни сме от обслужването, от храната, от цените.
До към 21.30ч беше полупразно / бяхме навън в градината / , после изведнъж се напълни цялото, но не беше шумно и наблъскани маси една в друга.
Шумът от улицата не правеше впечатление.
В линка, в раздел "нашето меню" има описано каква точно им е кухнята, както най-долу след текста има линк към самото меню, за да го прочетеш, има и цени.
В самата градина има параклис, където може да запалиш свещ за празника ти, ако имаш желание Simple Smile

# 223
и аз се чудя за довечера къде да се почерпим по случай празника. На Виница освен Фратели има ли някакво друго заведение / чак ресторант не искам да казвам/, където можем да вечеряме вкусно в приятна обстановка?

# 224
missNoir , отдавна му се каня на това заведение, но все минаваме в ранен час и градината му е празна, определено и моите нагласи са за там. Благодаря!
дива77 , откровено казано във Виница съм ходила само във Фратели, а преди 2 години и в едно заведение в затворен комплекс непосредствено след табелата Виница посока Дружба, беше много приятно...... евентуално Калоянис, но на мен лично не ми допада.....

Общи условия

Активация на акаунт